Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsimacım topuz yaptırma maşa yaptırabilirsin mesela su dalgası gibi hafif daalgalıda olabilir

saçlarım o kadar uzun değil ama senağlama

kaydirigubbakcemile3 kıyafetin bile hazır ama kına istemiyorsun :roflol:

Tuğbacım canım elbsenin modelide rengide çok şıkmış canım. Umarım isediğin gibi olur..

sağol canım

Birde sarev nevresim takımı alan arkadaşlar takımın içinden düz çarşaf ve lastikli çarşaf olmak üzere ayrı ayrı 2 tane mi çarşaf çıkıyor

arsima elbisenin rengi çok tatlı umarım istedıgın gıbı olur bncede saclarını su dalgası falan yap saçların kısa ıse çıt çıt takarsın sende olmaz mı :uhm:

evet canım işte bende onu demek istiyorum...
düğün gibi abartılı masraf yapmak garip geliyor bana. 1 gece sonra zaten düğün var. yorgunluk bile değmez gibi geliyor bana. hem nedense ev kınasını seviyrum ben. :1rolleyes: daha anlamlı ve sıcak geliyor nedense. sözüm meclisten dışarı sığmayınca mecbur elbette dışarda olacakda... kız evinde son gece hüzünlenmesi de ağlamasıda daha doğal gibi sanki... bakalım evde masrafsız birşeyler aparız belki.
bir sööyleriz yüksek yüksek tepelere..... :çok üzgünüm: olu bitersenağlama

burcu kesın yap annem bıdaha kınan olmuycak bılıyon bız varmışız gıbım döktur oyna emı:roflol:

arsıma senınkının rengıde pek guzel desenıde

sınay bende bısaat onu aradım hee google neysekı gordum cok şıkır şıkır guzel

mandalın :jeyyar: oldu annem bı iş:roflol:

saçlarım o kadar uzun değil ama senağlama

kaydirigubbakcemile3 kıyafetin bile hazır ama kına istemiyorsun :roflol:

ee siz kıyafetlerinizi anlatınca ben kusur mu kalayım ayol :mymeka:
bende evden uydurdum işte bir şey...
şalvar kırmızı papuç kırmızı bluz aha bitti onca masrafa ne gerek var kına bu ayol :roflol::roflol::roflol:
annesinin bir tanesiniii hor görmesinlerrrrsenağlama

yaa keşke burda olsaydınız toplaşırdık sen gör o zaman kınanın alasınııı :dance:
ama böyle yalnız başına tadı çıkmaz gibi geliyor insana:1rolleyes:
du bakalım hayat süprizlerle dolu burcunuz dahada süperizlerle dolu herşey olabilüüüü:roflol:
arsimanın elbisesini ben neden göremedim yaşlanıyormuyum kaçırdım mı yoksaCADIARZU
sinayınkini gördüm ciciydi de arsimanın ki nerde link mink bişiyler verin bee....:CüvCüv:

ne yalan söyliyim bende kına istemiyorum çünkü pek arkadaşım yok nişanlımın akrabalarıda çevreside hep köyde bizim sülalede genelde düğüne gelir kınaya pek gelen olmaz evimiz ufak büyük olsa evde yapardım ama oda olmuyo napcam bilmıyorum hep beni düşündüren bi konuydu yarama bastınız:çok üzgünüm:

arsima elbisenin rengi çok tatlı umarım istedıgın gıbı olur bncede saclarını su dalgası falan yap saçların kısa ıse çıt çıt takarsın sende olmaz mı :uhm:

inşallah olur canım
benzerini giydim yakıştı bakalım benim olan nası duracak :)
çıtçıt olur ama benim nişanlım biraz huysuzdur yapay bişe istemiyormuş

bende evde olanı sevmiyorum insan oğlu ne ka değişiğiz
eve o kadar insan gelince ev pisleniyor dağılıyor
ertesi gün evi temizleme derdiyle uğraş fln zor
nişanlım evin bahcesinde çok istemişti ama oda olmadı
400tl ye biyer tuttuk orada olacak bakalım nasıl olacak

tuğbacım, gelinlik gibi çook tatllıymışş ..

modelde öyle ama dikilince gelinlik havasından çıkacak inş. güzel bişe olur
ama sinayınkinde de gözüm kaldı

burcu kesın yap annem bıdaha kınan olmuycak bılıyon bız varmışız gıbım döktur oyna emı:roflol:

arsıma senınkının rengıde pek guzel desenıde

olmadı web cameradan bağlanırız demi böcük :roflol:
rengini aslında şeker pembe istiyordum
ama annemin yıllar önce andığı ipek kumaştan yazma yapmayı düşündüğünü duyunca bu rengi sectim şansa birebir rengi vardı gelinlikçinin elinde

burcu merakla beklıyok hadı bakım zaten senın anlattığında yeter tatlım şalvarı bek severım tam kınalık işte

arsıma bende evde sevmem kına ıcın genelde uygun olan yerler cok
ve ben nısan kıyafetımı dıktırırken ıkı renk arasında kalmıstım turkuaz yada senın bu rengınden ayy adını bırden unuttum ya:roflol:

Arsima;

inşallah olur canım
benzerini giydim yakıştı bakalım benim olan nası duracak :)
çıtçıt olur ama benim nişanlım biraz huysuzdur yapay bişe istemiyormuş

bu erkekleri anlamıyorum ne karısıyolar kı

ben bu saklama kaplarından 3 tane aldımm .çay seker falan koymaya.
bu arada elbıselerınız cıdden cok hoş kıızlar.
benımn kınam olacak çünkü aılem uzakta.onların olduu yerde de böle küçük bi eğlence olsun ısterımm
hepimiz için en güzelı olur ınşalaaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…