Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

dün oturup ağlıcaktım nerdeyse mutfakta zaten bir kısmını salondaki büfeme koydum diğerlerini koycak yer bulamadım inanın bidde yer tutuo yaa. almayın cidden borcam deli gibi gelio herkesten

Canım fazla olanları ütü yü göndericen arkadaşa gönderirsin hem sevaba girersin

amin tatlım hepimizin inşallah :Saruboceq:

resimleri nerden görüyosunuz ben bulamadım
forumları da arıyamadım derste olduğum için

esrammmmmmmmmmmm ay dediğin kadar varmış hepsi birbirinden şık annem yaaaaaa:sm_cool: yoksam yoksam yoksammmmm :1rolleyes: neyse....
ortası delik olanlarda ciciymiş caikom.senin kavonozlarda harika. bende alayım onlardan değilmi gamzeninde var ben kusur kalmıyım:roflol: bakliyat için iyi olur mis gibi tertemiz:1rolleyes:

gamzecimmmm allah can sağlığıyla,huzurla mutlulukla,tatlı dille, neşeyle bol bol kahkahaların yükseldiği bir ev yapar inşallah yuvanızı... senin yüreğinin güzelliği evinede yansmış canım arkadaşım...

esra ı gunlerde kullan cnm
ayy guzellermış ne dıyem bugun ben amma iç geçirdım he

maşallah kızımıza

bende sinirlenınce ınanılmaz yaprak sarmıştım ama et sevmedım ıcn et koymam
bende cok severım yemek yapmayı sureklı yenı seyler denıyorum ama sadece haftasonları
tatlı yapması ayrı sevk bazen husranla bıtsede ıkıncısınde süper oluyo

kızlarrr şimdi öğle tatilinde azıcık gezdimde geldim ay nası iç geçirdim anlatamam. baktım baktım geri geldim.. çoook güzel şeyler vardı.

esracım kavanozlarını güle güle kullan.
eklediğin karaflar harika ötesi çook güzeller. şu ortasında tutulan çok şıkmış.

gamzecim sanırım haklısın, az önce 3 lü borcam set 16 liraydı alıcaktım ki evli arkadaşlarım beni ikna ettiler almaaa lütfen diye vazgeçtim :)

acemipericim sevgili çeyiz arkadaşım bana tatlı kaşıkları ve bir hediye alıp göndermiş
Ona burdanda teşekkür etmek istedim nezaketin için çooook teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…