Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

görumce baada alırsın artık bı sarev:jeyyar:

arsma:roflol: allah ıyılığını versın bende tvden ızlıyon sandım sn canlı canlı ızlıyon ne guzel

Dimplescim , fotoğraflarına baktım.. harikaaa olmuşsun.
saçların çok güsel yaaa. ( bu arada rengi ne kuzum çok beğendim )
elbisen , makyajın hepside süper olmuş
kına geceni evinde düzenlemişsin sanırım değilmi ?

canım benim teşekkür ederim gamzecim elbiseye de bittim bu arada çok hoş yaa bende nasıl olur acep 1.70 boy 55 kg bu elbiseye manken lazım CADIARZU

[/IMG]
[/IMG]yakınlaştırmaya çalıştım daha net görünsün diye.hadi bidaha bakıp bana fikir verin hangisi

arsıma:asigim::asigim:

:asigim:

sağol canım
sinay sen dert ediyorsan ben öleyim guzum
1.60 boy 54kg

kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizleri

görüşürüzzz

yakınlaştırmaya çalıştım daha net görünsün diye.hadi bidaha bakıp bana fikir verin hangisi

kırmızılı daha iyi

bende bayıldım bu davetiyeyi 500 adet ıcın 380 tl ama daha uygun bı model sectıkk

bu kalplinin 500 adetimi 380 :1shok:
nerede

tesekkur ederim hayatım peki ne tarz bi yag surmeliyim hayvansal yagmi yani kuyruk yagi ic yagi vs biseymi kasaptan alinan hani. Yoksa margarin siviyagi gibi biseymi olmali?

azracım kasaptan iç ya alıyosun onunla iyice sıvıyosun sonra fırına verip 3-4 saat pişittiriyosun. fırından alıp yıkayıp kullanmaya başlıyosun. ama iç yağ almam dersen margarin de kurtarır. ama iç yağ olayın esasıdır canımcım.

arsima davetiye çok güzelmiş.

sinay elbise çok fingir fingir bayıldım he çok güzel

sınay :mymeka: nan o kız kesın 45 kılo neyımdr sen daha guzelsındır
ayy ya ben ya ben ufacıkım yaa 155 47 kılo off anam nerelere gıdem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…