Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aaa öyle deme yeni gelinlere taş çıkarırsın valla yerimseniben Örnek oluyosunuz bana annem sen nasıl ev kadını olucan çok merak ediyorum diyor hala kaydirigubbakcemile3

canımsın saol...
annem banada demedi değil şekerim..
iş başa düşünceeee delikafaduldennasıl olunuyor merak etme...

bak şimdi senin evinide merak ettşm bennnndelikafadulden
Canım daha benim düğün tarihim bile belli değil senağlama Sadece yatak odasını yaptırdık duruyor..Bakalım temmuz gibi düşünüyoruz nişanlımla ama saolsunlar onun ailesinin başka sorunları var bizim düğün şuan umurlarında değil senağlama Kendi kendimize tarih belirleyip gelin güvey oluyoruz anlıcan kaydirigubbakcemile3
Ama inşallah bende koyucam bi evleneyim..
aaa ciddenmi çok sevindim yaaaa umarım resimlerini eklersin sende

İnşallah canım bende bugünleri bi göreyim eklemem mii :1hug:

geç olsun güç olmasın hayatım....
merak etme olur sen bile şaşırırsın.....kaydirigubbakcemile2

Dimples tatlım allah nazarlardan korusun. Herşeyiniz çok güzel olmuş. Renkler tam da sevdiğim gibi. Yorumlarda da yazdım, banyo fayanslarımız aynı sayende beğendiğim banyo setinin o fayansların rengiyle nasıl durduğunu da görmüş oldum :teytey:

sulfat pijamalarına bayıldım güzel günlerde giy inş..
ben tam bu evlilik işim çıktığında işten ayrıldım..hepsini talan ederdim ama nasip işte..
hepiniz güle güle giyin inş..

çok süperler yaa bende bakcam b.köyde satılıyormuş hangı mağazada alcam hemde bırsürü:dilcikar: ama sımdık alamam cok borcum var:çok üzgünüm:

kıslar bu akşam arçelikten yumurta pişirici aldm hemde indirime girmiş 25 tl

gule gule kullan cm ben almıycam ama gerek yok koyarım tencereye kaynar kaydirigubbakcemile3
günaydın herkeseeee hihoyyyt

gunaydın komşu dun cınemaya gıttım ama fılmlere yetısemedım bırısı cok gectı dığerı erken yanı ınş bugun güneşı gordume gtcem

günaydın güzel gelin adaylarııı güzel bir gün diliyorum hepinize

bence gerek yok yumurta pişiricisine daha önemli ihtiyaçlar var ondan evvel :)))
pınarcım güle güle kullan :)

cnm evın cok guzel kendı evın heralde ne guzel ıstesıgın gıbı dosemıssın darısı evı olmayanların basınaa delikafadulden

Evet azracım evin fevkaladenin fevkinde harika çok beğendim
biz kiracı olucaz (((
uzun yıllarda alabileceğimizi zannetmiyorum. Darısı evi olmayanlara inş..

gamzecım evın süper yaa cnm allah mutlulukla oturmanızı nasıp etsın:Saruboceq: yatak örtun süper he bende öle ıstıyorum gelınlık gıbı ama kararsızım genede kucuk sepetınde cok şirin yanı hersey süper yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…