Aaa öyle deme yeni gelinlere taş çıkarırsın valla yerimseniben Örnek oluyosunuz bana annem sen nasıl ev kadını olucan çok merak ediyorum diyor hala kaydirigubbakcemile3
Canım daha benim düğün tarihim bile belli değil senağlama Sadece yatak odasını yaptırdık duruyor..Bakalım temmuz gibi düşünüyoruz nişanlımla ama saolsunlar onun ailesinin başka sorunları var bizim düğün şuan umurlarında değil senağlama Kendi kendimize tarih belirleyip gelin güvey oluyoruz anlıcan kaydirigubbakcemile3bak şimdi senin evinide merak ettşm bennnndelikafadulden
aaa ciddenmi çok sevindim yaaaa umarım resimlerini eklersin sende
Canım daha benim düğün tarihim bile belli değil senağlama Sadece yatak odasını yaptırdık duruyor..Bakalım temmuz gibi düşünüyoruz nişanlımla ama saolsunlar onun ailesinin başka sorunları var bizim düğün şuan umurlarında değil senağlama Kendi kendimize tarih belirleyip gelin güvey oluyoruz anlıcan kaydirigubbakcemile3
Ama inşallah bende koyucam bi evleneyim..
İnşallah canım bende bugünleri bi göreyim eklemem mii :1hug:
geç olsun güç olmasın hayatım....
merak etme olur sen bile şaşırırsın.....kaydirigubbakcemile2
Burcuuuuu sunsetten pijamalarım geldi, çok beğendim sağol tatlım. Hemen ekliyorum fotoları. Elbiseyi ve pijama takımını nette olanlardan farklı renk aldığım için kendi çektiğim fotoları koyuyorum. Elbiseyi özellikle beyaz almadım çok beğenmeme rağmen, iç gösterdiğini yazmıştınız ev giysisi olarak kullanacağım için kırmızı aldım
gule gule kullan cm ben almıycam ama gerek yok koyarım tencereye kaynar kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeseeee hihoyyyt
azra ben bıttım evıne yaa cok guzel valla ayy dıycek laff bulamıyom
mandalın görumce evı gordun demı abıne de bakım bende cok beğendım böle bı ev ıstıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?