pashminacım abant büyük otele gidiozz
kızlar ya bir şey sorucam ben eğik karaf alan bir arkadaşımız vardı esracım senmişydin o tatlım...???
kaça almıştın bende almak istiyorum ondan bir inernet sitesnde 25 ytl ye buldum artı kargo sen kaça almıştın kuzum ve nerden almıştın. karıştırıyorsam özür....
eğik karaf ne yaw:ecrin_bebek:
Burcum bende almıştım paşabahçenin kisini, metro gross markette indirim vardı o zmana 18 ytl idi canım.
Burcişş kıss sen hani bugün cicişlerini eklicektin :jeyyar: Bende dün bişiler aldım ama telefonum güzel çekmiyor yaaa senağlama
karaf derdine düştüm yaa unuttum onu :roflol:
tamam ekliycem hayatım...yerimseniben
hayatım evım evım guel evım köşesınde bı kac ark gormustum cok hoştu
burcu surahıyı mı soruyon sen
yaw bende hala bir krep tavası alamadım heee.
gamze krep tavası almadan evleneyim deme sakın çünkü hepimiz aldık nerdeysekaydirigubbakcemile3
ya kızlar ben dün akşam paşabahçe'den sosluk aldım. unutmuşum sölemeyi. şimdi bu en önde küçük olan varya ondan 2 tane, ortadakinden 1 tane fiyatı 5.60 TL. canlarım
görürsem ben sana alimm yerimseniben Paşabahçe mağazalarında çok pahalı herşey..Bende burdaki fincancılar çarşısına inşallah gidicem bi gün üşünemezsem fisfisfis
Orda çok güzel züccaciyeler varmış..Çok üşengecim ben bu aralar yaa Çok üzgünüm çoook
burcu bu nasıl.ama 70 TL.
kızlar ya bir şey sorucam ben eğik karaf alan bir arkadaşımız vardı esracım senmişydin o tatlım...???
kaça almıştın bende almak istiyorum ondan bir inernet sitesnde 25 ytl ye buldum artı kargo sen kaça almıştın kuzum ve nerden almıştın. karıştırıyorsam özür....
hadi yaaaa:çok üzgünüm: çok uyguna almışsın balım yaaaa :çok üzgünüm:
burda yok o mağazalardan ben nerden bulcam şimdii çokda beğeniyorum misafir için sürahi yapmayı düşünüyorum bunu...
bir mağazalara bakayım olmadı 25 den alırım artık....
Kuşum benim baya oldu alalı resmini ekler koyarım buraya daa kaydirigubbakcemile5.
Sende bakarsın bendekinee, sanırım aynısıydı yaaa, başka yan karaf yok dimi paşabahçede :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?