- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
üzerimdeki bu tuhaf rahatlık neden bilmiyorum sanırım nasıl olsa yetişir die fazla salıveriyorum.
selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz
Arsima canım çok şirinler..İyi günlerde kullan yerimseniben
Canım ben nikah şekelerimi kendim yapıcam hem maliyeti daha düşük oluyor.Ama seninde az kaldı inşallah sende istediğin gibi uygun fiyata bulursun canım :1hug:
böcükü diom boyunu kilosunu söledi iyi not et diom :mymeka:
öncelikle merhaba :) uzuuuunca bir zamandır topiği okuyorum, hızınıza yetişmekte zorlanıyorumdelikafadulden birçoğunuzu gıyabınızda tanıyorum artık, yaklaşan kınalar, geçen kınalar, şimdi yaklaşan düğünler :))
Gamze(dimples), Allah mutlu etsin inşallah, sağlıkla mutlulukla ve huzurla bir ömür dilerim sizea.s.
bencede haksızlık esas geline masaj lazım:))
iyiyim saat 1 gibi evime gidicem son kontroller:))
benden sonra kim evleniyor ilk ??
ben de damata masajı nedir diye düşünüyorum.İyice uçtum Çok üzgünüm çoook
evet balayından sonra anlatırım artık size :)) zaten balayına gideceğimiz otelde damata masaj hediye geline değil uyuz oldum:)
gamze evıne gıtceksın demek demesı bıle ayrı guzell
tubış yazdın mı nan benım adımı ayakkabına en başa hee:roflol:
hatta nişanlım dediki bi bakmışsın karnın büyüyor:)) dur dedim durr sindire sindire yaşayalım:))
kızlar bi sorum olacaktı
bir arkadas buraya bi yatak odası resmi loymustu, aynalıgı (makyaj masası) ayarlanabilen birseydi hani pufun oldugu yere dogru itilerek uzunlugu ayarlanabiliyordu, o resmi kim koymustu acaaba? o yatak odası hangi markanındı?
günaydın kısçeler
ne kadar rahatsın :1shok:
ben şuan mobilyalar ay sonunu bekliyor diye kendi kendimi yiyiorum
acaba benmi çok pipirikliyim :uhm:
böcüğüm evet yaa insanın nerde 2 parça eşyası varsa kesinlikle illa orası diyomuş..
avatarın pek hoşŞeniz bende koyardım amme barışımı kaldrmam ama albumlerımde mactan resımlerım var arkılerlenan öle iş mi olur o ne biçim hediye :mymeka:
İsim listesi vardı. kimde o bana da göndersin kimdeyse. Seni çabuk silincek bir yere yazcam zaten yoksam çeyizlerini sığdırcak ev bulamaycaksın.
off böle bişeymi söylediğin
off böle bişeymi söylediğin
evet evet canım ya tamda bu istedelikafaduldendelikafadulden
Günaydın kıslar o kadar uğraştım fotolarını çektim tek tek konu açtım bakmaya mı üşeniyonuz nan mandilin,dimples sözüm size bakın uleeeennn:mymeka:
Diğer topikteki arkadaşlar sizde bakın görsüzlük hat safada uahaha :)))))
tubiş koptum koptumm:roflol:delikafadulden:roflol:delikafadulden
evet el birliğiyle böcüğü evlendirelim artık
çok güzelmiş kayınpederim marangoz bi gösterem bakem ne diyohihoyyyt
ben bi iki yere gösterdim yapabilriz dediler
şifonyerim kesilikle bu :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?