- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
geldım burcum hadı çalın bı oyun havası az ohhhhhh yandandelikafadulden
Kızlar az önce ağlıyordum şimdi ise koptum, helva olayına hayatım ve burcunun verdiği tepki çok şekerdi yaa, aklıma geldikçe de gülerim artık :roflol:
burcum hawayı dagıtalım dedın daha çok benı aglattın
burcumm ağlattın beni senağlama cidden. hepinizi eksiksiz çok seviyorum aylarca burda neler paylaştık sırf çeyizmi dertleride sevincide birimiz yeni bişey alınca ne çok sevindik birimiz üzülünce ne çok üzüldük. yarın kalben benim yanımda olacağınızı biliyorum evet ne çok şey değişiyor hayatta artık bir evin sorumluluğu bizlerin omuzunda oluyor ben genede burda sizlerle paylaştığım herşeyi çok özlicem senağlama
Ben zaten listede sondan bi önceyim. O zamana kadar hepiniz evlenmiş olcanız, takmazsınız artık duygusallık filan, ben kendi kendime ağlarım artık :roflol:
Ben zaten listede sondan bi önceyim. O zamana kadar hepiniz evlenmiş olcanız, takmazsınız artık duygusallık filan, ben kendi kendime ağlarım artık :roflol:
bide bardak yıkayacaksanız bulaşık makinanıza sıvı deterjan koyun kıslarr
hahahahaha burcuuu :)))) tamam anlatcam söz mesela ben şu buzdolabına giren kahvaltılıktan almadım kızlar çünkü insanlar onun içinden yiyor reçel damlıo yok başka bişey sürekli sil sil uğraşamam die paşabahçede yada migroslardada var minik cam kaplardan aldım kapaklı onlara koycam
bu arada burcuuu eminim acıodurr:))) anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?