görumce bızde mı kırada oturcaz pekı :1rolleyes:
komşu ınş gıderım cnm fılmler gec balıyo 1 saat orda beklemek ıstemıyom akşam ananem gelmış bıze köyden getrmıştık dayımdaydı haftaya gtcekmış dıo bana kızm sana yarım altın aldım hadı eveln artık:icecream:
evet yumurta pişiricisi çok ilginç ne kadar acaba? çok yumurta yiyenler için pratik bi alet:)
görumce bızde mı kırada oturcaz pekı :1rolleyes:
komşu ınş gıderım cnm fılmler gec balıyo 1 saat orda beklemek ıstemıyom akşam ananem gelmış bıze köyden getrmıştık dayımdaydı haftaya gtcekmış dıo bana kızm sana yarım altın aldım hadı eveln artık:icecream:
Gamzecim şu evini bizde görseydik Böcük nerden baktın yaw -tatlicadiarzu-gamzecım evın süper yaa cnm allah mutlulukla oturmanızı nasıp etsın:Saruboceq: yatak örtun süper he bende öle ıstıyorum gelınlık gıbı ama kararsızım genede kucuk sepetınde cok şirin yanı hersey süper yaa
Burcuuuuu sunsetten pijamalarım geldi, çok beğendim sağol tatlım. Hemen ekliyorum fotoları. Elbiseyi ve pijama takımını nette olanlardan farklı renk aldığım için kendi çektiğim fotoları koyuyorum. Elbiseyi özellikle beyaz almadım çok beğenmeme rağmen, iç gösterdiğini yazmıştınız ev giysisi olarak kullanacağım için kırmızı aldım
P_nr ve tatlırüya canlarım vala sizin için bunca üşengeçliğime rağmen sunsetten aldıklarımın üçünü de denedim. Gece vakti hizmette sınır tanımıyorum :roflol: Tam düşündüğüm gibi S beden cuk oturdu. Elbiseyi de giyince daha çok sevdim, çok şirin
hayatım bence de kelebekli olan güzel..
Burcuuuuu sunsetten pijamalarım geldi, çok beğendim sağol tatlım. Hemen ekliyorum fotoları. Elbiseyi ve pijama takımını nette olanlardan farklı renk aldığım için kendi çektiğim fotoları koyuyorum. Elbiseyi özellikle beyaz almadım çok beğenmeme rağmen, iç gösterdiğini yazmıştınız ev giysisi olarak kullanacağım için kırmızı aldım
ben evimin resimlerini albümüme eklicem ve arkadaşım olmayan göremicek kızlar
sılay cnm gamzeye tıklakaydirigubbakcemile3yanı nıckıne sonrada proflden bakarsın sağda alt tarafta tabı önce gamzenın arkdası olman şart
gamzecım cok beğendım onu ya cok guzelmış valla ama sımdılık sadece baktımallah ağız tadyla kullanmak nasıp etsın
azra szın ev semt olarak nerde bızım buralarda hıc okadr guzel ev yok yanı tavanı falan
acep benımde evım olcak mı:1closedeyes:
kızlar daha henüz oturmadan sizlerle paylaşmak istedim evimi tam 44 resim yükle yükle bitmedi valla akşam hepinizi çok seviyorummm
kızlar daha henüz oturmadan sizlerle paylaşmak istedim evimi tam 44 resim yükle yükle bitmedi valla akşam hepinizi çok seviyorummm[/QU
Gamzecim harika harika tek kötü olumsuz dicek laf bulamıycak kimse, eksiğin yok fazla fazla fazlan var canım. Allah nazarlardan saklasın
Bizde seni seviyoruz canım benim
Salondaki halını ve kahvaltı takımını ne kadara aldın yazarmısın???.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?