Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım h geldın nasıl özledım senı bılsen sımdık sende kız(ben)tarafısın tamam mıkaydirigubbakcemile5

ben tabii ki kız tarafıyım? ağırlığınca altın istecem ama sen de kesin sıskasındır:roflol:

sağolasun buketcim

baarmadım sinay ya:çok üzgünüm: teşekkür ederim

bornozlarım

ceyızlerım kızlar
çok güzel hepsi. Allah sağlıklı ve mutlu kullanmayı nasip etsin.

yarın bir bahar havası olsaaaa güneş açsaaaa kuşlar cıvıldasaa
yağmur yasa da berekettir gamzecim üzülmeyesin:1hug:

sinay güle güle kullan hepsini. ben orkide çok kullandım. kaliteli çamaşırları canım

Herkese merhaba kızlar. Ben geldim ama çok hastayım. Malum dönem ve ağrıdan sancıdan kıvranıyorum :çok üzgünüm: Yine de buraya göz atmadan duramadım, bir bakayım neler kaynatılmış

geçmiş olsun canım ayağına sıcak su torbası koy imkanın varsa

güle güle kllan kovanı burcucum

esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak

ay gamze valla öldürcen beni kahırdansenağlamasenağlama

barış deme kazadan bı hafta önce gordum yakındanda bı kaç kez zatı bjklı olduğu ıcın bızm kulube falan gelmıştı(çarşı)bıde bjk tv ye cıkardı arada bende dısarda cıkmasını bekılerdım ona aşığım ama rabbıme emanet sımdık oğlum olursa aynı onun gıbı olcak ısmıde barış olcak

hmm cnm bende unıvrsıte yıllarmdan tanıyorum meshur olmadan once yanı
ALLAH rahmet eylesın :asigim:

ağzını öpemŞeniz ınş ama erkek tarafı cok dişlı kazanan kım olcak acep sende bızddensın demı

ben her daim sizden olurum da, ay yine de kıyamam kııızz, erkek tarafı da yarın öbür gün bizden olucak ya, ben o günleri de düşünüyorum, ileri görüşlüyüm yani :roflol:

Ayrıca senin çeyizleri bilmemek ne mümkün güzelcim, bu genç yaşta o kaaa çeyiz başka kim de var :)

ellerim ojeli kurusun BJK'lılara bi teklifim olacak. bi bildiğim böcük, papi var başka bjklı kim var bilmiyorum.

ben size döndüğümde yazarım neler yaşandığını ama en son babamın elini öpmeyi düşünüyorumki duvağımı o kapatsın(( hakkını helal et baba demek çok zor olacak yaaa offffffff

oyyyy çok duygulandım yaaaa:çok üzgünüm:
ağlamamak elde değilll
ben o gün herlade hüngür hüngür ağlar makyajımıda mahfederim senağlama

ben size döndüğümde yazarım neler yaşandığını ama en son babamın elini öpmeyi düşünüyorumki duvağımı o kapatsın(( hakkını helal et baba demek çok zor olacak yaaa offffffff

sonunda ağlattın yemin ederim ben hakkaını helal et baba diyemem yaaaaa diyememm senağlama

kızlar cıkmam lazım isten, disciye gidicem ama oyle seyler yazıyosunuzkı kalkamadım masanın basından aglamaktan, ben evden cıkamam herhalde ogun yazarken bile ellerim titriyo iyice sinirlerim bozuldusenağlama

gamze tekrar omur boyu mutluluklar, yarın ve bundan sonra hersey ama hersey gonlunce olsun
Hepimizinde senin gibi gecip gider mutlulukla bu telasları insallah, ben artık gitsem ıyı olacak disciye

ay yavruşum ah kelin ilacı olsa başına sürer:çok üzgünüm:
ben belki senden daha panik daha heycanlı durumdayım:teselli:
sadece son gününü ilerde baktığında salya sümük hatırmanı istemiyorum:teselli:
tabiki içimizden gelen duyguları yaşıycaz ama canım benim neticede mutluluk için bu kararımız...
ömrümüzün sonuna kadar hiç bir şey aynı kalmıyor biliyorsun. ha bu gün ha yarın bizde kendi yolumuzu çizecektik ki senin zamanın geldi...
şimdi yuvadan uçup kendi ayakları üzerine durma zamanın geldi...
güçlü olmaya çalış. ailene bu evlilik için hzır olduğunu göstermelisin. :1hug:
ama bilmelisin ki seni hiç tanımasakta burda seni düşünüyor olacağız yarın...
belki ben hiç girmem bilemiyorum...
sen yokken kimbilir nasıl olacak atmosfer ama sen yaşadığın her anın tadını çıkart...Şeniz

Son düzenleme:
Kızlar az önce ağlıyordum şimdi ise koptum, helva olayına hayatım ve burcunun verdiği tepki çok şekerdi yaa, aklıma geldikçe de gülerim artık :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…