dün oturup ağlıcaktım nerdeyse mutfakta zaten bir kısmını salondaki büfeme koydum diğerlerini koycak yer bulamadım inanın bidde yer tutuo yaa. almayın cidden borcam deli gibi gelio herkesten
hayat87 burcu özgee yorumlarınız ve güzel temennileriniz için çok teşekkür ederimmm. hepinizin evide canı gönülden istediğiniz gibi olsun hepiniz bereketli gelinler olun evinize giren herkesin ayağı uğurlu olsun inşallah
Tatlişlerim paşabahçenin mağazasına gittim cic bir arkadaşıma birşey almaya :1hug: yine aklım herşeyde kaldı geldim :1shok:
Bende kendime bu kavanozlardan aldım 2 şer tane..
Birde sizin için orada hayranlıkla bakakaldığım karafların resmini çektim. Satış elemanınada ''haberiniz olsun artık internet ortamına giriyorsunuz'' dedim. Bu KK beni ne hallere soktu :1rolleyes:
Bunlardan boy boy var çok güsellerr..
resimleri nerden görüyosunuz ben bulamadım
forumları da arıyamadım derste olduğum için
kızlar baktınız mı makarnaya. bu arada evlenmesi yakın olup da yemek yapmayı bilmeyen var mı?
burcuuu senin kınayı nezaman yapıyoruz??
hatta kayınvaldem yurtdışına gitmişti kayınpederimle nişanlım yalnız kalmışlardı oturdum bi tencere etli sarma sardım bide ben minik minik sararım belim kopmuştu valla ama çok hoşlarına gitmişti. beni istemeye geldiklerindede yaptığım kurutulmuş patlıcanlardan acılı dolmam hala konuşulur
hatta kayınvaldem yurtdışına gitmişti kayınpederimle nişanlım yalnız kalmışlardı oturdum bi tencere etli sarma sardım bide ben minik minik sararım belim kopmuştu valla ama çok hoşlarına gitmişti. beni istemeye geldiklerindede yaptığım kurutulmuş patlıcanlardan acılı dolmam hala konuşulur
yav kızlar ben kayınvaldemleri yemeğe alacağım zamanki yapacağım yemekleri bilem tasarladım kafamda :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?