Burcuuuuu sunsetten pijamalarım geldi, çok beğendim sağol tatlım. Hemen ekliyorum fotoları. Elbiseyi ve pijama takımını nette olanlardan farklı renk aldığım için kendi çektiğim fotoları koyuyorum. Elbiseyi özellikle beyaz almadım çok beğenmeme rağmen, iç gösterdiğini yazmıştınız ev giysisi olarak kullanacağım için kırmızı aldım
Arsima harikasın canımm :lepi: Süpersim haha kaydirigubbakcemile3size kendi ellerimle çizdiğim banyo aksesuarlarımı göstermek istiyorum :roflol:
pekbi abuzittin oldu :roflol:
Canım sende sunsetlendin hadi hayırlısı.iyi günlerde giyin yerimsenibenBurcuuuuu sunsetten pijamalarım geldi, çok beğendim sağol tatlım. Hemen ekliyorum fotoları. Elbiseyi ve pijama takımını nette olanlardan farklı renk aldığım için kendi çektiğim fotoları koyuyorum. Elbiseyi özellikle beyaz almadım çok beğenmeme rağmen, iç gösterdiğini yazmıştınız ev giysisi olarak kullanacağım için kırmızı aldım
İyi günlerde kullan.:1hug:Yumurta sevmeyen biri olarak pek bişi diyemicem fisfisfis
ben geldim ben geldim evimin resimlerinide çektimmmmmm:)))
Teşekkür ederim kızlar. Henüz pijamaları denemedim çok yorgun olduğumdan, uyumadan önce dener yarın size bilgi veririm. Benim boy 1.65 kilo 51 normalde small giyiyorum, o nedenle de S beden aldım. P_nr canım sen de iyi günlerde kullan yumurta pişiriciyi
İyi günlerde kullan.:1hug:Yumurta sevmeyen biri olarak pek bişi diyemicem fisfisfis
cnm walla bende fasla sewmiyorum ama erkek arkadasım sewıyo o yusden bende aldım
ya ben sürekli hakkımda kim ne düşünürse Allah ona bin katını versin derim nazarada inanırım ama burdaki arkadaşlarımıda kırmak istemiyorum herkes bu resimleri bekliyor bilmiorum napıcam
hee o zaman başka tabii CADIARZU Bol bol pişir sende bıkana kadar yesinn sırf onun için aldıysan kaydirigubbakcemile3
damla-dinçercanım su ıstıcımı buldum şükür.akşam iş yuerimin orda böyle çeyizciler var.bir bakayım dedim oralara.ilk girdiğim dükkandaki kız arkalardan son kalana bir taneyi çıkardı.şükürler olsun...
özloşcum bu resimde çok hoş çıkmışsın kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?