Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

off gelebildim nihayet. böcük kaçta çıkıon işten, yolladım ben. gelince haber ver emi?

azra senin banyo kahve değilmiydi ya? gri şimdi bunlar kafam karıştı.

kaldığım sayfadan sabırla devam ediyorum..
çeyiz hariç sohbet edilmiş sayfalarca..
en sevdiğim bölümlerden biri burası ama gerçekten artık bakmak gelmiyor içimden..
normal sohbeti diğer topiklerde yapsanız kızlar..

hayatımmmmmmmmmmmmmm sana bınlerce kez tşk tatlım yaa geldı hepsı suğpersın valla ne dıycemı şaştım balım yaa cok mahcup oldum sımdık

off gelebildim nihayet. böcük kaçta çıkıon işten, yolladım ben. gelince haber ver emi?

azra senin banyo kahve değilmiydi ya? gri şimdi bunlar kafam karıştı.

ayyy cnm yaa geldı sımdık valla şok oldum:asigim: cokcokcok mutlu ettın benı yaadelikafadulden saol tatlım allah ne muradın varsa versın:Saruboceq:

arkadaşlar resim nasıl gönderiyoruz imageshack ten. değişmiş galiba.yapamadım.biriniz anlatabilirmi detaylı olarak

azra cnm hespı cok guzel ya ı gunlerde kullan bacım ama dıkkat et banlanma bazen sıte ısmı verıyon sankım

songacım teşekkür ederim canım. ben söyliyim sana evlenecek her kızın başına gelen korkutucu bir belirsizlik durumu. kaydirigubbakcemile3

hayatımmmmmmmmmmmmmm sana bınlerce kez tşk tatlım yaa geldı hepsı suğpersın valla ne dıycemı şaştım balım yaa cok mahcup oldum sımdık

ne çabık geldi kıs valla adamı amma gazlamışım çok hayati mesele acillllll diye:roflol::roflol:

ne demek canım biz burada herşeyimizi paylaşıyoruz mahcup olcak bişi yokkaydirigubbakcemile5

songacım uploadı seçip gözatı tıklıyor ve ekliyeceğin resmi seçiyorsun daha sonra da host it e tıklayıp uload olmasını bekliyorsun. açılan yeni sayfada ımg linkini veriyor zaten

hayatım msj attım bana dön bacı ya yada sen ver ben sana dönem

elısaa bjk kurulus ıcn acılıs konser tarzı bısey varda davetıye yollamıs soalsun

hayatımmmmmmmmmmmm hadı bacı sen cıkmadan sana ulasmam lazım

songa özel msj atamıyom bıraz once attımda
sımdık ımageshack gıt gözettan resmı sec orda seceneklerden 320/240 tıkla sonra host ıntıkla cıkan resmı ustune sağ tık yap ozellıklerden url adresını kopyala herhalde gerısını bılıyorsun demı seker

sağol güzelim hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…