esra yeşilin rengi çokkkkkk güzellllll
ayy canım hayırlı olsun yaaa.....:1hug: renk çok tatlıymışa.s.
yaa kızlar ben kına yapmayı düşünmüyorum çok mu garip :uhm:
hiç içimden gelmiyor annemde bana bıraktı.
çünkü uzun yıllar başka şehrde yaşadık bbamın işi nedeniyle burda arkadaşlarım yok.sadece 2 taneler. yaparsak resmen biz bize aile içinde yapar gibi olcak çünkü aşkımında ailesi burda değil. zaten kızkardeşi falanda yok kayınvalide de yok...
nasıl olurki yaparsam da bir akıl verin hele:1rolleyes:
ay bende göstersem mi kına elbisemi [/QUO
bekliyoruz cnm göster kına elbısenı :)
Pınar ve Arsimadan başka elbiseye bakan yok mu yaw 1399. sayfada en allta bakın bi:roflol: sizede teşekkür ederim canlarım a.s.
Pınar ve Arsimadan başka elbiseye bakan yok mu yaw 1399. sayfada en allta bakın bi:roflol: sizede teşekkür ederim canlarım a.s.
Beğenmenize sevinim canlar umarım kapalı olacağı için çok boğmaz rengi..
şutarafagitti
Kızlar biraz önce oriflamenin dergisini karıştırıyodum bi baktım parfüm tanıtan mankende benim istediğim tarzda bi elbise kınamda böle bi elbise düşünüyorum sizce nasıl cıngıl cıngıl tam benlik ayakkabılarda çok hoş olmuş a.s:sm_cool::sm_cool:
esracım yeşilin rengi çok güzel
boğmaz kanımca
ama eşarbını güzel uydur ve mümkünse boyun kısmını kapama (eğer çok acık kalmayacaksa)
Arsimaaaaa elbisede tam benim istediim gibi hatta gülben ergende bu tarz giyiyo cnm bulursan benle paylaşş noolurrr
esra seninle konuşmuştuk düşündüğümüz gibi yaptırıon cnm çok güzel olucak kanımcaa
Arsima koysana nan elbiseni saklımız gizlimiz mi var bakalım işte :roflol:
iyi günlerde kullan
Esracım elbisen çok şıkmış renginide çok beğendim güle güle giy dicem ama o gün epey ağlatcaklar seni:çok üzgünüm
Eşarbını kendi şfonundan kapatmayı düşünüyorum ama karar veremedim daha. Birde ben arkadan bağlanan türban modellerini hiç sevmiyorum yakışmıyorda bana zaten..
kına elbiseni bekliyoruuuum
yaa kıslar az önce meteorolojinin sitesine baktım cmrtesi hava yağmurlu gösteriyor((
bende düşünmüyordum istemiyordum
tek sebebide kınada hep gelini oynatırlar ama ben oynamayı bilmem ve sevmem
ama annem izin vermedi olacak dedi nişanlımda olacak dedi ben :1shok: kaldım böle
şimdi düşünüyorumda güzel olacak yani ömrümde bidaha o anı yaşayamam
bu siteye takıldıktan sonra kızların kına hikayelerini resimlerini gördükten sonra daha çok canım çekti
hele bi arkadaşım vardı siteden şuan evli bebiş bekliyor papatya taclım benim
kına resimlerini gördüm bi resimde yazmayı kaldırmışlar resmini çekmişler o kareyi gördükten sonra çok istedim ben
az kişide olsa yap bence
Esracım elbisen çok şıkmış renginide çok beğendim güle güle giy dicem ama o gün epey ağlatcaklar seni:çok üzgünüm:
Burcucum eğer ilerde pişman olmam diyorsan yapma ama kınanın da ayrı bi heyecanı oluo ya o gece anlıyosun evlenip gideceğini başlıyon ağlamaya -tatlicadiarzu-
Arsima koysana nan elbiseni saklımız gizlimiz mi var bakalım işte :roflol:
komşu sne kız tarafısın demı:jeyyar:
mandalın bılmem mıne desem
yaa kızlar ben kına yapmayı düşünmüyorum çok mu garip :uhm:
hiç içimden gelmiyor annemde bana bıraktı.
çünkü uzun yıllar başka şehrde yaşadık bbamın işi nedeniyle burda arkadaşlarım yok.sadece 2 taneler. yaparsak resmen biz bize aile içinde yapar gibi olcak çünkü aşkımında ailesi burda değil. zaten kızkardeşi falanda yok kayınvalide de yok...
nasıl olurki yaparsam da bir akıl verin hele:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?