Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sulfat pijamaların çok güzel güle gğle kulllan...bende kırmızı elbiseden almayı düşünüyorum ama bedenleri nasıl? senin boy kilo nasıl hangi beden oldu?

canım iyi günlerde kullan bende alıcam kredı kartım bır rahatlasın sen kaç beden aldın cnm

Teşekkür ederim kızlar. Henüz pijamaları denemedim çok yorgun olduğumdan, uyumadan önce dener yarın size bilgi veririm. Benim boy 1.65 kilo 51 normalde small giyiyorum, o nedenle de S beden aldım. P_nr canım sen de iyi günlerde kullan yumurta pişiriciyi

size kendi ellerimle çizdiğim banyo aksesuarlarımı göstermek istiyorum :roflol:
pekbi abuzittin oldu :roflol:

Arsima harikasın canımm :lepi: Süpersim haha kaydirigubbakcemile3
Canım sende sunsetlendin hadi hayırlısı.iyi günlerde giyin yerimseniben
kıslar bu akşam arçelikten yumurta pişirici aldm hemde indirime girmiş 25 tl
İyi günlerde kullan.:1hug:Yumurta sevmeyen biri olarak pek bişi diyemicem fisfisfis

cnm çok tşk ederim

aman Allahım son 3 gün :) Gamze sen şu anda ne yaptığını bilmiyosundur eminim sositososito inşallah herşey istediğin gibi gider

evini ne zaman görcez, düğünden sonramı gösterceksin yoksaaa şimdi görebilcekmiyiizzz hihoyyythihoyyyt

ben geldim ben geldim evimin resimlerinide çektimmmmmm:)))

Hoşgeldinn heyecanlı gelinn :1hug: Ayy dimples çok az kaldı yaa..Nasıl hissediyorsun ? Heyecan varmı heyecan ? :1hug: Herkes etrafında pervane dönüyormu ? şakkıdı

resimlerini evini heyecanla bende bekliyorum canım..Ama sakın düğünden önce koyma.Ben biraz batıl inaçlıyım nazar değmesin :teselli:

dimplesss bende merakla bekliyorum...
maşallah deriz merak etme şekerim....

valla ne yalan söyliyim merakla bekleyenlerden biride benim :teytey: ama hani büyüsü bozulmasın muhabbeti vardır ya, öyle düşünüp düğünden sonra koysanda kimse kırılmaz bence :içelim: Rabbim nazarlardan saklasın tabiiki de içinde ufacık bi şüphe kalcaksa koyma biz bekleriz, hem heyecanlı olur kaydirigubbakcemile3

bu arada ayakkabı altına yazdın dimi beni kaydirigubbakcemile ismim silinirse ona göre hayal kurayım, bi damat belli çünkü bende ondan başka hiçbişi yok ortada laelaelaelaelae

ya ben sürekli hakkımda kim ne düşünürse Allah ona bin katını versin derim nazarada inanırım ama burdaki arkadaşlarımıda kırmak istemiyorum herkes bu resimleri bekliyor bilmiorum napıcam

Walla canım sen bilirsin tabi bişe diyemem ben :1no2: Burdaki arkadaşlar hepsi süperler hepsinin iyi niyetine çok iyi tanımasamda inanıyorum.Ama şu misafir olayları yada ne bileyim kötü niyetli insanlar sırf seni kırmak adına yazabilir.Canın sıkılmasın düğün öncesi zati streslisindir :1hug: O bakımdan da düşündüm tabi yinede senin fikrin canımcım sengözlerimebaksanab Hoş kötü bişe diyceklerinide sanmıyorum sen evine çuval bile almış olsan kokoş bişeydir eminim çok güzelini bulacağına inanıyorum.Zati halılarına mobilyalarına bitmiştim :lepi:

hee o zaman başka tabii CADIARZU Bol bol pişir sende bıkana kadar yesinn sırf onun için aldıysan kaydirigubbakcemile3

şuan askerde oldugu için yemekler cokacimcoook burnunda tutuyo bırde yumurtayı sewıyo walla bu gıdıste kolı kolı yumurta alırım artık ewe

misafirler göremiyor diye biliyorum...
özel albüm eklersende sadece arkadaş olduğun kişiler görüyor..
yani bu durumda ben göremem(((

Çok iyi olmuş yaa..Çok sevindim :) GÜle güle kullanırsın inşallah....

P_nr ve tatlırüya canlarım vala sizin için bunca üşengeçliğime rağmen sunsetten aldıklarımın üçünü de denedim. Gece vakti hizmette sınır tanımıyorum :roflol: Tam düşündüğüm gibi S beden cuk oturdu. Elbiseyi de giyince daha çok sevdim, çok şirin

özloşcum bu resimde çok hoş çıkmışsın kaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkürler hayatım....
dimplescim özel albüm yap canım...
sadece listendeki arkadaşların görür o zaman..
ama bir şartla benide eklersin hehe listene:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…