Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar internetten sipariş ettiğiniz ürünlerde beğenmediğiniz ya da bir sorun çıktığında geri alıyorlar mı?

tubiş, beğendin davetiyemi 500 lira falan tutuyor. napıyon kızım sen ünlü markanın en pahalısınamı bakıyorsun.

sınay ben sımdık almıycam anneme sözum var hem onlar düğüne bı hafta alıncak seyler gıbım
mandalın abın nasıl:jeyyar:

bencede böcüğüm boşver alma borçlarını bitir önce çok istersen ver adresini bana ben sana alıp yollarım burdan çeyis kardeşliği maksadıyla yerimseniben

canım rica ederim Şeniz güle güle mutlu günlerde kullan hayatım....:1hug:

kızlar yaa Bin markete bu cuma 12 itrelik çelik çöp kovası 25 liraya gelecekmiş.
buketçim senmiydin koçtaşdan alan ve öneren onun fiyatını unuttum yaaaa:uhm: o kaçaydı

kızlar herkeseemrb
cok hızlı ilerliyor topic oyuzeden gecmisi tam oukyamadım, herkes aldıklarını gule gule kullansın, hesey herkesin gonlunce olsun insallah:Saruboceq:
burda bır arkadas moonstar diye bırsey yazmıs, tupper'ın turk versiyonu.internet sayfasından inceledim benzer urunları var, birde vakumlanan saklama kapları var, braun2un vakumlu kapları gibi bisey. vakumlama aletide var. bu moonstar'ı bilen kullanan duyan varmı? fiyatları nasıl nerden alınabiliyor?

Kızlar kına gecesi için beğendiğim elbisemi göstermiştim size.Gelinlikçimle anlaşyık cuma günü ilk provasına gideceğim. Beğendiğim rengi göstermek istiyorum size.
Bu elbisemin modeli ( görmeyen kaldımı bilmiyorum ama görmeyenler için.)

Buda dikimine başlanan rengi. İşlemeleri dore oluyor sateniyle şifonu bu yeşilden..Sizce nasıl..

canım ya nasıl bi çöp kovası, pedallı mı?

kızlar size sormuştum daha önce, sonunda bunları buldum haftasonu ve aldım. Ama henüz gelmediler, yollarını bekliyorum ... ..

iyi günlerde kullan

çok ciciymiş olur vallahı kaydirigubbakcemile5

sağol kaydirigubbakcemile3
şimdi bizim nikah olacak bunun için nikaha davetli olacaklara davetiye bastırcaz nikaha gelenlere şeker vercez
nikaha gelip ardından yemeğe geleceklerin davetiye zarfının içine bi kart atıcaz onda da yemek yeri bilgileri olacak
yemeğe ise yakın akrabalarım ve arkadaşlarım gelecek aynı şekilde diğer tarafında öyle

kızlaar sonunda benımde sunset pıjamalarım(kk üniformalarımkaydirigubbakcemile3) geldıhihoyyyt

iyi günlerde kullan
hepiniz üniformaları kullanmaya başlayınca en usturuplusu ile resim çekinin kaydirigubbakcemile3

tubiş, beğendin davetiyemi 500 lira falan tutuyor. napıyon kızım sen ünlü markanın en pahalısınamı bakıyorsun.

adaşım az önce eklediğim bile 550 tutuyor :1shok:
alt tarafı kıytırık bişe ama öyle
bi arkadaşım var oda dediki bu tarz bişe istersen uyguna yaptırırz
baktıklarımın içinde daha ucuklar vardıda ben uygunlara baktım
100 tanesi 87 fln

burcu bendim benn 12 lt 24 tl koçtaşta
tatlım aynılarmış ya en azından bim yakın koçtaş için 40 dakika yol gitmeye değmez alayım madem cuma günü:1rolleyes: teşekkür ederim canikomŞeniz dünden beri o aklıma takılmıştı:1hug:

ayy canım hayırlı olsun yaaa.....:1hug: renk çok tatlıymışa.s.
canım ya nasıl bi çöp kovası, pedallı mı?

evet tatlım pedallı kovalı dışı çelik. benimde beyaz eşyam inox uyar diye ondan alıcam...

ay bende göstersem mi kına elbisemi

yaa kızlar ben kına yapmayı düşünmüyorum çok mu garip :uhm:
hiç içimden gelmiyor annemde bana bıraktı.
çünkü uzun yıllar başka şehrde yaşadık bbamın işi nedeniyle burda arkadaşlarım yok.sadece 2 taneler. yaparsak resmen biz bize aile içinde yapar gibi olcak çünkü aşkımında ailesi burda değil. zaten kızkardeşi falanda yok kayınvalide de yok...
nasıl olurki yaparsam da bir akıl verin hele:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…