Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben istiyom nerden baktın sen buna
ölçülerini aldılarmı haftaya değişiklik olur herhal bırakmazsan tabi kaydirigubbakcemile3

EVPORT BEBİŞİM
ALDILAR ALDILAR bel ve kalca manken ölcüsünden 10ar cm fazla :bbo:

güle güle kullan cnm

azra bi de ilk 2 resimdekileri nerden kaça aldın, nolurrr baağada süle?

canımm ansan firmasiyla calisiyoruz biz kolilerini yapiyoruz. o firmanin satis muduruyle irtibata gectim kendine alir gibi alicak %37 indirimli alicam boylelikle. Ansan urunlerinin satis yerleri internet sitelerinde yaziyor balim.
Bulasiklik paslanmaz celikmis 2 yil garantisi varmis 41 liraya geliyor. Tahtada sanirim 25 kusurlu biseydi hayatim

off gelebildim nihayet. böcük kaçta çıkıon işten, yolladım ben. gelince haber ver emi?

azra senin banyo kahve değilmiydi ya? gri şimdi bunlar kafam karıştı.

evet hayatim kahveydi ama dolap kapaklarinin citalari ve seramiklerin bordurlerinde gri renkler cokca kullanilmis. musluklar vs de gri nasilsa uyum saglar diye dusundum hem biraz spor olcak icim bogulcakti heryanim kahve bunalima girerim ben bu kadar koyu kahve tonlarinin icinde yahu dedim ve buna karar kildim en son hayatim :CüvCüv:

songa kusra bakma balım cok ayrıntılı yazamadım ama ıstersen baştan anlatabılırım gercı koymuşsun cok guzeller ya ı gunlerde kullan

ayy bı tuhaf oldum hee hayatım sayesınde cok saol cnm ya cok ıyısın

elisaaa gördünmü tabakları canım ?

gördüm bebişim çoooooook teşekkür ederim arkideşimkaydirigubbakcemile5
bende henüz günlük kahvaltı takımımı alamadım bir türlü. içime sinecek birşey bulamadım
bunlar çok cicoşmuş çok teşekkür ederim songammmŞeniz

gamze yaa senın kahvaltı takımına hasta oldum essedenn almıstın deıl mı bende alcam okadr cok beğendımkı süper yaa

böcük, eksik kal bişiden artık kesin eminin senin eşyalar sığmıcak. bir şeyden en az 3 çeşit kesin vardır.

azra, banyo aksesuarların çok güzelmiş.

böcük hallettin mi?

azra gri de çok şık canım güle güle kullan, ben bu ansan'a girdim ama ürünleri göremiyorum

saol hayatim. ürünler kismi var ordaki primanovaya tikladiginda aciliyor canım

evport sitesinde de gamzenin kahvaltı tkmı var bende çok beğendim
ben 6 kişilik kahvaltı takımımı aldığım için malesef alma şansım yok
ama almasa idim kesin alırdım
şimdi gündeliklere bakınıyorum
kocişimle ikimiz için :))

Teşekkür ederim tubiscimmmm daha güzelleri sizlerin olsun inşallah kizlar

azracım sağolasın

benim 2 tane kahvaltı takımım var. biri karaca diğeri markasız bişi ama çok güzel. ancak hepsi depoda bigün inşallah hepsinin resmini koyarım.

hayatım yok bırısınden haber beklıyorum

mandalın ee işte daha ne ıstersin

yAAaa bi ben göremedim linkini özelden atarmısıb canım fiyatını merak ediyorum lütfennnn

gerçekten çeyiz resmi köşesinden çıktı iyicene sohbet bölümü döşesine döndü lütfen sohbet etmeyelim sadece resim ve fiyat bildirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…