Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

slm arkadaslar bunların markası ne acaba yardımcı olurmusunuz?tşk ederm

kızlar yaaa az önce newresimleri aldığım adam aradı, modellerden bitanesi pamuk saten değilmiş, ranforce imiş. 115 lira çok mu sizce napiyim iptal mi ediyim? halbuki çook beğenmiştim

sınay :mymeka: nan o kız kesın 45 kılo neyımdr sen daha guzelsındır
ayy ya ben ya ben ufacıkım yaa 155 47 kılo off anam nerelere gıdem

teşekkür ederim böcüğüm o senin güzelliğin, ne güzel işte çıtı pıtı bi kızsın çokta kısa değilsin yaw abartma bence:mymeka:

komşu kısa olsan nolur sen o beşiktaş formasını giyince devleşiyosun zaten :hooraybehhhh be duygularım kabardı)

Son düzenleme:
kızlar yaaa az önce newresimleri aldığım adam aradı, modellerden bitanesi pamuk saten değilmiş, ranforce imiş. 115 lira çok mu sizce napiyim iptal mi ediyim? halbuki çook beğenmiştim

pamuk saten olmayan bir nevresim için çok bence ranforce lar 50 60 bilemedin 90 lira ama sen bilirsin içimde kalır diosan durumunda müsaitse al

komşuu senı en guzel yerınden öpuyom:jeyyar: yerım senın o ağzını:roflol:

sınaycım bende kendıme göre alcam mnı mını elbıseler
allah sağlık verısn boyun kılonun ne önemı var
:)

görumce cokmuş yaaama paran varsa al ama belkı ılerde ındırıme gırer bu arada hangısıymış o-tatlicadiarzu-

arsima duydunmu kızımızı aannem :jeyyar:

hangi kızımızı

ben bilmem bey bilir şakkıdı

komşu kısa olsan nolur sen o beşiktaş formasını giyince devleşiyosun zaten :hooraybehhhh be duygularım kabardı)

hahahayttt güldürdün beni delikafadulden

Birde sarev nevresim takımı alan arkadaşlar takımın içinden düz çarşaf ve lastikli çarşaf olmak üzere ayrı ayrı 2 tane mi çarşaf çıkıyor

güzelim ben henüz kullanmadım ama bildiğim kadarıyla düz çarşaf çıkıyor lastikli falan değil yani

arsıma ne guluyon gız:mymeka: aşk olsun heee

gorumce valla süper bıde en guzelı he ayy bıde buna benzer vardı onu sor oda cok guzel sımdık şöle kırmızı sıyah ve beyazdı oda düğmelı bı takım sıtede sonlarda resım koyamıyom du bakım bulursm koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…