sınay ben sımdık almıycam anneme sözum var hem onlar düğüne bı hafta alıncak seyler gıbım
mandalın abın nasıl:jeyyar:
sınay ben sımdık almıycam anneme sözum var hem onlar düğüne bı hafta alıncak seyler gıbım
kızlaar sonunda benımde sunset pıjamalarım(kk üniformalarımkaydirigubbakcemile3) geldıhihoyyyt
netten ılk defa alısverıs yapmama ragmen cok rahat ve sorunsuz olmasına cok sevındım
pıjamaların resımlerını eklıcektım ama resım eklenen sıte degısmıs heralde bı turlu beceremedım:bbo:
burcuozgecım canım sana ayrıca cok cok tesekkur ederım bu pijamalarla bızlerı tanıstırdıgın ıcınŞeniz
nette gorundugunden cok cok daha guzelmıs gercekten bunlar yaa:1rolleyes:
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam
canım rica ederim Şeniz güle güle mutlu günlerde kullan hayatım....:1hug:
kızlar yaa Bin markete bu cuma 12 itrelik çelik çöp kovası 25 liraya gelecekmiş.
buketçim senmiydin koçtaşdan alan ve öneren onun fiyatını unuttum yaaaa:uhm: o kaçaydı
kızlar size sormuştum daha önce, sonunda bunları buldum haftasonu ve aldım. Ama henüz gelmediler, yollarını bekliyorum ... ..
Kızlar biraz önce oriflamenin dergisini karıştırıyodum bi baktım parfüm tanıtan mankende benim istediğim tarzda bi elbise kınamda böle bi elbise düşünüyorum sizce nasıl cıngıl cıngıl tam benlik ayakkabılarda çok hoş olmuş a.s:sm_cool::sm_cool:
valla matbaacı olsam beleşe basardım bacım:teselli: komşum davetıye basıy ama sana cok uzak demı ya burası allah kolaylık vere sımdık bı soru daha nıkah olcak sıızn sonra aılecek yemeğe mı gtceksınız
kızlaar sonunda benımde sunset pıjamalarım(kk üniformalarımkaydirigubbakcemile3) geldıhihoyyyt
tubiş, beğendin davetiyemi 500 lira falan tutuyor. napıyon kızım sen ünlü markanın en pahalısınamı bakıyorsun.
tatlım aynılarmış ya en azından bim yakın koçtaş için 40 dakika yol gitmeye değmez alayım madem cuma günü:1rolleyes: teşekkür ederim canikomŞeniz dünden beri o aklıma takılmıştı:1hug:burcu bendim benn 12 lt 24 tl koçtaşta
Kızlar kına gecesi için beğendiğim elbisemi göstermiştim size.Gelinlikçimle anlaşyık cuma günü ilk provasına gideceğim. Beğendiğim rengi göstermek istiyorum size.
Bu elbisemin modeli ( görmeyen kaldımı bilmiyorum ama görmeyenler için.)
Buda dikimine başlanan rengi. İşlemeleri dore oluyor sateniyle şifonu bu yeşilden..Sizce nasıl..
canım ya nasıl bi çöp kovası, pedallı mı?
ay bende göstersem mi kına elbisemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?