eccu görüorum kız seni kaçakkk:)) kına resimlerime hala bakmadın küsücemm(
kaydirigubbakcemile3
her cumartesi işten çok gelinleri izlerim ben
gelinlik modeli nası saçları nasıl değişik damatlıklar fln
mini bide dürbünüm var :roflol:
ah bide makyajları belirgin olsa şakkıdı
geçenlerde bi araba gelmişti böle eski amerikan arabalarından arkasına iple teneke kutular bağlanmış
damatlık siyahtı ayakkabıları siyah beyaz enteresan bişe :1ninca:
gelin çok tuhaftı gelnliği kısa fln saç modeli değişik
gözlemlerim sayesinde değişik şeyler görüyorum gülme :roflol:
korkulur kız senden :roflol: ben sana güzel bi dürbün göndereyim sırnaşık şey
yardımcı olun karar veremedim hangisini alsam.bunu begendim il başta.bugünde gidip baktımki kırmızılı gelmiş kararsız kaldım ama eve getirdiler az önce bu beyaz saplıları..
aklımda kalan ise bu model.
ay arsima inanmıorum sana kısssdelikafadulden süpersin ben olsam bende izlerdim:roflol:
korkulur kız senden :roflol: ben sana güzel bi dürbün göndereyim sırnaşık şey
Burcu Özgee canımm senin entel dantel cicilerin geldi miii?? şakkıdı
entel dantel derken kuşum :uhm:
Alışverişmagazasından aldıkların yavri kuşumkaydirigubbakcemile
pınar ve serp çok teşekkür ederim canım. ctesi eve gidicez o zaman resimlerini çeker koyarım inşallah.
azra sana cvp vercektim unutmuşum pardon. bu güveçleri içi sırlanmamış alıyosun. sorna içini yağlayıp hani odun fırınları oluyo ya onlara götürüyosun onlar iicene pişiriyo, alıp sonra kullanmaya başlıyosun.
eccu görüorum kız seni kaçakkk:)) kına resimlerime hala bakmadın küsücemm(
cnm benim o senin güzelliğin sağolasınnn amin inşallah:Saruboceq: yarın evimdeyim perşembede evimdeyim işlerim var dolap düzenlemesi yapıcam çünkü.bide nikah olcak ya bizim eğlence ve yemeği nerde yapıcamıza dah yeni karar verdik o sıkıntıda kalktı şükürkaydirigubbakcemile2
kızlar size sormuştum daha önce, sonunda bunları buldum haftasonu ve aldım. Ama henüz gelmediler, yollarını bekliyorum ... ..
kızlar benim gittiğim kınalarda hep böyle kızın bir sürü arkadaşı etrafında falandı çok hoştu.
ee benim annem teyzem kızkardeşim falan. 10 zorlasam 15 kişiyi geçmez. :çok üzgünüm:
yapacak bile olsam böyle elbise falan almıycam evde yapıcam birde şalvarım var asortik bir şey onu giyerim :roflol: üstünede kırmızı janjanlı bir bluz kırmızı papuçlarım var oldu bitti al sana kına kızı :roflol:
kızlarrrr %100 coton mu iyidiryoksa pamuklu saten mi neversim takımı için
Birde sarev nevresim takımı alan arkadaşlar takımın içinden düz çarşaf ve lastikli çarşaf olmak üzere ayrı ayrı 2 tane mi çarşaf çıkıyor
valla cmrtesi çalışmayan anadolu yakasında oturan en mutlu günümde yanımda olmak isteyen varsa gelsin:))
geldi şekercim geldiii sırnaşık şey
ama canım bu gün hiç eklemek istemedi keyfim yok pek bu gün nedense bunalım takılıyorum :1rolleyes:
yarın eklerim inşlallahhh Şeniz
Mandilinim en alttaki bu takımı nerden buldun ve ne kadar bir de pamuk saten mi süle bakem bana???
Burcuuuum biz geliriz basarız senin kınayı merak etme tatlım yaa ne günler için burdayız kalabalık oluveririz taktığın şeye bak....
Tabiki de pamuk satenn
Bende aldım ama açmadı canım üzerinde fitted çarşaf ta yazıodu vallaa
Ayyy çok isterim bu mutlu gününe gelmek ama avrupadayım canım gamzecim yaa kaydirigubbakcemile5
Tamam balım,sıkma canınıı ara sıra hepimizde oluyo inan
Ya şeyyy bedenleri nasıl?, ben de bikaç tanesinden alıcam gözüme kestirdim ama kendi bedenimde mi alsam yoksa 1 beden büyük müüü:jeyyar:
Mandilinim en alttaki bu takımı nerden buldun ve ne kadar bir de pamuk saten mi süle bakem bana???
arsıma hangı kanal la anlamadım nerden ızlıyon bende bı tv ızlıyom bana noluyosa sureklı bakıyom aman beğenmedım dıom annem sen nasıl olcan bakalım ]:dilcikar:
Burcuuuum biz geliriz basarız senin kınayı merak etme tatlım yaa ne günler için burdayız kalabalık oluveririz taktığın şeye bak....
Tabiki de pamuk satenn
Bende aldım ama açmadı canım üzerinde fitted çarşaf ta yazıodu vallaa
Ayyy çok isterim bu mutlu gününe gelmek ama avrupadayım canım gamzecim yaa kaydirigubbakcemile5
Tamam balım,sıkma canınıı ara sıra hepimizde oluyo inan
Ya şeyyy bedenleri nasıl?, ben de bikaç tanesinden alıcam gözüme kestirdim ama kendi bedenimde mi alsam yoksa 1 beden büyük müüü:jeyyar:
ya pasminam ben seni yesem mi bitirsem mi gülüm yaaa çok tatlısınnnnnŞeniz:1hug:
canım varyaaa cukk diye otudu hele biri var siyah yarın ekleyince görürsün.. ayy inan ben bile aynada kendime bakmaya doyamadım. böyle mi gğzel olur. daha başka bir şey demiyorum ben sen anllaaa:roflol: cuk dye oturdu vallahiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?