Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsıma daha ne ıstıyon bacı alsın gız bence ahh ahh bırı banada öle dese:rfolol:
ınş aksılık cıkmaz hıc sevmem öle düğünelr cıkan aksılıklerı

gamze bende uyyamam he

evet doğtaşta 3980 dedi 12ay taksitle
bide yie ödül alan tasarımı varya yatak başı cam gibi ortasında ledli dokunmatik ışık var onada 7 küsür dedi
ama mart ayı itibari ile zam gelecek size şubat fiyatı veriyorum isterseniz gelin görüşekdedi ben 1 martta aramıştım
gelsem bile nişanlım yok karar veremem dedim
o zaman gelince beni bulun bu fiyattan satarım dedi kaydirigubbakcemile3

canım ben biraz gezdim kimse doğtaşı önermiyor haberin olsun bende beğenmiştim ama vazgeçtim
dünya para verip sonra hemen deforme olacaksa daha iyisini alırım bikez para veririm

KomŞu sen Çeyİz olayını İyİce abarttın nan damat ne alacak sana her bİ haltı alıon

damada başlık parası vermezse iyidir

bunu kayınvalidem almış. kahve fincanı 6'lı takım. tabağına da görün diye çektim. görgüsüzüz ya:roflol:

iyi günlerde kullan

arsıma daha ne ıstıyon bacı alsın gız bence ahh ahh bırı banada öle dese:rfolol:
ınş aksılık cıkmaz hıc sevmem öle düğünelr cıkan aksılıklerı

gamze bende uyyamam he

ee takmıcam zorla taktırırsa delikafadulden
ben abartılı şeyleri sevmem ama işte o set beni cezbediyor :roflol: ama olsa takamam yani

hayatım cıcılerın hepsı cok guzeller donların önluklerın yazmaların hepsı harıka ı gunlerde kullan
bende dedım bu kız nereye kayboldu bızım ıcn resım yukluyormuş

hadi yaa cok sasırdım ben dogtastan koltuk ve kösede begenmistim hemde baya hosuma gitmisti:çok üzgünüm:
bu ödül alan tasarım dediğinde yine ozel seriden exclusive olsa gerek onun sunanda internetteki fiyatıda 6.950 TL gorunuyor. anlasılan martta zam gelmemis. bosch'tan beyaz esya bakmıstık onlarda zam gelecek deedi ama bosch mart ayı ıcınde aynı fiyatları koydu, bu krizde ne zammı zaten?
ben ankarada oturuyorum ve bi yerlere mobilya yaptırmayada korkuyorum kalitesinden emin olamıyorum oyuzden doğtastan almak daha mantıklı gelmıstı ama simdi kafam karıstı simdi:uhm:

ay ben ankarada olsam mutlaka sitelere özel yaptırrırdım
ama orada değilim istanbuldayım yinede özel yaptırcam
birini buldum işçiliğini gördüm bitanıdık evinde gayet iyi ee fiyatlarda lakeye gre uygun neden isimlere fazlasını vereyim
tabi benim nişanlım bu işten anlıyor ona güveniyorum ikimizde anlamasak korkardım

Dimples , canım hangi otele gidiyosunuz, nereye balayına peki???

Bnimkine dedim de damata masaj olduğunu hemen sor öğren bizde gidelim dedi. Evet dedim ihtiyacın olcak kemiklerini kırcam çünkü senin biraz daha sorarsan.

biz ikimizde anlamıyoruz işin kotusu ailelerimizde cok anlamıyor
senden bisey rica etsem sen nekadar yaptırıyorsun mobilyalarını ayrı ayrı fiyatlarını vermen mumkunmu acaba? yanı yatak odası nekadar, yemek odası ne kadar vs.

damada başlık parası vermezse iyidir

ee takmıcam zorla taktırırsa delikafadulden
ben abartılı şeyleri sevmem ama işte o set beni cezbediyor :roflol: ama olsa takamam yani

sız yoksam bende mı bahsedıyonuz:uhm:

ayy altında abartı ıyıdr he

canım bi yerle görüştüm,
yemek odası 4400
yatak odası 4000
tv ünitesi 2400
koltuk 3200
köşe koltuk
portmanto 2500
köşe koltuk 2500 dedi
toplam 19 bin

sonradan başka biyer buldum (burası ilave olarak banyo dolabı ile benim mutfakta kapatman istediğim yeride yapabiliyor)
yemek odası 3000
yatak odası 3700
tv ünitesi 1500
portmanto banyo ve mutfak için yerinde fiyat verebilirim dedi

koltuk yapan tanıdık bi firması varmış ama kumaş benim almam lazım mış bunun içnde gezmek lazım ee vaktim olmadığı için koltuğu başka yerden alacam
ama şu fiyatlara bile 3 mobilya için arada 2600 tl fark var
kesin fiyatı nisan başında alıcam tekrardan sölerim sana

walla okuyorum burda hep annem yaptı ablam yaptı diyosunuz özeniyorum ben herşeyimi kendim yapıyorum..

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
uğur böcüğü, eccu+

sonunda yalnız kaldık hee :roflol:

iyi günlerde kullan

Arsimacım teşekkür ederim

hayatım cıcılerın hepsı cok guzeller donların önluklerın yazmaların hepsı harıka ı gunlerde kullan
bende dedım bu kız nereye kayboldu bızım ıcn resım yukluyormuş

sağol böcüğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…