[/IMG]
[/IMG]yakınlaştırmaya çalıştım daha net görünsün diye.hadi bidaha bakıp bana fikir verin hangisi
selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz
çok şıklar esmy çok beğendim..Sanada çok yakışmıştır eminim..yerimseniben
kına gecesı ıcın
Arsima canım çok şirinler..İyi günlerde kullan yerimsenibenben duvar saati aldım kızlar
bide kalpli magnet
bugün gelecekler inşallah
Canım ben en sondaki maviliyle..Morluyu çok beğendim.Hem morlunun kapaklı kaseleri var çok kullanışlı olur onlar yerimsenibenKızlar ya bana yardım edin bu kahvaltı takımlarından hangisi güzel:uhm: Ben çaydanlığı olan bir takım istiyorum çünkü diğer takımlardaki parçaları kullanmam sütlük vs. Çaydanlıklı takım da sadece güral ve kürahyada var. Ben ilk önce turuncu olanı istedim çok beğendim ama her zamanki gibi bu çok cıvıl cıvıl daha ağır bir renk olsun, sonuçta bu misafire dediler. Günlüğe kendine alırsın böyle renkli diye hevesimi kırdılar. Bi el atar mısınız?
Ne güzel Canım içine sinmiş..İnşallah çok güzel günleriniz olurr sıcak yuvanızdaevimizi anlatayım şimdi. ara ara öldük. baktığımız evler dökülüyordu çünkü. yani banyosunda lavabosu olmayan ev bile gördüm:1shok:
Canım sizde inşallah gönlünüze göre bi ev bulursunuz.Allah yardımcınız olsun :Saruboceq:arkadaşım evniiz hayırlı olsun inşaallah..
Allah cc ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..
malesef bu kiralık ev mevzusu canımı çok sıkıyor :çok üzgünüm:
(kiralar çok pahalı, beylikdüzü fiyatları çok uygun oluyor ama bize çok uzak orası işyerlerimize.. aklınızda olsun kızlar..)
bizim bu semtteki evlerse çok pahalı.. kafaya taka taka başım ağrıyor..
Allah cc inşaallah hepimize güzel evler güvel yuvalar nasip eder.senağlama
Bana pahalı geldi.Nişanda bu kadar masrafa girme bence..Daha uygun yerler bulursun kanımca nacizane fikrim yerimsenibenbuketçim doğru söylüyosun,çok para di mi ya ,off
babası olmayan varmıdır aranızda bilmiyorum ama varsa en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar bu zamanlar oluyormuş gerçekten,hem maddi hem manevi,insan kendini çok yalnız hissediyor
karar veremiyorum bir türlü,karar verince açıklarım size de
çok teşekkürler fikirleriniz için
Canım benim sorduklarımda hep bu fiyatlarda..Daha ucuzunu bulamadımCADIARZUkızlar banyoya nasıl bi kirli sepeti almayı düşünüonuz yada aldınız? ben pazarda sordum beyaz hasır 40 tl dedi?
Hepsi çok şık güzel eminim evinede çok yakışmıştır..İyi günlerde kullan yerimseniben
Çok güldüm buket alemsin yaa kaydirigubbakcemile3:1hug:ARSİMA GÜYA SENİ DÜZELTİCEM SEPET YAZACAĞIMA SEPER YAZMIŞIMM kaydirigubbakcemile3
KIZLAR BEN O KAÇA BU KAÇA DEMEKTEN KAFAYI YİCEM GEÇEN GÜN ANNEM DEDİKİ ABLANLAR GELECEKMİŞ BENDE AA NEZAMAN GELECEKLER DİCEKTİM SEN NE DESEM BEĞENİRSİN AA NE KADARMIŞ:1shok:
Canım ben nikah şekelerimi kendim yapıcam hem maliyeti daha düşük oluyor.Ama seninde az kaldı inşallah sende istediğin gibi uygun fiyata bulursun canım :1hug:
baktım canım vurulduklarım 3 felandı sonra kendimi toıparladım daha uyguna bakman lazım dedim ve yinede beğendiklerim 1,5 2 civarındaydı
bizim 500 davetiye, 150 yemek kartı, 800-900 civarıda şekere ihtiyacımız var :çok üzgünüm:
Burcuuuyaa kızlar ben kına yapmayı düşünmüyorum çok mu garip :uhm:
hiç içimden gelmiyor annemde bana bıraktı.
