Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

geliiiiin, naniknanik tamam böcüğüm bakiyim biraz dahaa.

ayyy gamze keşke yaa bizde izleyebilseydik..

tatlırüyaaaaaaaaaaaaaaaa ben almadım iğne iplik iyiki hatırlattın:1shok:

ulem çiğköfte tepsisi bilem aldım bak onlar aklıma gelmemiş:roflol:

kızlar mısafr kullanıcılar sadece yazıları okur resımlerı göremez dıe bılıyom ben

kızlar mısafr kullanıcılar sadece yazıları okur resımlerı göremez dıe bılıyom ben

görünüyor canım dene istersen den de misafirler sadece üst taraftaki duyduk duymadık kısmına giremiyorlar okdar buradaki herşey görünüyor o yüzden çok özelinizi görünen kısımlara koymayın diye uyarı da bulubuyorlar ayrıca bugün ne giydin kısmı da misafirlere açık

tatlırüyaaaaaaaaaaaaaaaa ben almadım iğne iplik iyiki hatırlattın:1shok:

ulem çiğköfte tepsisi bilem aldım bak onlar aklıma gelmemiş:roflol:

çatlada patla bende aldım :roflol:
iğne seti iplik seti mezura makasss ohh ohhhhsositososito
birde sor söküğünü dikebiliyormusun diye :roflol: cevap hayır :roflol:

offff kıslar yaa bi kaç gün girmedim gene uçurmuşunuz sayfalarııı geçmişe bakıp geliyom.. benim de nişan davetiyelerim basıldı, elbisemi aldım çok şükür büyük kısmı halloldu canlar..

ayy bugün geçmedi sankii:)) birazdan kına dvdmi almaya gidicem keşke sizlerede izletebilseydim kıslarrr

ayyy cnm tebrik ederim yaklaştı senin düğün iyice :)) heyecan basmıştır eminim.. ben de çok merak ettim koysan ne güzel olur, resmini göremedim ya koymuşsun sanırım ama daha o kadar geçmişe uzanamadım :)

[/IMG]
[/IMG]yakınlaştırmaya çalıştım daha net görünsün diye.hadi bidaha bakıp bana fikir verin hangisi

bence ikisi de çok karışık duruyor fakat ikisi arasında ilki daha güzel sanki..

cnm çok güzel rengi bayıldım..ayakkabı da doreli alırsan süper tamamlar..a.s.

merhaba kızlar.
. benim düğünüme de az kaldı haziranın 5-6sında.. profilde evli yazıyor çünkü sevgililer gününde nikah yapmıştık. ben ev için hiç birşey almadım diyebilirim. bir tek geçenlerde bernardodan kırmızı çatal kaçık takımı indirimdeydi onu aldım o kadar. birde beyaz eşya siparişi verdik. arçelik fabrikasına daha uygun olduğu için. düğüne az kalmasına rağmen bişiy almadım sizlerin sürekli bişiyler aldığını görünce not alıyorum resimlerini kopyalıyorum.
bana alışveriş yaptığınız sitelerin ismini yollarmısınız?
üzerimdeki bu tuhaf rahatlık neden bilmiyorum sanırım nasıl olsa yetişir die fazla salıveriyorum.

mutfak gereçleri ve mobilya ihtiyacı var sanırım öncelikle.. bunları en iyi ve uygun nereden alırım acaba..
günlük yemek takımı porselen yemek takımı teflon tencereler küçük robotlar ve mobilyalar zaten alınacak başka pek birşey de yok..yetişir heralde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…