Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım kıme dıon öldu mu dıe anlamadım
bu arada 47 kıloyum sıska deılım

Gamzecim ben yokum haftasonu, ben de tuttuğumuz evimizin boya badana işleriyle ilgilenicem. Sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim. İnşallah herşey hayallerindekinden bile daha güzel olur. Bu arada makyajını yaptırcaksın ya, bittikten sonra sabitleştirici sprey sıktırmayı unutma. yoksa ağlarsın hepsi akar valla. bi de su bazlı iste, ağlamaya karşı.

BJK KOLEJİ

19.03.2009'da BJK kuruluşunu kutluyor. Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Yıldırım Demirören
BJK Başkanı

Enver Yücel
BJK Koleji Kurucusu

Açılış gösteriler ve Feridun Düzağaç Konseri

Başlangıç saati 18.00

Yer: 5.Gazeteciler Sitesi Mayadrom Alışveriş Merkezi Yanı Akatlar-İstanbul

Gitmen isteyen olur mu?

gamzem temelli gidiyormuşsun gibi konuşma bakim alcam sopayı elime :mymeka:
daa dönünce memnun olmadığın eşyalarını söyliyceksin bundan sakın almayın diceksin. yada ne bileyim şu kullanışlıymış kızlar hemen alın diceksin. bir sürü tavsiyene ihtiyacımız olacak. öyleee hemenn kurtulmak yokkkkkklava:
hem daha çok şey anlatıcan bize balayı dönüşü canın acıdı mı acımadı mı :jeyyar:
anladın sen onu o yüzden hiç öyle gidiyorum ayaklarına yatma yemezler yawrummm Şeniz

Ben zaten listede sondan bi önceyim. O zamana kadar hepiniz evlenmiş olcanız, takmazsınız artık duygusallık filan, ben kendi kendime ağlarım artık :roflol:

hayatım saol ben bılıyordum gtcem ınş

off ya ben neden sureklı şeye gıdıyom wcye:roflol:

Ben zaten listede sondan bi önceyim. O zamana kadar hepiniz evlenmiş olcanız, takmazsınız artık duygusallık filan, ben kendi kendime ağlarım artık :roflol:

evet sonuncular olaraktan bende aynı şeyi düşünüyorum sulfatçımmm bilmiyoum neler olacak:roflol: yada bizde alışmış olcaz hadi kızlar görüşürü diyip gitcez:roflol::roflol: çok kaynatmayın ben yokken deriz yada:roflol::roflol:

hayatım teşekkürler çok iyi oldu söylemen
ark. toplarım umarım aksilik çıkmaz orda olurum

vallahi haklıısn hem buzdolabında da daha az yer kaplar fisfisfis
bende mi öyle yapsam kiii
şimdi beğendiğim bir model var eğer onu bulamazsam kelebekli bernardonundu sanırım burda bir rkadaşım eklemişti onu bulamazsam bende öyle yapıcam gamze... yerimseniben

aha gamze gitmeden başladı:roflol:
bu ne görev aşkı yarabbimm
kızım dönünce anlat dedik şimdi değil :roflol:
sen saçını nasıl yapcan ondan bahset ayolll:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…