Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın herkese
hatta tünaydın
bilgisayarımın bozulmasından dolayı geç kaldım bugün
bide hastalığın etkisi çok yavaşım bugün mirmirmirmir

Arsima yyoksa sendemi grafikersin kaydirigubbakcemile3

inşaat teknikeriyim canım

iyi günlerde kullan
kırmızıda çok ciciymiş keşke bende kırmızı isteseymişim :roflol:

kıslar bu akşam arçelikten yumurta pişirici aldm hemde indirime girmiş 25 tl

gülegüle kullan kaydirigubbakcemile2

Arsima harikasın canımm :lepi: Süpersim haha kaydirigubbakcemile3

ben geldim ben geldim evimin resimlerinide çektimmmmmm:)))

süpersin :lepi:

ya kızlar bir gün okumadım ne büyük bir hızla nasıl ilerledi bu topic okuyum bakıyım ne kaçırdım:)

Tünaydın kızlar, oku oku zor yetiştim size sürekli ilerliyor sayfalar.
Keyifler iyi sanırım, gamzede heyecan dorukta ne güzel inşallah çook mutlu olursun canımcım.

cnm ben seni ekledim sanıyordum yaa çok pardonn ekledim seni bakabilirsin

Sağol Gamzem,

Her bir resme tek tek baktım, o kadar beğendim ki anlatamam, çok huzurlu çok ferah görünüyo inanırmısın gözlerim doldu, inanılmaz duygulandım.Allahım sizi hep o kapıdan içeri girerken mutlu, huzurlu etsin, hep çok mutlu olun

Her bir ayrıntın harika mutfak, banyo her yer ya yatak örtün muhteşem mobilyanın başlığı filan süper nerden aldınız canımcım?

Allah bütün yuva kuracak arkadaşlara böyle zevkle döşenmiş sıcacık yuvalar nasip etsin

kızlar bugün bi site gördüm bilmeyenler varsa bakabilir. makarna(gen)(tr) ben makarnayı çok severim de, hem pratik çalışanlara pPp

Bende borcamların nerdeyse hepsinden var. Fazlasını saklar bende hediye götürürüm ayda ihtiyacı olana veririm.

Benim depom var şükür ki annemin evi büyük ben gidince her yer boşalıcak. şimdiden pazarlık yapıyorum fazla olanları sana getiricem diye.

Tatlişlerim paşabahçenin mağazasına gittim cic bir arkadaşıma birşey almaya :1hug: yine aklım herşeyde kaldı geldim :1shok:

Bende kendime bu kavanozlardan aldım 2 şer tane..

Birde sizin için orada hayranlıkla bakakaldığım karafların resmini çektim. Satış elemanınada ''haberiniz olsun artık internet ortamına giriyorsunuz'' dedim. Bu KK beni ne hallere soktu :1rolleyes:

Bunlardan boy boy var çok güsellerr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…