- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
P_NAR biraz kocaman çıkmışlar ama süper olmuş isteyen model alabilir hepsi çok hoş uğur böceklisinden bizim böceğe yaptırmak lazım
iyi günlerde kullan cnm
Dimplescim valla bakıorum ne güzel hallettin işlrini bir bir, darısı başımıza
Buket sende mi beşiktaşlısın böcüğü biliomda, bizde ailece hatta aşkım da bjk lı. Adımdan da belli olduğu gibii fanatik hemde babam.
Bu arada avatardaki sensin dimi????
ne kadara nal olacak yatak odasını yaptırmak peki
çok güzelllllldelikafaduldendelikafadulden
çatlada patla bende aldım :roflol:
iğne seti iplik seti mezura makasss ohh ohhhhsositososito
birde sor söküğünü dikebiliyormusun diye :roflol: cevap hayır :roflol:
offff kıslar yaa bi kaç gün girmedim gene uçurmuşunuz sayfalarıııgeçmişe bakıp geliyom.. benim de nişan davetiyelerim basıldı, elbisemi aldım çok şükür büyük kısmı halloldu canlar..
merhaba kızlar.
. benim düğünüme de az kaldı haziranın 5-6sında.. profilde evli yazıyor çünkü sevgililer gününde nikah yapmıştık. ben ev için hiç birşey almadım diyebilirim. bir tek geçenlerde bernardodan kırmızı çatal kaçık takımı indirimdeydi onu aldım o kadar. birde beyaz eşya siparişi verdik. arçelik fabrikasına daha uygun olduğu için. düğüne az kalmasına rağmen bişiy almadım sizlerin sürekli bişiyler aldığını görünce not alıyorum resimlerini kopyalıyorum.
bana alışveriş yaptığınız sitelerin ismini yollarmısınız?
üzerimdeki bu tuhaf rahatlık neden bilmiyorum sanırım nasıl olsa yetişir die fazla salıveriyorum.
mutfak gereçleri ve mobilya ihtiyacı var sanırım öncelikle.. bunları en iyi ve uygun nereden alırım acaba..
günlük yemek takımı porselen yemek takımı teflon tencereler küçük robotlar ve mobilyalar zaten alınacak başka pek birşey de yok..yetişir heralde:)
selamm kızlar Şeniz
Aşkım ve ailesi bizdeydi az önce gittiler evimizi tuttuk sonunda :sm_cool:
Badana boya bakım yapılıcak biraz çok mutluyumm Şeniz
Ne güzel Canım içine sinmiş..İnşallah çok güzel günleriniz olurr sıcak yuvanızda
:
ohhh aile saadeti evde tutulmuş kız gidin beraber boyayın evi filmlerdeki gibi :asigim:
cnm hayırlı uğurlu olsun. bide bu topici açan sensin sanırım dır seni bi öpem a.s.
benim annem bana mandal aldı mandalklava:
böcükü diom boyunu kilosunu söledi iyi not et diom :mymeka:
öncelikle merhaba :) uzuuuunca bir zamandır topiği okuyorum, hızınıza yetişmekte zorlanıyorumdelikafadulden birçoğunuzu gıyabınızda tanıyorum artık, yaklaşan kınalar, geçen kınalar, şimdi yaklaşan düğünler :))
Gamze(dimples), Allah mutlu etsin inşallah, sağlıkla mutlulukla ve huzurla bir ömür dilerim sizea.s.
birkaç şey de ben ekliyeyim dedim, tamamı anneciğimin el emeği.. (tabi çaydanlık hariç)
buketcim tabiki yakıldı elime sadece sağ elime yakıldı. bu arada açmadım ben elimi tabii:))
Kızlar hızınıza yetişemedim vala, öğlen bi çıktım geldim ki sayfalar uçmuş. Okudum ama onca sayfada kim ne almış aklımda kalması münkün değil. Kim ne aldıysa iyi günlerde kullansın, evlerini tutanlar var onlara da hayırlı uğurlu olsun,o evlerde en güzel günlerini geçirsinler :Saruboceq:
ev tutan arkadaslar evleriniz hayırlı olsun, mutlu mesut oturun insallah. dimples simdiden omur boyu mutluluklar (son uc gun napar acaba ınsan:)
o maçta kızın teki atladı sizin tarafa çantası bizim tarafta kaldı hatta onuda salladık sonra o tarafa deli yaa. gs stradı ne tarafta fenerbahçeyi biliomda onu görmedim sanırım hiç. en güzel bizimki dimee manzarası bilem süperr ah bide o otel olmasa
yehuuu birisi daha varmış çarşılı:) evet cnm ben ailem ve aşkımm...yaw delikanlı adam zaten renkli takım tutarmı :roflol:
evet o avatardaki şişko yanak benim. (not: gülünce öle şişko çıkmış) :roflol:
mandilincim sağol
hayatım valla altın pahalı yarım dediğim 189tl olmuş:))
P_NAR biraz kocaman çıkmışlar ama süper olmuş isteyen model alabilir hepsi çok hoş uğur böceklisinden bizim böceğe yaptırmak lazım
iyi günlerde kullan cnm
olımpıyat stadı cnm altınsehır tarafında cok uzak köy gıbım bı yer yerler camur neyım:dilcikar: aksam 7dekı maca 4te toplanıyok herhal oaray gtmek ıcn 1de cıksak anca:roflol:sen kımlengıdıyon maca benım erkek ark ıle valla o kız mı bılmem ama bırılerı atlıyodu cok merak edıyom neden :roflol: delı mı ne
yok yok gayet güzel çıkmışsın tatlım şişko falan değil yani... a.s.
sağol DarkAngel, çok teşekkür ederim a.s.bu arada Gasolıne annenin yaptıkları bir harika ellerine sağlık walla iyi günlerde kullan
kızlar ben çay şeker için kavanoz takımı aldım ama baharatlar için hala kafama göre bişi bulamadım alanlar bi göstersede bende çalsam sizden
evimizin herşeyi diye bi internet sitesinde gördüm arkadaşlar
arsıma sen karar verdın mı mobılyada aa ne guzel 3700 cokta pahalı deıl zaten 3bın en kötusu ı gunlerde kullan ınş cnm
evimizin herşeyi diye bi internet sitesinde gördüm arkadaşlar bu takım 45 ytl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?