Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayrlı olsun tekrar bu zmnda gercekten cok zor ama ınş dıyoruz mesela evım kıra olsa ıkı kişi çalışsak bıle ınan cok zor

gamzecim, bak bak doyamadım resmen çok güzel olmuş maşallah bitmedi , hala bakıyorum ama buraya da yazmadan edemedim hatta içimden nazar duası bile okudum :))) Allah sağlıkla , huzurla oturmayı nasip etsin inş. Çok güzel, çook , ayrıca o minik detaylar o kadar güzel olmuş ki, minik 3 çiçek falan süperdi, resme de yazdım dibim düştü diye :teytey:

ya şimdi burdanda bişey demek istiyorum herkeside arkadaş olarak eklemiyorum sadece burdan aylardır konuştuğum paylaştığım kişiler benim arkadaş listemdeler( ekleme talebi geliyorda)

Kuşum Fulya olarak beni yazmayı unutma emi ayakkabıbı altına, kavuşayım aşkıma bende yaaa a.s.

ayy bıde ben ıst yaşamak ıstemıyom ama bağlayıcı sebeplerım var 1 ınonu 2 alışverış acısından yoksa gercekten hayal ya ev almak evı olan bulmak farz oldu:roflol:

dimples,ben göremedim olsun ALLAH cok mutlu etsin seni evinde cok mutlu yasayın eşin cocuklarınla beraber

cnm sağol aslında o minik 3 çiçeği nereye koyacağımı düşündüm ilk bence en güzel orda durdular salona olmazdı çünkü dimi??

kesinlikle cuk oturmuş oraya, salonda olsa çok sıradan olurdu, bu şekilde harika olmuş, çok hoş ve orjinal bir detay olmuş :)

Günaydın fıstıklar ve güzel gelinimiz a.s. Pijamalarımı beğenen ve yorum yapan herkese teşekkür ederim

Gamzecim evin çok güzel olmuş bu arada çoğu eşyalarımız aynı sadece mobilyalar farklı mesela yatak örtülerimiz aynı bakar bakmaz aaaa dedim senin sayende bende yatağıma sermeden nasıl duracağını görmüş oldum günlük yemek takımım benim iki farklı takım biri aynı seninki gibi fıstık yeşili köşesinde minik minik çiçekler var salon aksesuarlarımızda aynı olacakmış nerdeyse ben onlardan düşünmüştüm önce sonra mobilyalarım koyu renk olduğu için metalik renk aldım banyondaki havlu sepetinden bende aldım içine kokulu renk renk sabun koymayı düşünüyorum bu arada kahvaltı setine bittim çok şıkmış kırmızı kırmızı benim ki pembe senin ki kadar canlı değil koltukların çok modern ama keşke oda oda da çekseymişin fotoları mutfak dolaplarını ve perdelerini daha ayrıntılı inceleme fırsatı bulurduk herşeyin çok güzel 40 binx40 bin kere maşallahAllahım ağzınızın tadını hiç bozmasın :1hug:

ayy bıde ben ıst yaşamak ıstemıyom ama bağlayıcı sebeplerım var 1 ınonu 2 alışverış acısından yoksa gercekten hayal ya ev almak evı olan bulmak farz oldu:roflol:

Böcük bende istemiyorum yaa istanbulu hiç zaten tekirdağa gidicem kesin aşkımın evi var ama annemler burda bir ayağım burda olcak alışverişe falan h.sonları gelcem bende.

Belki trakyalı bulursak sana da fikirlerin değişebilir he olmazmı??

gamzecim resimlerin altinada yazdim burayada yazayim herşey harika olmuşşş evin mobilyalarin hersey hersey çok güzel allah gönlüne göre vermis canım benim maşallahhh nazarlardan kem gözlerden sakınsın seni aileni yuvani.

Baharatliklarin çok hoşuma gitti nerden aldin tatlim hatirliyormusun acaba?

yok yok benım yüreğim dayanmıyo artık
gamzenın evıne bakmaya yaa off off
yenı ekledığın resımler mı var yoksa ben mı kördum sbh

Canımmm Gamze, ben de Sinay gibi oda oda görmeyi isterdim. Daha doğrusu mutfağın genel görüntüsünü merak ederim hep. Hoş zaten ayrıntılardan ne kadar zevkli olduğun belli oluyor da biz fazla meraklıyız. Tekrar maşallah canım

çıkcak ses mı kaldı bı iç geçirdım ses gıttı:roflol:

yok ya aklıma bısey takıldı sızlere soram sımdık patron geldı dedı nette cok takılıyon sureklı sıteye gır cık yapıyon bu ay net ıkı katı gelmış dedı baktım 30 gelırken 45 gelmış doğru olabılır mı yanı sadece buraya gırıyom gır cık yapıyom dıe olur mu ya baska yerlere bakıyom ama 2 yıldr olmamıştı kendısı sureklı sarkı ındrııyo bıseyler ızlıyo face takılıyo
bende espırı yaptım gır çık yapmayım ozmn dedımsureklı takılam

canım sitelere gir çik yapmayla kota aşılmazki dosya indirme şarki indirmeyle kota aşilir oda biliyordur ya neyse :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…