- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
böcüküm beylikdüzü adakent mevkiinde.. bizim mutahit biraz özenmiş evlerine bende göremedim beylikdüzünde baska bi sitede bu tarz bi ev cok baktik bi ay bakmisimdir gerek netten gerek emlakcilardan bu siteyi tesadufen bulduk tam umutlarimizi yitirmisken. seninde olur böcügüm neden olmasin umutsuzluga sakin kapilma allah saglik verdigi is gucumuzu kaybetmedigimiz surece olur tatlim :1hug:
ya şimdi burdanda bişey demek istiyorum herkeside arkadaş olarak eklemiyorum sadece burdan aylardır konuştuğum paylaştığım kişiler benim arkadaş listemdeler( ekleme talebi geliyorda)
hayrlı olsun tekrar bu zmnda gercekten cok zor ama ınş dıyoruz mesela evım kıra olsa ıkı kişi çalışsak bıle ınan cok zor
kıss pashmina sen beni delirtcen mi delikafadulden kız yazdım ya sana mutfaktaki tüm eşyaları buna kahvaltı takımı yemek tak vs vs hepsi dahil annem aldı gerçi bende yanındaydım ama topluca alışveriş yaptığımız için fiyatını bilmiyorum tam olarak.
halılarımda kayınvaldemin hediyesi sanırım salon halılarının 2 si 680 tl idi
Okkaaa gaza geldim ki Gamze oraya yazdığım yetmio gibi buraya da yazdım valla, görmemişim tatlım toplu aldığınızı , baskı üstünr baskı yaptım desene senağlama
cnm sağol aslında o minik 3 çiçeği nereye koyacağımı düşündüm ilk bence en güzel orda durdular salona olmazdı çünkü dimi??
ya şimdi burdanda bişey demek istiyorum herkeside arkadaş olarak eklemiyorum sadece burdan aylardır konuştuğum paylaştığım kişiler benim arkadaş listemdeler( ekleme talebi geliyorda)[/Q
canım
eşya ıvır zıvır hepsi yavaş yavaş alınabilecek şeyler.
ama huzur ve mutluluk en önemlisi.
Rabbim saadetini hiç bozmasın.
çok tatlı olmuş herşeyin.
dantel vesaire olmamasına bayıldım.
endişeni anlıyorum canım ama açıktan koysandın resimlerini üzerine ayetel kürsi,felak,nas okurduk valla hiç bişiycik olmazdı...
hepimiz paylaşıyoruz Allah kem gözlerden korusun,bütün hepimizinkini
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
ayy bıde ben ıst yaşamak ıstemıyom ama bağlayıcı sebeplerım var 1 ınonu 2 alışverış acısından yoksa gercekten hayal ya ev almak evı olan bulmak farz oldu:roflol:
neyse onlarıda zamanla eklersin Gamzecim,aman geçen aksesuarlarımı çekerken annemde bana deli misin kızım? aklında mı var?dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:bizimkiler yavaş yavaş alışıo ama nişanlımın daha bu foruma takıldığımdan haberi yok 5 ay falan önce bi söledim erkek var mı orda doğru söle die paronayası tuttu bende şimdi hiç ağzımı açmıom şakkıdıcnm doğru söylüyorsunn aminn Allah yuva kurana yardım etsin herkesin ağız adı yerinde olsun inşallahh
ayyy çok sevindimmm sinayyy süper cnm zaten 44 resim ççekmek çok zor oldu bana nevresimleri falanda çekicektim nişanlım iyice kafayı yedin sen dedidelikafadulden
çıkcak ses mı kaldı bı iç geçirdım ses gıttı:roflol:
yok ya aklıma bısey takıldı sızlere soram sımdık patron geldı dedı nette cok takılıyon sureklı sıteye gır cık yapıyon bu ay net ıkı katı gelmış dedı baktım 30 gelırken 45 gelmış doğru olabılır mı yanı sadece buraya gırıyom gır cık yapıyom dıe olur mu ya baska yerlere bakıyom ama 2 yıldr olmamıştı kendısı sureklı sarkı ındrııyo bıseyler ızlıyo face takılıyo
bende espırı yaptım gır çık yapmayım ozmn dedımsureklı takılam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?