Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

anammm pek bi siyah beyaz oldu burası
azıcık içimiz acılsın
bu gittiğimiz macın sonu fb:2 bjk:1 idi :roflol:

anamm koptum yaa
zate fener bjkyi tarihinde kaç kez yendiki sizde şanslıymışınız ona denk gelmişiniz bebişimm sositososito
hihi yerim seni benn

biyere srdum 8 bin dedi biyere sordum 4 bi dedi en son biyere sordum 3700 dedi :roflol:

hadi canım kaydirigubbakcemile5

nasıl yaa 8.000 ve 3.700 cok mu kalite farkı var yani
o gosterdıgın yatak odası ( şifonyer dsındakı takım) dogtas ozel seri ve o bile suan 4.500-5.000 arası bisey
ya nezor ıs bunlar üfff

arsıma benım en son canlı ızledığım febe maçı ıse
kayserı 5 fb 0 :roflol: du bakım hele sız ınonuye bı gelın

nasıl yaa 8.000 ve 3.700 cok mu kalite farkı var yani
o gosterdıgın yatak odası ( şifonyer dsındakı takım) dogtas ozel seri ve o bile suan 4.500-5.000 arası bisey
ya nezor ıs bunlar üfff

ben onu sorduğumda 3980 demişti doğtaş bana
tabi malzeme kalitesi iyi değil
8000 4000 3700 hepside lake kaplı ama işte herkes kendince fiyat veriyor
nişanlıma söylemiştim böyle fiyatlar diye oda bana bi mobilyayı 1 ede satalar 100ede demişti

hayatım h geldın cnm
gamze senınkılerde guzelmış
arsıma gercekten uygunaymış pekı nışanlın gelınce gec kalmaz dmı kac ayda yapılır kı bı yatak odası

hayatım h geldın cnm
arsıma gercekten uygunaymış pekı nışanlın gelınce gec kalmaz dmı kac ayda yapılır kı bı yatak odası

WWWOOOOOooooowww artistler sizi, çok şekersiniz yav fenerli olmanıza rağmen...

:lepi: sağol canım

hayatım h geldın cnm

yivrim nişanlım bu ayın 27 sinde fln gelir inş.
yatak odası - yemek odası - tv ünitesi - banyo dolabı - portmanto ve mutfakta buzdolabı yeri kapanmasının hepsini biyere sipariş vercez amca 1ayda teslim ederim dedi
nisan başınca okeylesek mayıs başı eve gelse yeter biz mayıs 15te yerleşsin istiyorduk
inş. bi aksilik olmaz

annem düğün için ne takim sana dedi hasır dedim bende hahahahhaa:)) annemde olduuu başka dedi genede 3 parmak kalınlığında bir kelepçe bilezikte anlaştık:)))

:roflol:
bende hasır istiyorum cici duruyor ama ben onu hayatta takmam ki
nişanlım takacaksan alım ama alırımda takmazsan zorla taktırrım dedi :1closedeyes:

ben bu saate bayıldımm

benim saatim daha cici

annem düğün için ne takim sana dedi hasır dedim bende hahahahhaa:)) annemde olduuu başka dedi genede 3 parmak kalınlığında bir kelepçe bilezikte anlaştık:)))

yarım he sen işini bılıyon he
bu arada altınlar cok aşırı pahalı yaa
bende kelepcelerı sevyom 2 tane aldım kendıme bıde bıleklık bıde 3lu burma yaptım kendıme sımdık 3 parmak derken senın parmağınla mı yoksa beım mı:roflol:

nasıl ya dogtasta mı 380 tl dediler,bu dogtas ozel seri scarlet degilmi? peki dogtastamı kalitsei iyi edgil?sen nezaman almıstın cnm bu fiyatı? cok soru sordum biliyorum ama ben dogtastan bazı seyler begendim oyuzden soruyoruyorum canım.ben internetten baktım fiyatlarına bu scarlet yatak odası 4352 tl gorunuyor

tatlıcı tombik ustanın parmakları ile :roflol:

bunu kayınvalidem almış. kahve fincanı 6'lı takım. tabağına da görün diye çektim. görgüsüzüz ya:roflol:

bu masa örtülerini annecim dikti.

bunu pazardan almıştım.

bu kırlenti pazartan çiftini 10 TL:'ye almıştım.

bu çantayı da pazardan 2,5 TL.'ye almıştım.

bu mutfak önlüğünü Ikea'dan almışım galiba 10 TL. idi

bu mutfak önlüğünü de annem English Home'dan almıştı, fiyatını bilmiyorum.

bunu bizim orda zeytin diye bi mağaza var ordan aldım. fiyatı 15 TL.

bu piöamayı ablam dikti:1hug:

bu şalı ablam ördü

bu yemeniler de iğne oyası yanlış bilmiyosam. annecim yapmıştı:1hug:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…