günaydın güzel gelin adayları hayat evin hayırlı olsun ii gnlerde oturun..gasoline annen muhtesem seyler yapmıs ii günlerde kullan Şeniz
güzelim ben henüz kullanmadım ama bildiğim kadarıyla düz çarşaf çıkıyor lastikli falan değil yani
selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz
hayırlı olsun cnm güle güle kullan
çok teşekkür ederim canım :)gasoline, güle güle kullanırsın inşallh anneciğin harikalar yaratmış vallahi.
tubişçim inşallah, sağolasın :)Gasoline, annene maşallah canım çok güzel şeyler yapmış, iyi günlerde kullan.
böcüğüm teşekkürler, senin çeyizin yanında lafı olmaz ama kaydirigubbakcemile5gasolıne valla maşallah anacımannemıze cok guzeller yaa hepsı şahane emeklerıe sağlık
hayat hayrlı olsun cnmcım mutlu yuvan
offf, ben de normalde çıkaramam da, geçen haftasonu evin altını üstüne getirdik, o arada yüklüğü de boşalttık, bunları da çıkarıp ablam annem ben tekrar tekrar baktık o güzel şeylere. o arada resimlerini çekeyim dedim :)gasoline super seyler yapmıs annen, ellerine sağlık. benim annemde bana guzel seyler yaptı ama dolaplardan cıkarıp resmini cekmeye kalsam beni napar bilmem artık
cnm çok güzel rengi bayıldım..ayakkabı da doreli alırsan süper tamamlar..a.s.
esra elbisen çok güzelmiş renk seçimin harika
böcüğüm teşekkürler, senin çeyizin yanında lafı olmaz ama kaydirigubbakcemile5
[/B]
sağol canım, hepimiz inş. en güzel günlerde kullanırız cicilerimizi..Gasolıne anneciğinin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel canım. Güle güle iyi günlerde kullan canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?