Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ARKADAŞLAR ÇEYİZ TOPİĞİNE KONU AÇTIM SALON AKSESUARLARIMI KOYDUM İLGİNİZE

selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz

selamm kızlar Şeniz

Canım benim Allahım tez zamanda yerleşmeyi mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin bizim evimiz mayısta tutulacak haziranın ilk haftası da temizlik falan yapılır mobilyalar gelir haziranın son haftası da düğün artık oofff çook beklemem lazım çookk:çok üzgünüm:

kına gecesı ıcın
çok şıklar esmy çok beğendim..Sanada çok yakışmıştır eminim..yerimseniben

ben duvar saati aldım kızlar

bide kalpli magnet

bugün gelecekler inşallah
Arsima canım çok şirinler..İyi günlerde kullan yerimseniben

Canım ben en sondaki maviliyle..Morluyu çok beğendim.Hem morlunun kapaklı kaseleri var çok kullanışlı olur onlar yerimseniben

evimizi anlatayım şimdi. ara ara öldük. baktığımız evler dökülüyordu çünkü. yani banyosunda lavabosu olmayan ev bile gördüm:1shok:
Ne güzel Canım içine sinmiş..İnşallah çok güzel günleriniz olurr sıcak yuvanızda
Canım sizde inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz.Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:
Bana pahalı geldi.Nişanda bu kadar masrafa girme bence..Daha uygun yerler bulursun kanımca nacizane fikrim yerimseniben
kızlar banyoya nasıl bi kirli sepeti almayı düşünüonuz yada aldınız? ben pazarda sordum beyaz hasır 40 tl dedi?
Canım benim sorduklarımda hep bu fiyatlarda..Daha ucuzunu bulamadımCADIARZU
Hepsi çok şık güzel eminim evinede çok yakışmıştır..İyi günlerde kullan yerimseniben
Çok güldüm buket alemsin yaa kaydirigubbakcemile3:1hug:
Canım ben nikah şekelerimi kendim yapıcam hem maliyeti daha düşük oluyor.Ama seninde az kaldı inşallah sende istediğin gibi uygun fiyata bulursun canım :1hug:
Burcuuu klava: Sakın yapmamazlık etme her genç kız bir kerede olsa yaşaması lazım.Kendi aranızda da olsa yap derim.Bence gayette eğlenceli olur :1hug:

Pınar ve Arsimadan başka elbiseye bakan yok mu yaw 1399. sayfada en allta bakın bi:roflol: sizede teşekkür ederim canlarım a.s.
sinay çok şık çok hoşş ben çok beğendim :lepi: Ayrıca sanada çok yakışır maşallah boylu poslusun :jeyyar:

Atladığım varsa kızlar affola :uhm: Herkez yeni cicişlerini iyi günlerde kullansın.
Bende bugün yeni çamaşırlar aldım..Bende ufaktan ufaktan diziyorum bakalım :asigim:

hazırlıklar hızlanınca öyle çabuk geçiyo ki tatlım anlamıyosun bile :1hug:
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için evimin resimlerinide eklerim inş :Saruboceq:

Canım öncelikle mutluluklar bence ipin ucunu artık sıksan iyi edersin çünkü zamanın daralmış ben 2007 mayıs ayında nişanlandım ve 2006 dan beri çeyiz yapıyorum başlarda çok sıkmadan param oldukça beğendiğim bişi oldukça alıyordum ama nişanlanınca iyice sıkıştırdım kendimi 2 yıldır deli gibi nevresim takımları,pikeler,yastık,yorgan,yemek takımları,çatal kaşıklar alıp duruyorum şimdi geriye dönüp bakıyorumda iyi ki almışım zamanında diyorum şu an o kadar daraldım ki düğüne 1 hafta kala cilt ve saç bakımına gitmeyi planlıyorum ona bile para zor bulacak gibiyim -tatlicadiarzu-

nevresim takımlarım var hemde 12 takım falan yeter heralde nişan da yaptırdık onları.yatak örtülerimde var...amaa gerisii boş.....
maddi olarak birdenbire sıkışacağım kesin aslında..:uhm: çünkü hep yüksek ücretli şeyleri birarada alıcaz. :çok üzgünüm: ama modası geçer daha iyisi çıkar die die bu zamana getirdim herşeyi...

bu arada teşekkür ederim cevabın için:)a.s.

selamm kızlar Şeniz

ohhh aile saadeti evde tutulmuş kız gidin beraber boyayın evi filmlerdeki gibi :asigim:

cnm hayırlı uğurlu olsun. bide bu topici açan sensin sanırım dır seni bi öpem a.s.

bugün iğne iplik aldım.delikafadulden...sanki hepsi bitti bi bu kalmıştı....delikafadulden

benim annem bana mandal aldı mandal klava:

hangi kızımızı

böcükü diom boyunu kilosunu söledi iyi not et diom :mymeka:

öncelikle merhaba :) uzuuuunca bir zamandır topiği okuyorum, hızınıza yetişmekte zorlanıyorumdelikafadulden birçoğunuzu gıyabınızda tanıyorum artık, yaklaşan kınalar, geçen kınalar, şimdi yaklaşan düğünler :))
Gamze(dimples), Allah mutlu etsin inşallah, sağlıkla mutlulukla ve huzurla bir ömür dilerim sizea.s.

birkaç şey de ben ekliyeyim dedim, tamamı anneciğimin el emeği.. (tabi çaydanlık hariç )

bohça aynı zamanda daha sonra masa örtüsü olarak da kullanılabilir

boncuk işi bohça aynı şekilde başka yerlerde de kullanabilirim

büyük masa, orta ve küçük sehpa için örtüler

yine bohçaa :)

bu da çaydanlığım :)

Gasoline harika şeyler eklemişsin maşallah anneciğin pek bi hamartmış. Çaydanlığınlada bol bol tavşan kanı çaylar içmen dileğiyle kocişinle ve tüm sevdiklerinle...

Gasoline harika şeyler eklemişsin maşallah anneciğin pek bi hamartmış. Çaydanlığınlada bol bol tavşan kanı çaylar içmen dileğiyle kocişinle ve tüm sevdiklerinle...
canım teşekkürler :)

gasoline teşekkür ederim cnm güle güle kullan çeyizlerini sende:))

bi yarım altına açtım buketcimm:))
sağol gamzecim, sen de :)

annenin ellerine sağlık gasolincim,maaşallah işlemeleri ne kaa güzel yapmışş..
bir de gerçekten 9 yıl mı var evlenmene,yani gereksiz bir merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…