Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

annenin ellerine sağlık gasolincim,maaşallah işlemeleri ne kaa güzel yapmışş..
bir de gerçekten 9 yıl mı var evlenmene,yani gereksiz bir merak işte

teşekkür ederim serp, sağolasın annemin ellerine sağlık bence de, çünkü benim hiç payım yok
ayrıca güzel soru, yani 9 yılla ilgili olan:lepi: 9 yıl kalmadı evlenmemize Allah korusun:Saruboceq:, bizim birlikteliğimiz 9 yılı geçti. Yani tanışalı o kadar uzun zaman oldu

Hayırlısı,herşeyin bir zamanı var diye düşünüyorum ben.Biz de iki yıldır beraberiz,evliliğin lafı bile olmazken birdenbire aileler tanıştı,işler gelişti,tarihler belirlendi.Kısmetimizde en güzel zaman neyse onu yaşayalım inşallah.
Gamzecim son günler de hiç geçmez hakkatten,uzar da uzar,Allah yardımcın olsun

Gasoline cnm annenin ellerine saglık hepsı bırbırınden guzel olmus mutlu gunlerde kullan

Gasoline cnm annenin ellerine saglık hepsı bırbırınden guzel olmus mutlu gunlerde kullan
sağol canım :)

evet balayından sonra anlatırım artık size :)) zaten balayına gideceğimiz otelde damata masaj hediye geline değil uyuz oldum:)
ooo nasıl hediyeymiş öyle, gelinle damat arasında ayrı gayrı mı olurmuş, hem de balayında şakkıdı

Kızlar hızınıza yetişemedim vala, öğlen bi çıktım geldim ki sayfalar uçmuş. Okudum ama onca sayfada kim ne almış aklımda kalması münkün değil. Kim ne aldıysa iyi günlerde kullansın, evlerini tutanlar var onlara da hayırlı uğurlu olsun, o evlerde en güzel günlerini geçirsinler :Saruboceq:

kıslar.. öğlen geldim oku oku bitmedi.. şimdi de kaç saattir okuyom bitmedi..

ev tutan arkadaşım Allah huzurla oturmayı nasip etsin sanırm hayattı.. unuttum şimdi...

ve diğer kızlar aldıkalrınızı güle güle kullanın...

elbiseler çok güzelmiş çok yakışacağına eminim..

en son olarak el işi örtülere bayıldım.. ekleyen arkadaşa bi soru sorcam boncukla yapılana nasıl boncuk ve ip kullandınız.. bizdeki boncuklar ipi kesiyor bi süre sonra boncuklar dökülüyo.. o yüzden soruyorum.. oh be bitirdim sonunda..

akşamyıldızı, kesme boncuk kullandı annem, o örtüde hangi ipi kullandı hatırlamıyorum ama uzun zamandır kesme boncukla yaptığı işlerde boncuğun ipi kesmemesi için "misina ip" kullanıyor. Çok ince bir misina. Artık her yerde vardır o ip. Normal şekilde iğneye takıp işlenebiliyor. Bu şekilde kesme boncuk misina ipi kesemediği için de boncuklar dökülmüyor canım. Ayrıca beğenmene sevindim:1hug:
hatta birkaç şey daha ekleyeyim sabah sabah :))

bohça veya örtü

koltuk şalı ve yastığı

oda takımının konsol örtüsü, bunun masa örtüsü sehpa örtüsü falan da var..

Son düzenleme:
günaydın güzel gelin adayları hayat evin hayırlı olsun ii gnlerde oturun..gasoline annen muhtesem seyler yapmıs ii günlerde kullan Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…