canım cok tesekku ederimŞeniz
canım bi yerle görüştüm,
yemek odası 4400
yatak odası 4000
tv ünitesi 2400
koltuk 3200
köşe koltuk
portmanto 2500
köşe koltuk 2500 dedi
toplam 19 bin
sonradan başka biyer buldum (burası ilave olarak banyo dolabı ile benim mutfakta kapatman istediğim yeride yapabiliyor)
yemek odası 3000
yatak odası 3700
tv ünitesi 1500
portmanto banyo ve mutfak için yerinde fiyat verebilirim dedi
koltuk yapan tanıdık bi firması varmış ama kumaş benim almam lazım mış bunun içnde gezmek lazım ee vaktim olmadığı için koltuğu başka yerden alacam
ama şu fiyatlara bile 3 mobilya için arada 2600 tl fark var
kesin fiyatı nisan başında alıcam tekrardan sölerim sana
Hayatım ohh bea doya doya baktım süperlerdi hele o mutfak önlüğü var ya bayıldım hepiciğini güle güle kullan cnmm
Hayatım güle güle kullan hepsini ablanın diktiği pijama takımına bayıldım bu aradayerimsenibenbunu kayınvalidem almış. kahve fincanı 6'lı takım. tabağına da görün diye çektim. görgüsüzüz ya:roflol:
valla bende aynen benim keseme bereket annem diktirdim ördürdüm dio ben ödüyom böyle ömür mü geçer yaaa:çok üzgünüm:walla okuyorum burda hep annem yaptı ablam yaptı diyosunuz özeniyorum ben herşeyimi kendim yapıyorum..
YOK BEBıŞıM BENDE SENDENıM HEPıCııNı BEN PAPIOM hihoyyyt
ama dantel mantel olayına ben girmedim onu annem halletcek
komşuu senden bahsediıozz tabiiiiii
Kelebekler kesinlikle :lepi:kızlar hangi duvar stickerı güzel sizce?
kızlar hangi duvar stickerı güzel sizce?
kızlar hangi duvar stickerı güzel sizce?
Hayatım güle güle kullan hepsini ablanın diktiği pijama takımına bayıldım bu aradayerimseniben
valla bende aynen benim keseme bereket annem diktirdim ördürdüm dio ben ödüyom böyle ömür mü geçer yaaa:çok üzgünüm:
Kelebekler kesinlikle :lepi:
hayatim hepsi birbirinden güzel hangi oda icin dusunuyosun?
akşamyıldızı, kesme boncuk kullandı annem, o örtüde hangi ipi kullandı hatırlamıyorum ama uzun zamandır kesme boncukla yaptığı işlerde boncuğun ipi kesmemesi için "misina ip" kullanıyor. Çok ince bir misina. Artık her yerde vardır o ip. Normal şekilde iğneye takıp işlenebiliyor. Bu şekilde kesme boncuk misina ipi kesemediği için de boncuklar dökülmüyor canım. Ayrıca beğenmene sevindim:1hug:
hatta birkaç şey daha ekleyeyim sabah sabah :))
Yapim şekerim ama ilk kurban sen olursun ilk kez denicem kaydirigubbakcemile3günaydın kısçeler
sağol şekercim
ay benimkileride yapsana kaydirigubbakcemile bi arkadaşım var şekerleri yapalım diyor ama azda değilki hayli çok ya yetişmezse
en sondaki kuşlu güzel bide kelebeli çok hoş insan figürü olanları beğenmedim zaten ben gece onlardan korkarımm
Yatak odasi icin kelebekli ve kuslu olan cok güzel olur hayatım
Gasoline kıss hepsi süperr:lepi:Annecinin ellerine sağlık :1hug:
Yapim şekerim ama ilk kurban sen olursun ilk kez denicem kaydirigubbakcemile3
Tabiki kelebek manyağı olarak kelebekleri çok beğendimm :lepi:
sağol canım, teşekkürlerrr:1hug:Gasoline kıss hepsi süperr:lepi:Annecinin ellerine sağlık :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?