Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

eccu görüorum kız seni kaçakkk:)) kına resimlerime hala bakmadın küsücemm(

gene yakalandımmm :) olurmu baktımm dün güzelliğininn karşısında bişi yazmayı akıl edememişim pardon canım :) Allah tamamını erdirsinn... ohh son 4 hee maşallahh hala buralarda takılabiliyosunnn bizde senin gibi olabilecekmiyiz acaba Şeniz

bence yeni gelenlar daha güzel değişme imkanı varsa aklında da kaldıysa değiş siyah siyah çok boğuo kırmızı renk katmış

:dilcikar:nazlıhılal yenı gelen daha guzel cnm

darkangel bız neyık laa uzulme

arsıma hangı kanal la anlamadım nerden ızlıyon bende bı tv ızlıyom bana noluyosa sureklı bakıyom aman beğenmedım dıom annem sen nasıl olcan bakalım
]:dilcikar:

morcılek bıev haznedarda deıl mı bende cok sey beğenıyom ama suan sadece beeğnıyom param olunca gtcem alcam

tesekkur ederim hayatım peki ne tarz bi yag surmeliyim hayvansal yagmi yani kuyruk yagi ic yagi vs biseymi kasaptan alinan hani. Yoksa margarin siviyagi gibi biseymi olmali?

eccu görüorum kız seni kaçakkk:)) kına resimlerime hala bakmadın küsücemm(

kolay gelsin canım...bu arada bizde bi yer düşünüyorum ama hala bulamadık sadece eğlenceli bi yer düşünüyoruz yemek sonrası gençler olarakk yemeksizz bakalım bulabilecekmiyizz

kızlar size sormuştum daha önce, sonunda bunları buldum haftasonu ve aldım. Ama henüz gelmediler, yollarını bekliyorum ... ..

Mandilinim en alttaki bu takımı nerden buldun ve ne kadar bir de pamuk saten mi süle bakem bana???

Burcuuuum biz geliriz basarız senin kınayı merak etme tatlım yaa ne günler için burdayız kalabalık oluveririz taktığın şeye bak....

kızlarrrr %100 coton mu iyidiryoksa pamuklu saten mi neversim takımı için

Tabiki de pamuk satenn

Birde sarev nevresim takımı alan arkadaşlar takımın içinden düz çarşaf ve lastikli çarşaf olmak üzere ayrı ayrı 2 tane mi çarşaf çıkıyor

Bende aldım ama açmadı canım üzerinde fitted çarşaf ta yazıodu vallaa

valla cmrtesi çalışmayan anadolu yakasında oturan en mutlu günümde yanımda olmak isteyen varsa gelsin:))

Ayyy çok isterim bu mutlu gününe gelmek ama avrupadayım canım gamzecim yaa kaydirigubbakcemile5

geldi şekercim geldiii sırnaşık şey
ama canım bu gün hiç eklemek istemedi keyfim yok pek bu gün nedense bunalım takılıyorum :1rolleyes:
yarın eklerim inşlallahhh Şeniz

Tamam balım,sıkma canınıı ara sıra hepimizde oluyo inan
Ya şeyyy bedenleri nasıl?, ben de bikaç tanesinden alıcam gözüme kestirdim ama kendi bedenimde mi alsam yoksa 1 beden büyük müüü:jeyyar:

ya pasminam ben seni yesem mi bitirsem mi gülüm yaaa çok tatlısınnnnnŞeniz:1hug:

Ya şeyyy bedenleri nasıl?, ben de bikaç tanesinden alıcam gözüme kestirdim ama kendi bedenimde mi alsam yoksa 1 beden büyük müüü:jeyyar:

canım varyaaa cukk diye otudu hele biri var siyah yarın ekleyince görürsün.. ayy inan ben bile aynada kendime bakmaya doyamadım. böyle mi gğzel olur. daha başka bir şey demiyorum ben sen anllaaa:roflol: cuk dye oturdu vallahiiii

canım varyaaa cukk diye otudu hele biri var siyah yarın ekleyince görürsün.. ayy inan ben bile aynada kendime bakmaya doyamadım. böyle mi gğzel olur. daha başka bir şey demiyorum ben sen anllaaa:roflol: cuk dye oturdu vallahiiii[/QUOTE]

Ouuuvvvvv :jeyyar:
Anladım ben anlıyacağımı şakkıdı
Taam hadi sen de ekle şunlarıı, sana göre sipariş vercem yavrim kaydirigubbakcemile5

ya pasminam ben seni yesem mi bitirsem mi gülüm yaaa çok tatlısınnnnnŞeniz:1hug:

canım varyaaa cukk diye otudu hele biri var siyah yarın ekleyince görürsün.. ayy inan ben bile aynada kendime bakmaya doyamadım. böyle mi gğzel olur. daha başka bir şey demiyorum ben sen anllaaa:roflol: cuk dye oturdu vallahiiii

Ouuuvvvvv :jeyyar:
Anladım ben anlıyacağımı :jeyyar:
Taam hadi sen de ekle şunlarıı, sana göre sipariş vercem yavrim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…