Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güzelim ben henüz kullanmadım ama bildiğim kadarıyla düz çarşaf çıkıyor lastikli falan değil yani

dun yazılanları okumaya calısıyorum, herkese gunaydın. cnm dun aksam bende nevresimlere baktım eve giderken ve sarevin carsafı lastıklı ama tek carsaf bı lastıklı bı duz degil sadece lastıklı var, yanı bana gosterdıklerı osekildeydi enazından

NazlıHilal; 1 numara daha iyi.

selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz

Hayırlı olsun. Kendi evinle uğraşmak çok zevkli oluyor. Kolay gelsin.

Gasoline, annene maşallah canım çok güzel şeyler yapmış, iyi günlerde kullan.

gasolıne valla maşallah anacım annemıze cok guzeller yaa hepsı şahane emeklerıe sağlık

hayat hayrlı olsun cnmcım mutlu yuvan

gasoline super seyler yapmıs annen, ellerine sağlık. benim annemde bana guzel seyler yaptı ama dolaplardan cıkarıp resmini cekmeye kalsam beni napar bilmem artık

ev tutan arkadaslar evleriniz hayırlı olsun, mutlu mesut oturun insallah. dimples simdiden omur boyu mutluluklar (son uc gun napar acaba ınsan:)

gasolıne valla maşallah anacım annemıze cok guzeller yaa hepsı şahane emeklerıe sağlık

hayat hayrlı olsun cnmcım mutlu yuvan
böcüğüm teşekkürler, senin çeyizin yanında lafı olmaz ama kaydirigubbakcemile5

gasoline super seyler yapmıs annen, ellerine sağlık. benim annemde bana guzel seyler yaptı ama dolaplardan cıkarıp resmini cekmeye kalsam beni napar bilmem artık
offf, ben de normalde çıkaramam da, geçen haftasonu evin altını üstüne getirdik, o arada yüklüğü de boşalttık, bunları da çıkarıp ablam annem ben tekrar tekrar baktık o güzel şeylere. o arada resimlerini çekeyim dedim :)

Günaydın tatlişlerimmm:1hug::1hug:

cnm çok güzel rengi bayıldım..ayakkabı da doreli alırsan süper tamamlar..a.s.

Teşekkür ederim canım evet ayakkabılarıda dore alacağım canım inşallah güzel olacak.

esra elbisen çok güzelmiş renk seçimin harika

Teşekkür ederim canımm beğenmene sevindim..

Gasolıne anneciğinin ellerine sağlık hepsi birbirinden güzel canım. Güle güle iyi günlerde kullan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…