Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pınar ve Arsimadan başka elbiseye bakan yok mu yaw 1399. sayfada en allta bakın bi:roflol: sizede teşekkür ederim canlarım a.s.

bende düşünmüyordum istemiyordum
tek sebebide kınada hep gelini oynatırlar ama ben oynamayı bilmem ve sevmem
ama annem izin vermedi olacak dedi nişanlımda olacak dedi ben :1shok: kaldım böle
şimdi düşünüyorumda güzel olacak yani ömrümde bidaha o anı yaşayamam
bu siteye takıldıktan sonra kızların kına hikayelerini resimlerini gördükten sonra daha çok canım çekti
hele bi arkadaşım vardı siteden şuan evli bebiş bekliyor papatya taclım benim
kına resimlerini gördüm bi resimde yazmayı kaldırmışlar resmini çekmişler o kareyi gördükten sonra çok istedim ben
az kişide olsa yap bence

Pınar ve Arsimadan başka elbiseye bakan yok mu yaw 1399. sayfada en allta bakın bi:roflol: sizede teşekkür ederim canlarım a.s.

sınaycım bencede cok sık ve farklı bı kıyafet
ben hep kına gecelerınde uzun abıye kıyafet gıyen gelın goruyom
bu elbıse cok degısık olur ama:1rolleyes:

rica ederim Şeniz

Beğenmenize sevinim canlar umarım kapalı olacağı için çok boğmaz rengi..

boğmaz kanımca
ama eşarbını güzel uydur ve mümkünse boyun kısmını kapama (eğer çok acık kalmayacaksa)

:uhm:
:roflol::roflol::roflol:

Arsimaaaaa elbisede tam benim istediim gibi hatta gülben ergende bu tarz giyiyo cnm bulursan benle paylaşş noolurrr
esra seninle konuşmuştuk düşündüğümüz gibi yaptırıon cnm çok güzel olucak kanımcaa

canım bence super rengide modelide

Esracım elbisen çok şıkmış renginide çok beğendim güle güle giy dicem ama o gün epey ağlatcaklar seni:çok üzgünüm:
Burcucum eğer ilerde pişman olmam diyorsan yapma ama kınanın da ayrı bi heyecanı oluo ya o gece anlıyosun evlenip gideceğini başlıyon ağlamaya -tatlicadiarzu-
Arsima koysana nan elbiseni saklımız gizlimiz mi var bakalım işte :roflol:

esracım yeşilin rengi çok güzel

Teşekkür ederim canım benim..

boğmaz kanımca
ama eşarbını güzel uydur ve mümkünse boyun kısmını kapama (eğer çok acık kalmayacaksa)

Eşarbını kendi şfonundan kapatmayı düşünüyorum ama karar veremedim daha. Birde ben arkadan bağlanan türban modellerini hiç sevmiyorum yakışmıyorda bana zaten..

Arsimaaaaa elbisede tam benim istediim gibi hatta gülben ergende bu tarz giyiyo cnm bulursan benle paylaşş noolurrr
esra seninle konuşmuştuk düşündüğümüz gibi yaptırıon cnm çok güzel olucak kanımcaa

benim elbisem değil o
ama görünce çok hoşuma gitti değişsemmi acaba :roflol:

Arsima koysana nan elbiseni saklımız gizlimiz mi var bakalım işte :roflol:

ne barıosun bekle yüklensin eklerim

Esracım elbisen çok şıkmış renginide çok beğendim güle güle giy dicem ama o gün epey ağlatcaklar seni:çok üzgünüm

Teşekkür ederim canım. Evet canım maalesef sadece bu elbisemmi ağlayarak giyeceğim senağlama

Burcum bana sorarsanda yap kına gecesini. Onun yeri ayrı ya, bence çok eğlenceli oluyor. Ben şuanda nikahımdan çok kına gecemle ilgileniyorum. :1rolleyes:

rengi bunun gibi ama daha tatlı

modelide bu

kuyruğu yok göğüs üstünde lame işlemeler var göğüs altında lame işli bant aşağısı komple fuşya rengi ipek şifon

saçlarımı napsam ki

Eşarbını kendi şfonundan kapatmayı düşünüyorum ama karar veremedim daha. Birde ben arkadan bağlanan türban modellerini hiç sevmiyorum yakışmıyorda bana zaten..

hımmm kendine yakıştırmıyosan o ayrı. bende o tarza bayılıyorum tabi göğsü kapalı olursa acık olunca pek hoş gelmiyor gözüme

kına elbiseni bekliyoruuuum

çok bekllersin lülülülülülü

yaa kıslar az önce meteorolojinin sitesine baktım cmrtesi hava yağmurlu gösteriyor((

senin nikahmı düğünmü saat kaçta nerede
inş. yağmaz
yanılırlar

kızlar benim gittiğim kınalarda hep böyle kızın bir sürü arkadaşı etrafında falandı çok hoştu.
ee benim annem teyzem kızkardeşim falan. 10 zorlasam 15 kişiyi geçmez. :çok üzgünüm:
yapacak bile olsam böyle elbise falan almıycam evde yapıcam birde şalvarım var asortik bir şey onu giyerim :roflol: üstünede kırmızı janjanlı bir bluz kırmızı papuçlarım var oldu bitti al sana kına kızı :roflol:

komşu sne kız tarafısın demı:jeyyar:
mandalın bılmem mı ne desem

:1hug::1hug:
ben görümcelikte yapmam sana ayool..

daha öncede anlatmıştım sanırsam.
bende ilk başlarda çook heveslanmiştim ama sonradan vazgeçtik.
Yapanlara çok özeniiyorum, resimlerine bakıp ne güzel diyorum.
Ama çokta buruk değilim şimdi biz yapmayacağız diye.
çünkü yaparsak hem mekan kirası (evde yapamıyoruz malesef), hem elbisesi kuaforu, hem kuruyemişi kınası, hem uzaktan gelenlere yemekti masraftı derkeeen liste uzayıp gidiyor.. ..
Bu yüzden illa kına gecesi yapalım diye koşulları zorlamaya gerek yok canım, ama sizi sıkıntıya sokmayacaksa yap derim ..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…