Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Dimples vala ben de merakla bekliyorum evinin fotoğraflarını, her bir karesine maşallah diye bakarız hiç kötü düşünme

iyi geceler kızlar daha önce fakirin dem matikinden konuşuldğunu duymuştum şimdi bunu ucuza alma fırsatı var elinizde görmşken haber vereyim dedim

işte bu ürün 99 lira (eğer 75 kişi alırsa ki şuan 9 gün olmasına rağmen 10 kişinin üstünde alıcısı olmuş kesinlikle 99 a alınabilir) çok "fırsatçıyız" çokk:)

arkadaşlık istyedim bilem :)

Lepi o siteden hiç alışveriş yaptın mı?

yapacaktım hatta bir ara sormuştum burada sonra annem başka alalım dedi bvazgeçtim ama yorumlar var memnuniyetsiz bir durum olmamış şimdiye kadar siteye gir incele istersen canım çünkü ürün fiyatı piyasadan ucuz ben sadece paylaşayım dedim sorun yaşayacağını sanmıyorum amaa.s

evet söylemiştin o zaman bakmıştımda gerçekten güzel birşey gibi görünüyo :) o yüzden sordum o zaman almışmıydın diye..

Amaaaaa biz göremeyecek miyiz dimples, ben de isterim :çok üzgünüm:

gamzecim yorum da yaptım resimlere ama burayada yazayım herşey sana layık olacak şekilde.bu yuvanın içinde ömür boyu ağız tadı ile yaşa hiç kimse hiç birşey huzurunuzu bozamasın.

Maşallah diyorum bende başladım bakmaya.. heşeyin birbiriyle o kadar uyumlu olmuşki.. Allah nazarlardan saklasın

canım yükledin demek hadi bakalımm bismillah o zaman...
41 kerede maşallahhhh

dimples sen kahvaltı takımını güral porselenden almamışmıydın :) başkasımıydı yoksa o yaw :uhm:

dolabındakileri çok beğendimde morlu birşey hatırlıyorum ben kim almıştı onu yaa

dimplescim herşeyin çok güzel hayatım..ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN...
o güzel günlerime gittim geldim valla sayende...
güzel yuvanda huzur mutluluk hiç eksik olmasın birtanem...
bu arada hepiniz için geçerli dileklerim şekerler...
umarım sizlerin evinide görebilirm :)))
bana haber verin heeee

çok saol özloş ama sende evlendin die bizi unutup buraya girmemezlik yapma kaydirigubbakcemile5

çok saol özloş ama sende evlendin die bizi unutup buraya girmemezlik yapma kaydirigubbakcemile5

aa ne demek şekerim....delikafadulden
takipteyim valla hiç merak etmeyin...
bayılıyorum bu topiğe.....
hepinizin o güzel evlerini dört gözle bekliyorum canlarım....

Özloş senin evinide gördüm ben çok sıcak çok şirin evin vardı..Yanlış hatırlamıyorsam çocuk figürlü kavanozların vardı süperdi o yaa :lepi: İnşallah yakın zamanda bebişin olurda onun odasınıda görürüz yerimseniben

Dimpless herşeyinn süper süperr :lepi: Bu arada bi çok şeyimiz birbirine benziyor..
Yatak başlığımız komidinler..Birde kahvaltı setinin aynısının maviside bende var.Sankim kendi evimi görüyorum..Süpersin canımm Şeniz

canım benimmm çok saol hayatım...aminnnn..ama eskidik artık biz...

bak şimdi senin evinide merak ettşm bennnndelikafadulden

canım benimmm çok saol hayatım...aminnnn..ama eskidik artık biz...

Aaa öyle deme yeni gelinlere taş çıkarırsın valla yerimseniben Örnek oluyosunuz bana annem sen nasıl ev kadını olucan çok merak ediyorum diyor hala kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…