Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım ben göremedimkine :uhm:
nerde linkini yaz bakiiim

Evet, evlensin.

mandilin ne zaman alcanız bu kızı bak sonra tripleks eve bilem sığamıyacak size çok masraf çıkarcak.

haklsın ama ben bısey dıyemem sonra aman gelın olmayım aram acılmasın bıdenecık görumcemlen sen benım adıma konuş heeŞeniz

Evet, evlensin.

mandilin ne zaman alcanız bu kızı bak sonra tripleks eve bilem sığamıyacak size çok masraf çıkarcak.

canım ben bi evleneyimde alcaaam böcüğümü bizim paşaya :teytey: :teytey: :teytey:
olsun gelin alması kolay mı :)

bu arada sen muhtemelen o anda benim sağ yanımdaki taraftasındır (şıngır mıngır sosyete taraıfında:))

evt cnm sosyete tarafında sızn ordan atlayıpta gecenlerde vardı koca demr parmaklıklar ıyı bır yerlerıne gırmıyo:roflol: ahh ah bu yıl stad yenılenırse kombıne alamam cunkum gs stadında olcak orası baa cok uzak

P_NAR biraz kocaman çıkmışlar ama süper olmuş isteyen model alabilir hepsi çok hoş uğur böceklisinden bizim böceğe yaptırmak lazım
iyi günlerde kullan cnm

günaydın çeyiz güzelleriii:))
Dimplescim valla bakıorum ne güzel hallettin işlrini bir bir, darısı başımıza

bu arada sen muhtemelen o anda benim sağ yanımdaki taraftasındır (şıngır mıngır sosyete taraıfında:))

Buket sende mi beşiktaşlısın böcüğü biliomda, bizde ailece hatta aşkım da bjk lı. Adımdan da belli olduğu gibii fanatik hemde babam.

Bu arada avatardaki sensin dimi????

o maçta kızın teki atladı sizin tarafa çantası bizim tarafta kaldı hatta onuda salladık sonra o tarafa deli yaa. gs stradı ne tarafta fenerbahçeyi biliomda onu görmedim sanırım hiç. en güzel bizimki dimee manzarası bilem süperr ah bide o otel olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…