teşekkür ederim canım benim:1hug: senin gibi yaniiyerimsenibensinaycım daha ne olsun aaa mankenlere taaş çıkartırsın bence
aman canım abartmayın ne kızlar var 1.80 ben falan orta boyda kalıomsinaycım kızzz dalgamı geçiyosun sen benim gibi bıcırlarlaklava:
ABOOO NAPTIN KIZ BÜŞRA BUNLAR NE:1ninca: SEKSİ LAFI AZ KALIR BENCEkafamçokkarıştı HERİFİ ŞAŞI MI EDECEN :roflol::roflol::roflol::roflol:
ŞAKA Bİ TARAFA BAYILDIM VALLA MOR OLAN Bİ HARİKAYMIŞ :jeyyar:GÜLE GÜLE KULLAN HER BİŞİCİĞİNİ TATLIM SÜRAHİNDE GERÇEKTEN İLGİNÇMİŞa.s.
Seksi çamaşırlarımdan :jeyyar:
kızlar bunların markası ne acaba?
sınay :mymeka: nan o kız kesın 45 kılo neyımdr sen daha guzelsındır
ayy ya ben ya ben ufacıkım yaa 155 47 kılo off anam nerelere gıdem
kızlar yaaa az önce newresimleri aldığım adam aradı, modellerden bitanesi pamuk saten değilmiş, ranforce imiş. 115 lira çok mu sizce napiyim iptal mi ediyim? halbuki çook beğenmiştim
kızlar size sormuştum daha önce, sonunda bunları buldum haftasonu ve aldım. Ama henüz gelmediler, yollarını bekliyorum ... ..
komşuu senı en guzel yerınden öpuyom:jeyyar: yerım senın o ağzını:roflol: :)
arsima duydunmu kızımızı aannem :jeyyar:
kızlar yaaa az önce newresimleri aldığım adam aradı, modellerden bitanesi pamuk saten değilmiş, ranforce imiş. 115 lira çok mu sizce napiyim iptal mi ediyim? halbuki çook beğenmiştim
komşu kısa olsan nolur sen o beşiktaş formasını giyince devleşiyosun zaten :hooraybehhhh be duygularım kabardı)
Birde sarev nevresim takımı alan arkadaşlar takımın içinden düz çarşaf ve lastikli çarşaf olmak üzere ayrı ayrı 2 tane mi çarşaf çıkıyor
arsıma ne guluyon gız:mymeka: aşk olsun heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?