Buket kız ne utanıyorsun, görgüsüz değil miyiz zaten, adımız çıkmış kıskananlar çatlasın. İnadına ekle :roflol:
haa doğru sölüon çöp torbası aldım onu bilem eklicem inadına sırnaşık şey
ahh cnm nasılda sever benı demen yeter saol cnm bende baya var 60dan fazla sanırsam oda yeter dıyorum gule gule kullan sen
akşam herşeyı beklıyorus canım ozellıkle çöp posetını sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet canım herkes öle dio iyi bişi sanırım annem sağolsun almış koymuş bana sonuçta o da lazım olacak dimi ama yerimsenibenay sadece loc hakkında yorum yaoacaktım ama mecbur hepsını alıntı yaptım
neyse gercekten harıka bırsey bız yaklısk ıkı yıldır falan kullanıyoruz cokkk guzel toz alıyo sankı parlıyo sıldıkten sonra helede camları sılmek ıcın cok guzel leke iz bırakmıyo.
ben bunu camsil sprey kapları varya ona sulandırdım puskurterek kullanıyorum. hee sanırım ıcınde alkol gıbı bırsey var azı acık kalınca hıc bı ıse yaramıyolaelaelaelaelae
canım havlu süpermiş ne kadara aldın?bende 10 tane renk renk alcam niltolun evindeki gibi sepete dizcem hepsini kk dan tiyolar alıoz bu sayede :jeyyar:ben bu arada yeni bi cici ekliyim size :)
özdilek havlum
nie utanıon canım ekle ne var bak ben mandal eklicem biraz önce nette gezerken dek geldi bunları milyoncularda sürekli görüyorum ama kullanışlı olmaz die almadım sizce nasıl?kullanılır mı?annemde bana mandal sepeti almışta eklemeye utandım benneyaptımki
azra aldıklarını güle güle kullan bittim çok güzellermiş ya..inş. bende koca bulurum da alırım zamanlada eklerim buraya (amin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?