Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

görumce bızde mı kırada oturcaz pekı :1rolleyes:

komşu ınş gıderım cnm fılmler gec balıyo 1 saat orda beklemek ıstemıyom akşam ananem gelmış bıze köyden getrmıştık dayımdaydı haftaya gtcekmış dıo bana kızm sana yarım altın aldım hadı eveln artık:icecream:

gamzenın nıckıne tıkla cnm proflden bak ama arkdasıysan görebılırsın:ecrin_bebek:

süpermiş yaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

evet yumurta pişiricisi çok ilginç ne kadar acaba? çok yumurta yiyenler için pratik bi alet:)

cnm arçelikte indirime girmisti 25 tl

[/=mandilin;5678029]p_nar yumurta pişiricini güzel sabahlarda güle güle kullan.[/QUOTE]

çok tşk ederim cnm

böcüğüm bilmemki -tatlicadiarzu- ankarada mı oluur istanbulda mı kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

Günaydın çeyiz güzelleri :))

Gamzecim evin çok güzel olmuş Allah bir ömür boyu ağız tadıyla oturmayı nasip etsin 41 kere maşallahhh

Gamzecim şu evini bizde görseydik Böcük nerden baktın yaw -tatlicadiarzu-

sinaycım arkadaş listesinde olanlar görebiliyor sadece..
bende göremedim yani
bizde sonra bakarız artık inş..

Sulfatcim güle güle kullan tatlim yeni pijilerini çok güzel gözüküyolar

o kıyamam ben sana cnm benm çok tşk ederim allah kısmet ederse bende alcam tekrardan ıyı gunlerde kullan

Kulubumuzun güzel gelin adaylari ve bayanlari hepinize günaydinnnnnnnnnnnnnnnn

Herkese selaaamm,,

Sulfatım iyi günlerde kullan piajamalarını tatlım,

Dimplesin evine bakmaya gidiyorum şimdiiiikk

hayatım bence de kelebekli olan güzel..

sağol başıyazmalıcım fikrin için

çok güzel bu pijamalar ya bayıldım. sülfat senin boyun benden kısaymış. buru sen uzun gibi duruyosun canım senin boyun kaç kaç beden aldın?

kıslar bu akşam arçelikten yumurta pişirici aldm hemde indirime girmiş 25 tl

pınarcım iyi günlerde pişir yumurtlarını canım

ben evimin resimlerini albümüme eklicem ve arkadaşım olmayan göremicek kızlar

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama

herkes gördü bi ben mi göremicem evi. anlatın bari detaylı her yerini merak ediyorum:çok üzgünüm:

sılay cnm gamzeye tıklakaydirigubbakcemile3yanı nıckıne sonrada proflden bakarsın sağda alt tarafta tabı önce gamzenın arkdası olman şart

gamzecım cok beğendım onu ya cok guzelmış valla ama sımdılık sadece baktım allah ağız tadyla kullanmak nasıp etsın

azra szın ev semt olarak nerde bızım buralarda hıc okadr guzel ev yok yanı tavanı falan
acep benımde evım olcak mı:1closedeyes:

böcüküm beylikdüzü adakent mevkiinde.. bizim mutahit biraz özenmiş evlerine bende göremedim beylikdüzünde baska bi sitede bu tarz bi ev cok baktik bi ay bakmisimdir gerek netten gerek emlakcilardan bu siteyi tesadufen bulduk tam umutlarimizi yitirmisken. seninde olur böcügüm neden olmasin umutsuzluga sakin kapilma allah saglik verdigi is gucumuzu kaybetmedigimiz surece olur tatlim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…