Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yehuuu birisi daha varmış çarşılı:) evet cnm ben ailem ve aşkımm...yaw delikanlı adam zaten renkli takım tutarmı :roflol:
evet o avatardaki şişko yanak benim. (not: gülünce öle şişko çıkmış) :roflol:

gamze canım çok güzelmiş seneler sonra sana bu vazoyu sorduğumda bizim haylaz çocuk kırdı dicen gibime gelio kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlarım! Sinaycım ben dün gördüm salon takımını yorum yazacaktım bağlantım koptu, sonra da bulamadım tekrar. Çok hoş bir takım olmuş iyi günlerde kullan a.s.

çatlada patla bende aldım :roflol:
iğne seti iplik seti mezura makasss ohh ohhhhsositososito
birde sor söküğünü dikebiliyormusun diye :roflol: cevap hayır :roflol:

ben de alıcam da ben bi tek düğme dikerim gerisine karışmamkaydirigubbakcemile3

isaura hayırlı uğurlu olsun, foto görebileek miyiz?

maşşallah ne kadaa raatsın yahu ya da ben paniğimsengözlerimebaksanab bence hızlan hızlan sonra ne vakti ne para yetişir

selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz

hayat mutluluğunu anlayabileyomhihoyyyt hayırlı uğurlu olsun. Rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin:Saruboceq:

Ne güzel Canım içine sinmiş..İnşallah çok güzel günleriniz olurr sıcak yuvanızda

:

eudo teşekkür ederim. daha iyileri sizin olsun inşallaha.s.

buket ben te ne zaman almıştım mandallarımı Ikea'dan simsiyah mandal

annenin ellerine sağlık hepsi göz nuru. iyi günlerde kullan inşallah

buketcim tabiki yakıldı elime sadece sağ elime yakıldı. bu arada açmadım ben elimi tabii:))

yarıma açtın he. ben bizelik olmadan açmam diyom ama altında amma pahalandı:1shok:

ev tutan arkadaslar evleriniz hayırlı olsun, mutlu mesut oturun insallah. dimples simdiden omur boyu mutluluklar (son uc gun napar acaba ınsan:)

sulfat, offfff sağolun Allah razı olsun, daha güzelleri de sizin:1hug:

olımpıyat stadı cnm altınsehır tarafında cok uzak köy gıbım bı yer yerler camur neyım:dilcikar: aksam 7dekı maca 4te toplanıyok herhal oaray gtmek ıcn 1de cıksak anca:roflol:sen kımlengıdıyon maca benım erkek ark ıle valla o kız mı bılmem ama bırılerı atlıyodu cok merak edıyom neden :roflol: delı mı ne

yok yok gayet güzel çıkmışsın tatlım şişko falan değil yani... a.s.

arsıma sen karar verdın mı mobılyada aa ne guzel 3700 cokta pahalı deıl zaten 3bın en kötusu ı gunlerde kullan ınş cnm

gamze sen yarım altını kımden aldın orayı kacrdm ahh ahh bende trabzon hasırı ıstıyom 3bın olmuş ama ınş alırım cok sevyom nışan yapınca kıza kalıyoya altınlar paralar onlarla almak ıstıyorum ınş

P_NAR biraz kocaman çıkmışlar ama süper olmuş isteyen model alabilir hepsi çok hoş uğur böceklisinden bizim böceğe yaptırmak lazım
iyi günlerde kullan cnm

cnm tşk ederim

mandilin pınar güle güle kullan
ama arkidişim bütün sayfa kitlendi çooook büyükler..

tşk ederim. benim yüzümden sizde sayfayı okumakta zorlandınız özür dilerim hepınızden

bende benimkiyle gidiom onunda bi aşkı ben diğeri beşiktaş:) aramızda bi beşiktaş var onuda seve seve aramıza aldık zaten:))

yok yok gayet güzel çıkmışsın tatlım şişko falan değil yani... a.s.

uyy kuzumm sağoll :1hug:

anammm pek bi siyah beyaz oldu burası
azıcık içimiz acılsın

bu gittiğimiz macın sonu fb:2 bjk:1 idi :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…