Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar ya niye iki tane kahvaltı takımı alıyosunuz ki ben bi tane aldım hem günlük hemde misafire kullanıcam.Sonuçta iki kişi ne derece eskitirki kullanın misafirlikleri derim

Kesme tahtasi 30.26 klozet kapagi 49 lira bulasiklik 41 lira mutfak takimi 99 lira vakumlu aski vs set 104 banyo takımıda 85 lira kizlar

oveg ben önce almıştım o markasız olanı çok şirin ama görseniz bayılırsınız. sonra karaca'dan çeyiz seti alınca içinde mecburi kahvaltı takımı vardı napiim 2 tane oldu:)

azra maşallah çok pahalı yaaa( ama bi kere alınıyo düşününce de ben bulaşıklığa bittim ama sitede hep banyo aksesuararı var mutafak göremedim ben. carrefour bauhaus da satılıyomuş. ben zaten haftasonu oraya gidicem, bakıcam canım bu ansan'a

Kizlar simdi farkettim aldiklarimin hepsi ballede de var bilginize yerimseniben

canım bana banyo seti iyi geldi fiyatı piyasaya göre yani.Yoksa bana görede pahalı alamadım gitti

benımde 1 tane kahvaltı takımı var 1 tanede tepsılı kapaklı sekılde ama gamzenınkıne bıttım yaa napsamkı
hayatım ne zmn gelceksın saat kac gıbı
bız yarın 18e kadr calısıyoruz
azracım ı gunlerd kullan tekrar hepsı süper ya fıyat normal bence

azracım çok güzel aldıkların fiyatta orta halli ama benim kredi kartları full yoksa hemen atlardım sen iyi günlerde kullan canım

kızlar daha önce ekledım mi hatırlamıyorum ama bu da benım yatak ötüm dantelini annem yaptı

örtüyü de kayınvalıdeme dıktırmıstım nişanlımla tanışmadan önce

arkadaki yastıklar dolu değil doldurulunca daha hoş duracaklardır

şimdi bunu çok beğenıyorum ama taç ın luxlıfe yatak örtüsü tam istediğim gibi hemde 110 ytl alsammı ne diyosunuzz

çok güzelmiş canım ya.. iyi günlerde kullan...

canım çok güzelmis iyi gunlerde kullan tatlım. sen o zaman nisanlindan once taniyordun kayinvalideni desene :dance:

daha öncede görmustum cok guzel zaten el emeğı yanı en başta yapanın ellerıne sağlık cnm gule gule kullan

ya kızlar sızde resım olmayan sayfaları hızlıca gecın ben öle yapıyom bıseyler yazmadan olmuyorki
gamzenın düğünü var mesela kıza hıc bısey yazmayalım mı yada hayatım bana bısey yazdı cvp yazmayım mı özel msj at dıyebılırsınz ama oda cok gec gdııyo dakıkılarca bekle olmuyoo geende kusura bakmayın özur dılerım kendı adıma ama ben hala arada yazmaktan kendımı alamam sakın yanlış anlamayın olur mu

canım çok güzelmis iyi gunlerde kullan tatlım. sen o zaman nisanlindan once taniyordun kayinvalideni desene :dance:

evet canım kayınvalıdemle önceden tanışıyorduk ki zaten o tanıştıştırdı bizi kayınvalidemle işyerlerimizden komşuyuz

demekki eklemişim böcüğüm olsungörmeyenler varmış bak

kızceler benı yanlış anlamadınız deıl mı allah askına dıyın hee gulsah basıyazmalıkız
valla hata ettıysek affola ama buda benım fıkrımdı aman dıyem ayrım olmasın dostlarımzda öptum şekerler

mandalincim havlun çok cici
sinay iç çamaşıların çok çekici :)))
azra aldıkların süper diyebilirim bana uygun geldi sanki yapı marketlerde daha mı pahalı ki tam hatırlayamadım senin nerden aldığını
Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın vala arada kaynayan varsa kusura bakmadım çok fazlaydı
Bu arada benide hem ağlattınız hem güldürdünüz gene Dimples GÜLE GÜLE GİT VE HAYATIN BOYUNCA TÜM GÜZELLİKLER İÇİNDEN NASIL GERÇEKLEŞTİRDİYSEN O ŞEKİLDE SENİ TAKİPLESİN HEP MUTLU OLURSUNUZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…