Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ahh cnm nasılda sever benı demen yeter saol cnm bende baya var 60dan fazla sanırsam oda yeter dıyorum gule gule kullan sen

dıpless 1 gunun kalmıs heyecan dorukta bugun erken yat olurmu bırde sabah tok karna vıtamın falan al canım sakın mıdenı rahatsız edecek seyler yeme tuzlu yeme (şişersin)

Allah bir yastıkta kocatsın hayat boyu mutluluklarr kendinede eşinede iyi bak çok mutlu olunnn

ayy çok heyecanlı yaaa gelınliğini görme imkanımız yok muu ???

Ben kaçıyom kızlar, ağrım var gene. Bol muhabbetler size. Gamzecim umarım yarın herşey çok yolunda gider. Güneşli bir bahar havası olsun tam istediğin gibi. Biz bedenen yanında olamasak da ruhen yanındayız, biliyorsun. Çok mutlu ol canımcım

kızlar yarın akşam sizi iki arkadasın düğünü için sanal halaya bekliom yok ben gelemem diyosanız pazartesi çekeriz :teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:

Kizlarrr merhaba bugün cok yogundu işler geç girdim neler olmuş ben yokkennn ya kaçırdım yine

evet canım herkes öle dio iyi bişi sanırım annem sağolsun almış koymuş bana sonuçta o da lazım olacak dimi ama yerimseniben

ben bu arada yeni bi cici ekliyim size :)

özdilek havlum
canım havlu süpermiş ne kadara aldın?bende 10 tane renk renk alcam niltolun evindeki gibi sepete dizcem hepsini kk dan tiyolar alıoz bu sayede :jeyyar:

annemde bana mandal sepeti almışta eklemeye utandım benneyaptımki
nie utanıon canım ekle ne var bak ben mandal eklicem biraz önce nette gezerken dek geldi bunları milyoncularda sürekli görüyorum ama kullanışlı olmaz die almadım sizce nasıl?kullanılır mı?

Bugun sonunda bunlarin siparisini verdim çok şukur hihoyyyt

azra aldıklarını güle güle kullan bittim çok güzellermiş ya..inş. bende koca bulurum da alırım zamanlada eklerim buraya (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…