hayatım h geldın nasıl özledım senı bılsen sımdık sende kız(ben)tarafısın tamam mıkaydirigubbakcemile5
ben tabii ki kız tarafıyım? ağırlığınca altın istecem ama sen de kesin sıskasındır:roflol:
14 Mart - Gamze-Pınar
12 Nisan-Esmy
19 Nisan-Eccu
26 Nisan- Esra Karadeniz-Hayat87
30 Mayıs- Gulçehre
14 Haziran- Arsima
14 Haziran- Hayatım
20 Haziran-Mandilin
21 Haziran- Başıyazmalıkız
26 Haziran- Sinay
12 Temmuz-Buket
16 Temmuz- Burcuözge
1 Ağustos- Offff
4 Ağustos- Sulfat
8 Ağustos- Oveg
sağolasun buketcim
14 Mart - Gamze-Pınar
12 Nisan-Esmy
19 Nisan-Eccu
26 Nisan- Esra Karadeniz-Hayat87
30 Mayıs- Gulçehre
14 Haziran- Arsima-Hayatım
20 Haziran-Mandilin
21 Haziran- Başıyazmalıkız
26 Haziran- Sinay
12 Temmuz-Buket
16 Temmuz- Burcuözge
1 Ağustos- Offff
4 Ağustos- Sulfat
8 Ağustos- Oveg
Tamam bağırma ekledim işte alla alla :çok üzgünüm:benneyaptımki
baarmadım sinay ya:çok üzgünüm: teşekkür ederim
çok güzel hepsi. Allah sağlıklı ve mutlu kullanmayı nasip etsin.
bornozlarım
ceyızlerım kızlar
yağmur yasa da berekettir gamzecim üzülmeyesin:1hug:yarın bir bahar havası olsaaaa güneş açsaaaa kuşlar cıvıldasaa
Kızlar bende maaşı alınca kendimi alışverişe vuruyom ne olacak bu halim aldıklarımı sizinle paylaşıyım
bunlar iç çamaşırlarım orkide marka(ilk defa duydum bende ama kaliteli ürünleri çokta pahalı değil ayrıca)
bunu çok beğenerek aldım önden klipsli sırt kısmında dantel var siyahını aldım(29 TL)
bunun kırmızısını aldım
gelelim temizlik için aldıklarıma dün bi teyze gelmiş anneme amway in loc die bi temizleyicisini satmış annem banada almış içinizde kullanan var mı?herkes çok iyi olduğunu söylüyo özellikle toz aldığınızda uzun süre parlak duruyomuş
bunlarda mikrofiber temizlik bezlerim cam bezi,yer bezi,toz bezi...
en son olarak mutfak önlüğüm 3 liraya aldım
sinay güle güle kullan hepsini. ben orkide çok kullandım. kaliteli çamaşırları canım
Herkese merhaba kızlar. Ben geldim ama çok hastayım. Malum dönem ve ağrıdan sancıdan kıvranıyorum :çok üzgünüm: Yine de buraya göz atmadan duramadım, bir bakayım neler kaynatılmış
geçmiş olsun canım ayağına sıcak su torbası koy imkanın varsa
aayy yavrum benim :teselli:
biliyorsun dün ben bu durumdaydım kaç gündür sürünüyordum bu gün bomba gibiyim maşallah:sm_cool:
sanada geçmişer olsun kuzucuğum... ayy çok iyi biliyorum şu anki durumunu :çok üzgünüm:
bimden çöp kovamıda aldım dışı çelik 25 ytl....sositososito beyaz eşyama uyar diye...
esmy ve snaycım cicilerinizi güle güle kullanmak nasp etsn allahn. Şeniz
güle güle kllan kovanı burcucum
esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak
ay gamze valla öldürcen beni kahırdansenağlamasenağlama