Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sinaycımm al sana model:))

offfffffffffffff sengözlerimebaksanab

benim kına şarkımda bu
kınamı yoğurdular hamur ettiler anam gözlerimin yaşını yağmur ettiler anam
ağlama canım anam ben gelin oldum gelin şu üç günün içinde ben elin oldum elin
ben senden ayrılmazdım eller ayırdı anam senin bu yokluğuna nasıl dayansam anam?

kanımca ben ağlamam çünkü genelde ağlamam bu tarz şeylere ama annem ablam çok ağlar
ha birde kızlar bizim kına sadece bayanlara özel olmaz erkeklerde gelir onun için epey kalabalık olur

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...oyalim-fiyatlarini-yazalim-dersiniz-1404.html
14033 numaralı mesaj

:teselli:

yardımcı olun karar veremedim hangisini alsam.bunu begendim il başta.bugünde gidip baktımki kırmızılı gelmiş kararsız kaldım ama eve getirdiler az önce bu beyaz saplıları..
aklımda kalan ise bu model.

komşu sne kız tarafısın demı:jeyyar:
mandalın bılmem mı ne desem

HERILTT BACIMM

yaa kıslar az önce meteorolojinin sitesine baktım cmrtesi hava yağmurlu gösteriyor((

CNM BELKİ GÜNEŞLİ OLUR BELLİ OLMAZZZ

saçlarımı napsam ki
wowwww arsima bu da harika cnm ya bende ne görsem ağzımın suyu akıo gamzeninkinede bayılmıştımm

bu arada kızlarr anadolu yakasında olup nikahıma gelmek isteyen olursa beklerimmm:)) esraaa kız dibinde evleniorum ona göreeee:))

ay cnm benimm ne güzel olurdu a.s.

benim ablam yapmadı yengemlerin onca tepkisine rağmen hiçte pişman değil içinde de kalmamış. Ben yapmak istiom ama

inşallah olur canım
benzerini giydim yakıştı bakalım benim olan nası duracak :)
çıtçıt olur ama benim nişanlım biraz huysuzdur yapay bişe istemiyormuş

sen de dersin bi gecede uzamış:)

morçilek, güle güle kullan canım. Ankaradaydın dimi sen nirden aldın bakem?

ay taze gelinimiz gamzenin eklediği elbiselerde çoook güzelmiş. kıss sırf bu elbiseleri giymek için yapılır kına haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

arsima gördüm canım...
çok şekerrrrmişşşş
beğendim niye diye bir sor?
çünkü benim gelinliğime benziyor:roflol:
düşünün yani sizin kına elbisesi diye düşündüğünüz benim gelinliğim olacak...
o kadar sade va zarüf:1rolleyes:
ay allah hepimizin gönlüne göre versin yaaaa:1hug:
renkte modelde çok cici arkadaşıma.s.

canım benım iş yerıme cok yakın biev in dükkanı var.hersey var her öğlen oradayım.:)
bunları da ordan aldım.biev ürünü
acaıp güzel seyler varrrrrrrr

karar veremedim

wowwww arsima bu da harika cnm ya bende ne görsem ağzımın suyu akıo gamzeninkinede bayılmıştımm

sen de dersin bi gecede uzamış:)

:lepi:
nişanlım saf değil :roflol:
gerçi dalgalı olunca anlamayabilir delikafadulden

canım benım iş yerıme cok yakın biev in dükkanı var.hersey var her öğlen oradayım.:)
bunları da ordan aldım.biev ürünü
acaıp güzel seyler varrrrrrrr

hayatım yaa çok ci kavanozların güle güle kullannn :1hug:
şimcik sana bir kahvaltı seti göstersem bieve sorarmısın onlarmı üretiyormuş? ve ellerinde varsa kaçaymış...
100 yıldır arıyorum ama bulamıyorum yaaa offf :çok üzgünüm:
burda bir arkidişimiz almıştı vallahi çok beğendim alcam bir sitede var ama stokta yok şu an inşallah gelir...

valla cmrtesi çalışmayan anadolu yakasında oturan en mutlu günümde yanımda olmak isteyen varsa gelsin:))

kadıköyde olsa dürbünle izlerdim seni ofisten kaydirigubbakcemile3

amin canım.
ben bu tarz bi gelinlik giydim boyum kısa olduğu için bodur tavuk gibi göründüm delikafadulden
ama ipek şifon kumaştan denedim acaip değişik durdu vücudum
eğer banada bu tarz gitse kesinlikle gelinliğim bu olurdu

burcucum gönder tabii
soraraım nasılsa yarınöğlen yine ordayımmm
:):):):):) :):):)

arsima alemsin haa :))))) koptummm

kaydirigubbakcemile3
her cumartesi işten çok gelinleri izlerim ben
gelinlik modeli nası saçları nasıl değişik damatlıklar fln
mini bide dürbünüm var :roflol:
ah bide makyajları belirgin olsa şakkıdı
geçenlerde bi araba gelmişti böle eski amerikan arabalarından arkasına iple teneke kutular bağlanmış
damatlık siyahtı ayakkabıları siyah beyaz enteresan bişe :1ninca:
gelin çok tuhaftı gelnliği kısa fln saç modeli değişik
gözlemlerim sayesinde değişik şeyler görüyorum gülme :roflol:

selam kızlar nasılsınız dimples tebrik ederim canım ömür boyu mutluluklar şimdidena.s.
hoşgeldin

fuşya

bilsem
mesela kına gecesinde ben minicik kına yakılsın istiyorum sevmiyorum çünkü ama tutturmuş tam avuc içi olacakmış delikafadulden
gizli işler çevirmem lazım :1ninca:

canım ya bende kınayı pek sevmiyorum hemen cıksın istiyorum, sanırım yine bu forumda ama bask bi topicte okumustum kınanın elden hemen cıkması icin kına yakılmadan ele vazelin surmek ise yarıyormus ama denemedim tabi:uhm:

hım denemek lazım
ben elimi streçleyip sadece avuc içinde serçe parmağın ucu kadar yeri kesip oraaya yakılır diye düşünüyorum
ne benim için sorun olur nede nişanlım için
ikimizinde istediği olmuş gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…