çünkü uzun yıllar başka şehrde yaşadık bbamın işi nedeniyle burda arkadaşlarım yok.sadece 2 taneler. yaparsak resmen biz bize aile içinde yapar gibi olcak çünkü aşkımında ailesi burda değil. zaten kızkardeşi falanda yok kayınvalide de yok...
nasıl olurki yaparsam da bir akıl verin hele:1rolleyes:
sinay çok şık çok hoşş ben çok beğendim :lepi: Ayrıca sanada çok yakışır maşallah boylu poslusun :jeyyar:Pınar ve Arsimadan başka elbiseye bakan yok mu yaw 1399. sayfada en allta bakın bi:roflol: sizede teşekkür ederim canlarım a.s.
Canım benim Allahım tez zamanda yerleşmeyi mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin bizim evimiz mayısta tutulacak haziranın ilk haftası da temizlik falan yapılır mobilyalar gelir haziranın son haftası da düğün artık oofff çook beklemem lazım çookk:çok üzgünüm:
merhaba kızlar.
. benim düğünüme de az kaldı haziranın 5-6sında.. profilde evli yazıyor çünkü sevgililer gününde nikah yapmıştık. ben ev için hiç birşey almadım diyebilirim. bir tek geçenlerde bernardodan kırmızı çatal kaçık takımı indirimdeydi onu aldım o kadar. birde beyaz eşya siparişi verdik. arçelik fabrikasına daha uygun olduğu için. düğüne az kalmasına rağmen bişiy almadım sizlerin sürekli bişiyler aldığını görünce not alıyorum resimlerini kopyalıyorum.
bana alışveriş yaptığınız sitelerin ismini yollarmısınız?
üzerimdeki bu tuhaf rahatlık neden bilmiyorum sanırım nasıl olsa yetişir die fazla salıveriyorum.
mutfak gereçleri ve mobilya ihtiyacı var sanırım öncelikle.. bunları en iyi ve uygun nereden alırım acaba..
günlük yemek takımı porselen yemek takımı teflon tencereler küçük robotlar ve mobilyalar zaten alınacak başka pek birşey de yok..yetişir heralde:)
Canım öncelikle mutluluklar bence ipin ucunu artık sıksan iyi edersin çünkü zamanın daralmış ben 2007 mayıs ayında nişanlandım ve 2006 dan beri çeyiz yapıyorum başlarda çok sıkmadan param oldukça beğendiğim bişi oldukça alıyordum ama nişanlanınca iyice sıkıştırdım kendimi 2 yıldır deli gibi nevresim takımları,pikeler,yastık,yorgan,yemek takımları,çatal kaşıklar alıp duruyorum şimdi geriye dönüp bakıyorumda iyi ki almışım zamanında diyorum şu an o kadar daraldım ki düğüne 1 hafta kala cilt ve saç bakımına gitmeyi planlıyorum ona bile para zor bulacak gibiyim -tatlicadiarzu-
selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz
offff kıslar yaa bi kaç gün girmedim gene uçurmuşunuz sayfalarıııgeçmişe bakıp geliyom.. benim de nişan davetiyelerim basıldı, elbisemi aldım çok şükür büyük kısmı halloldu canlar..
bugün iğne iplik aldım.delikafadulden...sanki hepsi bitti bi bu kalmıştı....delikafadulden
hangi kızımızı
buketcim tabiki yakıldı elime sadece sağ elime yakıldı. bu arada açmadım ben elimi tabii:))
canım teşekkürler :)Gasoline harika şeyler eklemişsin maşallahanneciğin pek bi hamartmış. Çaydanlığınlada bol bol tavşan kanı çaylar içmen dileğiyle kocişinle ve tüm sevdiklerinle...
sağol gamzecim, sen de :)gasoline teşekkür ederim cnm güle güle kullan çeyizlerini sende:))
bi yarım altına açtım buketcimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?