Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

cnm siteye gir çıkmakla birşey olmuyo onun ındırdıgı muzıklerden kotayı aşıyo. senınle bır alakası yok

kızlar günaydın
istanbul alışveriş merkezinde Taç'ın saten deluxe nevresim takımları 157den 110 ytl'ye düşmüş haberiniz olsun
ben bitane aldım çok güzel:)

Böcük patronun nete girme die yapmış bence bizim ofistede herkesin önünde bi bilgisayar hele bi ark. var akşama kadar dizi izlio :roflol::roflol:ben desen dilekçe yazmadığım süre içinde sürekli kk da fink atıyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 patron baktı olmayacak gitti sınırsız aldı şimdi giriyoz girebildiğimiz kadar benim evdeki de sınırlı ama hiç öle gir çık yapıom die kotayı aşmadı bu güne kadar KK'ya devam anlayacağın salla patronu :roflol::roflol::enbuyukkk::enbuyukkk:

gamzecim gerçi resimlerin altına yorumlarıma yazdım ve bitmek tükenmez sorularımıkaydirigubbakcemile3

ama buradan söyliyim evin, detayların ve zevkin harik. çok beğendim. Allah güzel günlerde eşinle birlikte oturmayı nasip etsin. gözü kalanın gözü çıksın, aklından geçirenin aklı uçsun:roflol:41 kere maşallah:

üle bende öle dıyom herıfe ama herzmn onlar kendılerını haklı görurler zatı

taç ta ındırm mı var amanen ama olmaz sakın olmam lazım:roflol: benım varkı hem gerek yok hemde hıc nevresım alma mevsımı deıl bahanecı smıly

Aayy evet böcük senin sadece nevresimlerin için kamyon tutcaz giderken, koleksiyonuna yenilerini ekleme lütfen a.s.

Dimpless bende merak ettim evini ama nerde göremiyorum :1ninca:
evim evim de yok :sm_confused:

Dimplescim , evinin her köşesi ayrı bir güzel olmuş
hiç göz yormuyor.. çok ferah ve huzur verici
ee içinde birde siz olunca çok daha cicoş olucaktır :))
herbişeyin dörtdörtlük olmuş maşallah kuzum
Rabbim , ağız tadı ve sağlıkla oturmayı nasip etsin..
ve bizim gibi heveslenen herkese de nasip etsin inşallah :))

kızz böcüğüm neler karıştırıyosun bakiyim hmm ?
canm iki gönül bir olunca kira olsun nolcekk
bizde kiraya çıkıcaz ama napalım :):)

Dimples; Sevgili Gamze,
Her ne kadar güzel evini göremesek de (maşallah da diyecektik halbuki ama) Allah bir ömür boyu ağız tadıyla, mutlulukla, huzurla yaşamanızı nasip etsin. En güzel günler senin ve eşinin olsun.

görumcecım ben bişi dımedım çalışır alırık dedım :roflol: ama ev buyuk olsun mumkunse

pashmına bana verdın destek ıcn ayrıca tşkler zaten beğenmıyom ben taç nevresımlerı:dilcikar:

Bu ucuzluk olan alisveris merkezi nirde kizlar hele bi diyin bana yahu :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…