ne parası yaw damattan isteriss böcüğümmmdelikafadulden:roflol:
mandalın kactı duymuyokı ben desem ayıp olur kendısı düşünmesı lazım demı ama sımdık bılet alcam para ver demek olmas
:roflol:
dimples kullanıcısından alıntı
esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak
ayy gazme cim yaa okurken gözlerim doldu vallaa yaa ama bak bunlar iyi şeyler aileler de bugünde gururlu mutlu ve hüzünlüdür aslında sonuçta mürvetini görücekler tatlım. Böyle düşün ve de fazla ağlama yarın şekerim
Sana gazme diyebilirmiyim????
Yavv bugün niye kimse görmüyo beni yaaa hadi gamze heyecanlı o tamam,
Essmyy ne güzel sermişin çeyizini öylee hadi bakalım sıra sanada gelioo,
Orkide çamaşırlarını alan arkadaşım en de iyi günlerde kullan
Böcükk wc den çıkabildinmi??ağrın ne durumda ??
dur ben Hayatım' a rüşvet teklif edeeyimde biletler gelinkızımıza ucuza gelsin :):)
hayatım ne dersin böcüğümüze gönderirmisin biletlerii. bende bişiler düşünürüm artık.
annemde bana mandal sepeti almışta eklemeye utandım benneyaptımki
esas yarını merak ediyorum ben babam şuan normal davranıyor ama biliyorumki oda içinde saklıyor yarın gelinlikle gördüğünde çok ağlıcak çookkk. işin en zor kısmı baba evinden çıkmak
ben bu arada yeni bi cici ekliyim size :)
özdilek havlum
ne gıbı seyler:jeyyar: bızde senı beklıyok burda
ben bu arada yeni bi cici ekliyim size :)
özdilek havlum
Gördüm canım ben bir havlukolik olarak bayıldım bayıldımm resmen ayy ne olcak bu benim havlu fanatizmim yaa, çok güzelmiş değişikmiş süpermiş canım . Ne kadar pekii bide bambu oluacaba kendileri???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?