avatarın pek hoşŞeniz bende koyardım amme barışımı kaldrmam ama albumlerımde mactan resımlerım var arkılerle
Günaydın kıslar o kadar uğraştım fotolarını çektim tek tek konu açtım bakmaya mı üşeniyonuz nan mandilin,dimples sözüm size bakın uleeeennn:mymeka:
Diğer topikteki arkadaşlar sizde bakın görsüzlük hat safada uahaha :)))))
lazzoni canım
ben baktım cevapta yazdım :dilcikar:
harikasın eşker çaldın demii hemen hihoyyyt
hangisini yaptırmayı düşünüyosun?
Evet, evlensin.
mandilin ne zaman alcanız bu kızı bak sonra tripleks eve bilem sığamıyacak size çok masraf çıkarcak.
Evet, evlensin.
mandilin ne zaman alcanız bu kızı bak sonra tripleks eve bilem sığamıyacak size çok masraf çıkarcak.
sen çaldın la :dilcikar:
ben 1 yıldır arşivimde saklıyorum onu
işte yatak dolap komidin
ve işte şifonyer
rengi değişcek tabi odaya uyum sağlıcak
bu arada sen muhtemelen o anda benim sağ yanımdaki taraftasındır (şıngır mıngır sosyete taraıfında:))
evet çaldım ama bi sor niye çaldımdelikafadulden
canım ben bi evleneyimde alcaaam böcüğümü bizim paşaya :teytey: :teytey: :teytey:
olsun gelin alması kolay mı :)
ben bi iki yere gösterdim yapabilriz dediler
şifonyerim kesilikle bu :lepi:
neden sırnaşık şey
Dimplescim valla bakıorum ne güzel hallettin işlrini bir bir, darısı başımızagünaydın çeyiz güzelleriii:))
bu arada sen muhtemelen o anda benim sağ yanımdaki taraftasındır (şıngır mıngır sosyete taraıfında:))
o maçta kızın teki atladı sizin tarafa çantası bizim tarafta kaldı hatta onuda salladık sonra o tarafa deli yaa. gs stradı ne tarafta fenerbahçeyi biliomda onu görmedim sanırım hiç. en güzel bizimki dimee manzarası bilem süperr ah bide o otel olmasaevt cnm sosyete tarafında sızn ordan atlayıpta gecenlerde vardı koca demr parmaklıklar ıyı bır yerlerıne gırmıyo:roflol: ahh ah bu yıl stad yenılenırse kombıne alamam cunkum gs stadında olcak orası baa cok uzak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?