Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

mandalın kactı duymuyokı ben desem ayıp olur kendısı düşünmesı lazım demı ama sımdık bılet alcam para ver demek olmas

:roflol:

dimples kullanıcısından alıntı
esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak

ayy gazme cim yaa okurken gözlerim doldu vallaa yaa ama bak bunlar iyi şeyler aileler de bugünde gururlu mutlu ve hüzünlüdür aslında sonuçta mürvetini görücekler tatlım. Böyle düşün ve de fazla ağlama yarın şekerim

Sana gazme diyebilirmiyim????

Yavv bugün niye kimse görmüyo beni yaaa hadi gamze heyecanlı o tamam,

Essmyy ne güzel sermişin çeyizini öylee hadi bakalım sıra sanada gelioo,
Orkide çamaşırlarını alan arkadaşım en de iyi günlerde kullan
Böcükk wc den çıkabildinmi??ağrın ne durumda ??

mandalın kactı duymuyokı ben desem ayıp olur kendısı düşünmesı lazım demı ama sımdık bılet alcam para ver demek olmas

:roflol:

e tabi senin istemen uygun olmaz, sen dur baldızların istemesi daha münasiptir güzel kızım :jeyyar:
[bu arada kaçırdınız kızı işte gördün mü :)))) ]

dur ben Hayatım' a rüşvet teklif edeeyimde biletler gelinkızımıza ucuza gelsin :):)
hayatım ne dersin böcüğümüze gönderirmisin biletlerii. bende bişiler düşünürüm artık.

Elisaa tatlişim, benim yeni cicilerim var hem geçen ay aldıklarım hem annemin yaptrdığı el emeği havlular hem de alıp da eklemediğim çok şey var. Eklicem ama hastayım bugün. Daha sonra artık :çok üzgünüm:

:roflol: gamze deme ama gazme de

cıktım bıdaha geldı gene gıtcem

dur ben Hayatım' a rüşvet teklif edeeyimde biletler gelinkızımıza ucuza gelsin :):)
hayatım ne dersin böcüğümüze gönderirmisin biletlerii. bende bişiler düşünürüm artık.

ne gıbı seyler:jeyyar: bızde senı beklıyok burda

Buket kız ne utanıyorsun, görgüsüz değil miyiz zaten, adımız çıkmış kıskananlar çatlasın. ınadına ekle :roflol:

esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak

ben bu arada yeni bi cici ekliyim size :)

özdilek havlum

Gördüm canım ben bir havlukolik olarak bayıldım bayıldımm resmen ayy ne olcak bu benim havlu fanatizmim yaa, çok güzelmiş değişikmiş süpermiş canım . Ne kadar pekii bide bambu oluacaba kendileri???

Son düzenleme:
Gördüm canım ben bir havlukolik olarak bayıldım bayıldımm resmen ayy ne olcak bu benim havlu fanatizmim yaa, çok güzelmiş değişikmiş süpermiş canım . Ne kadar pekii bide bambu oluacaba kendileri???

Teşekkür ederim .
Yook balım bambu değilmiş ama yimişacık çok şeker bişi. 14-90 dı fiyatı
bende havlukolik olma yolunda ilerliyorum.

komşu sorma yenı geldım şeyden:roflol:

mandalın cok guzelmış bu ya aynı benım beğendım banyo takımının rengıne ne cok benzıyo gule gule kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…