sinaycımm al sana model:))
ee siz kıyafetlerinizi anlatınca ben kusur mu kalayım ayol :mymeka:
bende evden uydurdum işte bir şey...
şalvar kırmızı papuç kırmızı bluz aha bitti onca masrafa ne gerek var kına bu ayol :roflol::roflol::roflol:
annesinin bir tanesiniii hor görmesinlerrrrsenağlama
yaa keşke burda olsaydınız toplaşırdık sen gör o zaman kınanın alasınııı :dance:
ama böyle yalnız başına tadı çıkmaz gibi geliyor insana:1rolleyes:
du bakalım hayat süprizlerle dolu burcunuz dahada süperizlerle dolu herşey olabilüüüü:roflol:
arsimanın elbisesini ben neden göremedim yaşlanıyormuyum kaçırdım mı yoksaCADIARZU
sinayınkini gördüm ciciydi de arsimanın ki nerde link mink bişiyler verin bee....:CüvCüv:
ne yalan söyliyim bende kına istemiyorum çünkü pek arkadaşım yok nişanlımın akrabalarıda çevreside hep köyde bizim sülalede genelde düğüne gelir kınaya pek gelen olmaz evimiz ufak büyük olsa evde yapardım ama oda olmuyo napcam bilmıyorum hep beni düşündüren bi konuydu yarama bastınız:çok üzgünüm:
komşu sne kız tarafısın demı:jeyyar:
mandalın bılmem mıne desem
yaa kıslar az önce meteorolojinin sitesine baktım cmrtesi hava yağmurlu gösteriyor((
wowwww arsima bu da harika cnm ya bende ne görsem ağzımın suyu akıo gamzeninkinede bayılmıştımmsaçlarımı napsam ki
bu arada kızlarr anadolu yakasında olup nikahıma gelmek isteyen olursa beklerimmm:)) esraaa kız dibinde evleniorum ona göreeee:))
benim ablam yapmadı yengemlerin onca tepkisine rağmen hiçte pişman değil içinde de kalmamış. Ben yapmak istiom amane yalan söyliyim bende kına istemiyorum çünkü pek arkadaşım yok nişanlımın akrabalarıda çevreside hep köyde bizim sülalede genelde düğüne gelir kınaya pek gelen olmaz evimiz ufak büyük olsa evde yapardım ama oda olmuyo napcam bilmıyorum hep beni düşündüren bi konuydu yarama bastınız:çok üzgünüm:
inşallah olur canım
benzerini giydim yakıştı bakalım benim olan nası duracak :)
çıtçıt olur ama benim nişanlım biraz huysuzdur yapay bişe istemiyormuş
ayy adını bırden unuttum ya:roflol:
bu erkekleri anlamıyorum ne karısıyolar kı
yardımcı olun karar veremedim hangisini alsam.bunu begendim il başta.bugünde gidip baktımki kırmızılı gelmiş kararsız kaldım ama eve getirdiler az önce bu beyaz saplıları..
aklımda kalan ise bu model.
wowwww arsima bu da harika cnm ya bende ne görsem ağzımın suyu akıo gamzeninkinede bayılmıştımm
sen de dersin bi gecede uzamış:)
canım benım iş yerıme cok yakın biev in dükkanı var.hersey var her öğlen oradayım.:)
bunları da ordan aldım.biev ürünü
acaıp güzel seyler varrrrrrrr
valla cmrtesi çalışmayan anadolu yakasında oturan en mutlu günümde yanımda olmak isteyen varsa gelsin:))
arsima gördüm canım...
çok şekerrrrmişşşş
beğendim niye diye bir sor?
çünkü benim gelinliğime benziyor:roflol:
düşünün yani sizin kına elbisesi diye düşündüğünüz benim gelinliğim olacak...
o kadar sade va zarüf:1rolleyes:
ay allah hepimizin gönlüne göre versin yaaaa:1hug:
renkte modelde çok cici arkadaşıma.s.
canım benım iş yerıme cok yakın biev in dükkanı var.hersey var her öğlen oradayım.:)
bunları da ordan aldım.biev ürünü
acaıp güzel seyler varrrrrrrr
arsima alemsin haa :))))) koptummm
hoşgeldinselam kızlar nasılsınız dimples tebrik ederim canım ömür boyu mutluluklar şimdidena.s.
fuşya
bilsem
mesela kına gecesinde ben minicik kına yakılsın istiyorum sevmiyorum çünkü ama tutturmuş tam avuc içi olacakmış delikafadulden
gizli işler çevirmem lazım :1ninca:
canım ya bende kınayı pek sevmiyorum hemen cıksın istiyorum, sanırım yine bu forumda ama bask bi topicte okumustum kınanın elden hemen cıkması icin kına yakılmadan ele vazelin surmek ise yarıyormus ama denemedim tabi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?