Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

teşekkür ederim sinaycım özdilekten 14.90 a aldım. a.s.

buarada mandallar çok şirinmiş yaaa nerden buldun bunları ben hiç görmedim bi yazarmısın bana hangi site?

Son düzenleme:
ohh be azracım çok şükür resim görebildik çeyizinize ne aldık köşesinde valla.
günaydın iyi akşamlardan geçimiyor topikdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Selam kızlar işlerim sayesinde ancak gelebildim tabi geçmişi okumakta vaktimi aldı son 15 sayfaya bakmadım o arada kim ne aldıysa iyi günlerde kullansın

kızlar evinize pas pas aldınızmı yada alacakmısınız? bu 12.90 tl nasıl sizce? gerek var mı yada?

ben istiyom nerden baktın sen buna

kızlar bugun sporun 5.günü bakalım ne zaman kadar dayanıcam:)

ölçülerini aldılarmı haftaya değişiklik olur herhal bırakmazsan tabi kaydirigubbakcemile3

tubişimiz vardı o nerelerde esradan önce olması lazım. :sm_confused:

Ancak geldim balım Şeniz

BORNIZLAR EMINONU AMA VALAL FIYAT KONUSUDNA COK HAFIZA KAYBIM VAR
CAYDANLIKTA KUTAHYA PORS. HUZURDAN ALMISTIM a.s.

Bornoz takımı 90 lira civarında önceki h.sonu aynı takımın hamam takımını aldım beyaz yerine mor var biri benimkinde.

Sevgili adaşım doğru tarih çok mersi Şeniz

eee benım ceyısım 1 odaya nasıl sığcakfisfisfis

Sen tripleks eve ancak sığarsın şekerim almayı bırak artık.

Sinay, Azra, esmy çeyizlerin hayırlı olsun.

Çok hızlı gidiyonuz ya off zor yetişiyorum.kötükedihüso

bekliyoruz balım en kısa zamanda ekle cicoşlarını a.s
ben bu arada yeni bi cici ekliyim size :)

özdilek havlum

süpermiş bende bu modelden alıcam bi dahaki ay özdilekte görmüştüm

annemde bana mandal sepeti almışta eklemeye utandım benneyaptımki

nann görgüsüz derler diemi çekindin :roflol: buda ne demek ekle hemen :mymeka:bekliyoruz yawriimmŞeniz

kızlar resimleri ekledim evim köşesineee

tmm tatlişim bakıyorum hemen

azracım aldıkların çok klas güle güle kullan bana adresin linkini gönderebilirmisin uygunsa bulaşıklıktan alabilirimkaydirigubbakcemile3

azra süper şeyler almışsın kaç para tuttu hepsi????

Teşekkür ederim buketicim yekün fiatini tam bilmiyorum henüz. Ansan firmasi bizim musterimiz satis muduru bayani abim taniyordu konustu kendisiyle. kendime aldigim fiattan size yollarim siz kod numaralarini bildirin bana demis. Bende netten begendiklerimin kod numaralari yazdim mail attik. İlk attigim mailde kesme tahtasi mutfak takimi ve bulasiklik vardi bunlarin hepsine 160 demis. Fiati cok uygun bulunca baska seylerde ekledim tabi ben duramadim bakalim yekun fiatini aksama dogru ceker sanirim bekliyorum bende buketcim...

azra bende banyo setini çok beğeniyorum almak istiyorum amqa çok pahalı ya sen ne kadara sipariş verdin?

azra bende banyo setini çok beğeniyorum almak istiyorum amqa çok pahalı ya sen ne kadara sipariş verdin?

oveg cim banyo setinin fiatini henuz almadim mail bekliyorum onun icin ama cop kutalari cok pahali ve bu modelin cop kutusunun kapagi yok bu yuzden cop kutusunu ben paslanmaz celik ayriyetten alcam. piyasa fiatindan %37 indirimli olcagini tahmin ediyorum ama fiat maili gelince hepsinin ayri ayri yazarim kizlar

evet kızlar.bende o diğerleri çok yer kaplar diye paşabahçenin kapaklı tabakları var onlardan aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…