- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
nasıl ya dogtasta mı 380 tl dediler,bu dogtas ozel seri scarlet degilmi? peki dogtastamı kalitsei iyi edgil?sen nezaman almıstın cnm bu fiyatı? cok soru sordum biliyorum ama ben dogtastan bazı seyler begendim oyuzden soruyoruyorum canım.ben internetten baktım fiyatlarına bu scarlet yatak odası 4352 tl gorunuyor
KomŞu sen Çeyİz olayını İyİce abarttın nan damat ne alacak sana her bİ haltı alıon
tatlıcı tombik ustanın parmakları ile :roflol:
KomŞu sen Çeyİz olayını İyİce abarttın nan damat ne alacak sana her bİ haltı alıon
bunu kayınvalidem almış. kahve fincanı 6'lı takım. tabağına da görün diye çektim. görgüsüzüz ya:roflol:
arsıma daha ne ıstıyon bacı alsın gız bence ahh ahh bırı banada öle dese:rfolol:
ınş aksılık cıkmaz hıc sevmem öle düğünelr cıkan aksılıklerı
gamze bende uyyamam he
hadi yaa cok sasırdım ben dogtastan koltuk ve kösede begenmistim hemde baya hosuma gitmisti:çok üzgünüm:
evet doğtaşta 3980 dedi 12ay taksitle
bide yie ödül alan tasarımı varya yatak başı cam gibi ortasında ledli dokunmatik ışık var onada 7 küsür dedi
ama mart ayı itibari ile zam gelecek size şubat fiyatı veriyorum isterseniz gelin görüşekdedi ben 1 martta aramıştım
gelsem bile nişanlım yok karar veremem dedim
o zaman gelince beni bulun bu fiyattan satarım dedi kaydirigubbakcemile3
canım ben biraz gezdim kimse doğtaşı önermiyor haberin olsunbende beğenmiştim ama vazgeçtim
dünya para verip sonra hemen deforme olacaksa daha iyisini alırım bikez para veririm
bunu kayınvalidem almış. kahve fincanı 6'lı takım. tabağına da görün diye çektim. görgüsüzüz ya:roflol:
bu masa örtülerini annecim dikti.
bunu pazardan almıştım.
bu kırlenti pazartan çiftini 10 TL:'ye almıştım.
bu çantayı da pazardan 2,5 TL.'ye almıştım.
bu mutfak önlüğünü Ikea'dan almışım galiba 10 TL. idi
bu mutfak önlüğünü de annem English Home'dan almıştı, fiyatını bilmiyorum.
[bunu bizim orda zeytin diye bi mağaza var ordan aldım. fiyatı 15 TL.
bu piöamayı ablam dikti:1hug:
bu şalı ablam ördü
bu yemeniler de iğne oyası yanlış bilmiyosam. annecim yapmıştı:1hug:
OHHH hayatım ne rahatsın valla abla bi yandan anne bi yandan hazır lamışlar senin çeyizi
İyi günlerde kullan bitanem pijamlarına bayıldım çok güzellermiş..
ay ben ankarada olsam mutlaka sitelere özel yaptırrırdım
ama orada değilim istanbuldayım yinede özel yaptırcam
birini buldum işçiliğini gördüm bitanıdık evinde gayet iyi ee fiyatlarda lakeye gre uygun neden isimlere fazlasını vereyim
tabi benim nişanlım bu işten anlıyor ona güveniyorum ikimizde anlamasak korkardım
damada başlık parası vermezse iyidir
ee takmıcam zorla taktırırsa delikafadulden
ben abartılı şeyleri sevmem ama işte o set beni cezbediyor :roflol: ama olsa takamam yani
biz ikimizde anlamıyoruzişin kotusu ailelerimizde cok anlamıyor
senden bisey rica etsem sen nekadar yaptırıyorsun mobilyalarını ayrı ayrı fiyatlarını vermen mumkunmu acaba? yanı yatak odası nekadar, yemek odası ne kadar vs.
sız yoksam bende mı bahsedıyonuz:uhm:
ayy altında abartı ıyıdr he
tam üstüne bastın kaldır ayakını şakkıdı
yok kız neresi iyidir istemim ben öle benim çok şık ve sade olmalı
walla okuyorum burda hep annem yaptı ablam yaptı diyosunuz özeniyorum ben herşeyimi kendim yapıyorum..
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
uğur böcüğü, eccu+
sonunda yalnız kaldık hee :roflol:
iyi günlerde kullan
hayatım cıcılerın hepsı cok guzeller donların önluklerın yazmaların hepsı harıka ı gunlerde kullan
bende dedım bu kız nereye kayboldu bızım ıcn resım yukluyormuş
bu masa örtülerini annecim dikti.
bunu pazardan almıştım.
bu kırlenti pazartan çiftini 10 TL:'ye almıştım.
bu çantayı da pazardan 2,5 TL.'ye almıştım.
bu mutfak önlüğünü Ikea'dan almışım galiba 10 TL. idi
bu mutfak önlüğünü de annem English Home'dan almıştı, fiyatını bilmiyorum.
[bunu bizim orda zeytin diye bi mağaza var ordan aldım. fiyatı 15 TL.
bu piöamayı ablam dikti:1hug:
bu şalı ablam ördü
bu yemeniler de iğne oyası yanlış bilmiyosam. annecim yapmıştı:1hug:
OHHH hayatım ne rahatsın valla abla bi yandan anne bi yandan hazır lamışlar senin çeyizi
İyi günlerde kullan bitanem pijamlarına bayıldım çok güzellermiş..
benim elimden gelmez zaten böle şeyler. ben parasıyla satın alırım ancaksırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?