Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay sadece loc hakkında yorum yaoacaktım ama mecbur hepsını alıntı yaptım
neyse gercekten harıka bırsey bız yaklısk ıkı yıldır falan kullanıyoruz cokkk guzel toz alıyo sankı parlıyo sıldıkten sonra helede camları sılmek ıcın cok guzel leke iz bırakmıyo.
ben bunu camsil sprey kapları varya ona sulandırdım puskurterek kullanıyorum. hee sanırım ıcınde alkol gıbı bırsey var azı acık kalınca hıc bı ıse yaramıyo laelaelaelaelae

hayatım baa yolla valla bıde bu krızde para ödemeyım dua ederım senın ıcın he

kaydirigubbakcemile5

böcük bedava vercemi kim sölediki sana:roflol::roflol:

ay şaka şaka sen şimdi kızarsın hemen. adres ver canım hemen yollayım kargoyla. kaç tene istiyon. elimde 4 adet tek kişilk var?

gamzecim makyaj spreyi kullanmayın cildi kurutuyor don yapıyor diye bir şeyler duymuştum.Sen memnun kaldın mı spreyden bende kullansam mı diye düşünüyorum.Tecrübesi olan arkadaşlar cildinizde kuruma yaptı mı sprey? Bide kaliteli makyaj malzemesi olduktan sonra aslında pek gerek yok gibi geliyor.

kızlar ben düşünürdümkü hiç ağlamam ne saçma şey o öyle madem ağlıcan gitme diye ama şimdi siz beni ağlattınız hemde karşımda iki tane adam var görcekler rezil olcam ya :çok üzgünüm:

kuzu kuzu yawrucuklarım ben şimdi her zmanki gibi güzellk uykuma yatıyorum 2 saat sonra görüşürüz bal şekerlerrrrrrr......

hayatım ıstersen sen burdakı bjklı kızlarla hep bırlıkte yolla bıze bız sana parasını havale edek kızlarla buluşup gıderız tabı onlarda ısterse
ıstemezlerse ben ıkı tanesını alırım cnm parası hıc mohım deıl ben espırı yaptım ama beleşte verırsen pek makbule gecer bu krızde:roflol:

Teşekkürler bilgiler için gamze bende öyle bir duyum almıştım sprey sıktırmam diyodum ama kurutmuyo diyosan alınıcaklar listesine yazayım.Bütüm malzemeleri kendim alıcam mecbur kuaförünkilere güvenemiyorum.

cok mutlu oluyorum burda sizlerin mutlululugunu gördükçe ALLAH sizi dahada mutlu etsin hepinizi arkadaslar....bide böcük bizim baldız yüzüklerini unutmaaaa söle damat beye

kızlar yeni ciciler ekleyen yok artık eskisi gibi
kris hepimizide vurdu anlaşılan..:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…