Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatım ohh bea doya doya baktım süperlerdi hele o mutfak önlüğü var ya bayıldım hepiciğini güle güle kullan cnmm

canım cok tesekku ederimŞeniz
keske biri benim yerime su isleri halletse, ben ona begendiğim modelleri ve renkleri soylesem herseyi halledip evime yerlestirse bana surprız yapsa

bunu kayınvalidem almış. kahve fincanı 6'lı takım. tabağına da görün diye çektim. görgüsüzüz ya:roflol:
Hayatım güle güle kullan hepsini ablanın diktiği pijama takımına bayıldım bu aradayerimseniben
walla okuyorum burda hep annem yaptı ablam yaptı diyosunuz özeniyorum ben herşeyimi kendim yapıyorum..
valla bende aynen benim keseme bereket annem diktirdim ördürdüm dio ben ödüyom böyle ömür mü geçer yaaa:çok üzgünüm:

YOK BEBıŞıM BENDE SENDENıM HEPıCııNı BEN PAPIOM hihoyyyt
ama dantel mantel olayına ben girmedim onu annem halletcek

komşuu senden bahsediıozz tabiiiiii

ben hepsını kendım yaptımm dantellerın:dilcikar: ztn ıkı parcacık
ask olsun hee okadrda deıl zatı krız var bıseycık alamıyom

Son düzenleme:

sağol canım, valla ennemin ablamın elinden gelmese yanmıştım zaten

Kelebekler kesinlikle :lepi:

ben de kelebekli olan herşeye bayılıyorum

hayatim hepsi birbirinden güzel hangi oda icin dusunuyosun?

yatakodası ve saloın için canım

Yatak odasi icin kelebekli ve kuslu olan cok güzel olur hayatım

Gasoline kıss hepsi süperr:lepi:Annecinin ellerine sağlık :1hug:
günaydın kısçeler
sağol şekercim
ay benimkileride yapsana kaydirigubbakcemile bi arkadaşım var şekerleri yapalım diyor ama azda değilki hayli çok ya yetişmezse
Yapim şekerim ama ilk kurban sen olursun ilk kez denicem kaydirigubbakcemile3

Tabiki kelebek manyağı olarak kelebekleri çok beğendimm :lepi:

hayatım oturma odası ıcın dallı cıceklı olanlrdan guzelolur yatak odan ıcın kelebeklı guzel(senın ekledığınde yoktu dallı cıceklı olan)

Yatak odasi icin kelebekli ve kuslu olan cok güzel olur hayatım

Gasoline kıss hepsi süperr:lepi:Annecinin ellerine sağlık :1hug:

Yapim şekerim ama ilk kurban sen olursun ilk kez denicem kaydirigubbakcemile3

Tabiki kelebek manyağı olarak kelebekleri çok beğendimm :lepi:

genel kanı kelebek sanırım. sağoa.s.lun kızlar

kızlar ya bir şey sorucam ben eğik karaf alan bir arkadaşımız vardı esracım senmişydin o tatlım...???
kaça almıştın bende almak istiyorum ondan bir inernet sitesnde 25 ytl ye buldum artı kargo sen kaça almıştın kuzum ve nerden almıştın. karıştırıyorsam özür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…