canımcım pamuk satenler.
sarevin kendi mağazasından 127 diden, 115 liraya aldım. kaydirigubbakcemile2
okki dokki anladım canım iyi bir fiyatmış gerçekten, iyi günlerde kullana.s.
:asigim:ben de cevabımı almış oldum:) a city den mı aldın? avm
canım benim teşekkür ederim gamzecim elbiseye de bittim bu arada çok hoş yaa bende nasıl olur acep 1.70 boy 55 kg bu elbiseye manken lazım CADIARZUrengi bunun gibi ama daha tatlı
saçlarımı napsam ki [/COLOR][/QUOTE]canım elbiseni güle güle kullan a.s.
[quote="burcuözge, post: 5650641"]kızlar benim gittiğim kınalarda hep böyle kızın bir sürü arkadaşı etrafında falandı çok hoştu.
ee benim annem teyzem kızkardeşim falan. 10 zorlasam 15 kişiyi geçmez. :çok üzgünüm:
yapacak bile olsam böyle elbise falan almıycam evde yapıcam birde şalvarım var asortik bir şey onu giyerim :roflol: üstünede kırmızı janjanlı bir bluz kırmızı papuçlarım var oldu bitti al sana kına kızı :roflol:[/QUOTE]iyi işte burcucum masrafta yapmayacakmışın yap gitsin bi kına:sm_cool:
[quote="ıtır&buse, post: 5650736"]kızlarrrr %100 coton mu iyidiryoksa pamuklu saten mi neversim takımı için[/QUOTE]pamuklu saten tabikidea.s
[quote="dimples, post: 5650847"][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/9041/bc9716dfc005e2b0e72d7d8hf9.jpg sinaycımm al sana model:))
esmy wooowww çok şııkmış gerçektenn güle güle kullann
arsıma:asigim::asigim:
canım elbiseni güle güle kullan a.s.
iyi işte burcucum masrafta yapmayacakmışın yap gitsin bi kına:sm_cool:
pamuklu saten tabikidea.s
canım benim teşekkür ederim gamzecim elbiseye de bittim bu arada çok hoş yaa bende nasıl olur acep 1.70 boy 55 kg bu elbiseye manken lazım CADIARZU
kızlar ben kaçar hepinize iyi akşamlar öpüyorum sizleri
yakınlaştırmaya çalıştım daha net görünsün diye.hadi bidaha bakıp bana fikir verin hangisi
bende bayıldım bu davetiyeyi 500 adet ıcın 380 tl ama daha uygun bı model sectıkk
tesekkur ederim hayatım peki ne tarz bi yag surmeliyim hayvansal yagmi yani kuyruk yagi ic yagi vs biseymi kasaptan alinan hani. Yoksa margarin siviyagi gibi biseymi olmali?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?