arsimacım topuz yaptırma maşa yaptırabilirsin mesela su dalgası gibi hafif daalgalıda olabilir
kızlar benim gittiğim kınalarda hep böyle kızın bir sürü arkadaşı etrafında falandı çok hoştu.
ee benim annem teyzem kızkardeşim falan. 10 zorlasam 15 kişiyi geçmez. :çok üzgünüm:
yapacak bile olsam böyle elbise falan almıycam evde yapıcam birde şalvarım var asortik bir şey onu giyerim :roflol: üstünede kırmızı janjanlı bir bluz kırmızı papuçlarım var oldu bitti al sana kına kızı :roflol:
Tuğbacım canım elbsenin modelide rengide çok şıkmış canım. Umarım isediğin gibi olur..
pamuk saten cnm
:1hug::1hug:
ben görümcelikte yapmam sana ayool..
daha öncede anlatmıştım sanırsam.
bende ilk başlarda çook heveslanmiştim ama sonradan vazgeçtik.
Yapanlara çok özeniiyorum, resimlerine bakıp ne güzel diyorum.
Ama çokta buruk değilim şimdi biz yapmayacağız diye.
çünkü yaparsak hem mekan kirası (evde yapamıyoruz malesef), hem elbisesi kuaforu, hem kuruyemişi kınası, hem uzaktan gelenlere yemekti masraftı derkeeen liste uzayıp gidiyor.. ..
Bu yüzden illa kına gecesi yapalım diye koşulları zorlamaya gerek yok canım, ama sizi sıkıntıya sokmayacaksa yap derim ..a.s.
bu arada kızlarr anadolu yakasında olup nikahıma gelmek isteyen olursa beklerimmm:)) esraaa kız dibinde evleniorum ona göreeee:))
saçlarım o kadar uzun değil ama senağlama
kaydirigubbakcemile3 kıyafetin bile hazır ama kına istemiyorsun :roflol:
burcu kesın yap annem bıdaha kınan olmuycak bılıyon bız varmışız gıbım döktur oyna emı:roflol:
arsıma senınkının rengıde pek guzel desenıde
sınay bende bısaat onu aradım hee google neysekı gordum cok şıkır şıkır guzel
mandalın :jeyyar: oldu annem bı iş:roflol:
arsima elbisenin rengi çok tatlı umarım istedıgın gıbı olur bncede saclarını su dalgası falan yap saçların kısa ıse çıt çıt takarsın sende olmaz mı :uhm:
evet canım işte bende onu demek istiyorum...
düğün gibi abartılı masraf yapmak garip geliyor bana. 1 gece sonra zaten düğün var. yorgunluk bile değmez gibi geliyor bana. hem nedense ev kınasını seviyrum ben. :1rolleyes: daha anlamlı ve sıcak geliyor nedense. sözüm meclisten dışarı sığmayınca mecbur elbette dışarda olacakda... kız evinde son gece hüzünlenmesi de ağlamasıda daha doğal gibi sanki... bakalım evde masrafsız birşeyler aparız belki.
bir sööyleriz yüksek yüksek tepelere..... :çok üzgünüm: olu bitersenağlama
tuğbacım, gelinlik gibi çook tatllıymışş ..
burcu kesın yap annem bıdaha kınan olmuycak bılıyon bız varmışız gıbım döktur oyna emı:roflol:
arsıma senınkının rengıde pek guzel desenıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?