Canım iyi günlerde kullan yerimsenibenGünaydın kızlar,
Bende dün Tefal ütü aldım 280 YTL'ye 10 ay taksitle...
Esracım ne güzel yaa evinin yavaş yavaş döşemeye başlamışsınız :1hug: Bende heyecanla evini çok merak ediyorummKızlar eşyalarım geliyor yavaş yavaş. Dün akşam öylesine bir uğradım evime yarın gidip detaylı bakacağım. Alalacele resmini çektim birkaç eşyamın..
İyi günlerde kullan tatlım hepsi kaliteli güzel şeyler yerimsenibenarkadaşlar bunlarda benim son aldıklarım:lepi:
listeni kopyaladım haberin olsun kaydirigubbakcemile3 Düğün telaşından bunların hiç biri aklıma gelmeyebilir.Hatta şimdiden stok yapmaya başlayalımm anca alırız bunları :bbo:saol canım
yok be anam hala aynıyım
neyim var bilmiyorum
ilk gün astım sandım sonra doktor reflü dedi
şimdi grip oldum :roflol:
veeeeeeeeee listemmmmm (abbow ne kadar görgüsüzüm huyum gurusun) -tatlicadiarzu-
Çok şıklar iyi günlerde kullan yerimsenibenKızlar çeyizim için aldığım peçete halkalarım 12 adedi 36 ytl
kızlar merhaba gamze ve pınara bol saadetli bir gelecek inşallah... yağmur bereket derler evleri de bereketli olsun.
bugün hiç aklımızd yokken sırf indirimde diye gittik telefon aldık normalde 80 lira olan telefonu biz 20.90 a kaptık zaten kapışıp bitirdiler hemen carreforuda:))
pınar lepi süpersinizgüle güle kullanın bende size bi kaç bardak gösteriyim:)
bunun yeşilini aldım ama alalı baya bi oldu
bu bardaklarda bitki çayı vs içerken hoş olur sanırım
ve en güzeli dondurma kaplarıı
şey bide o siparişini verdiğim gecelik geldi burcununkinden kaydirigubbakcemile5
bugun dantelleri verdim sardırmaya bide yorgan siparişi verdim çok borcum var artık bişey alamam beklemeyin benden :1no2:
merhaba kızlar bende yeni yeni başladım arkadasımın tavsiyesi ile buraya
azracım tatlişim pijama ve geceliklerin süper. güle güle giy hepsinide
lepicim gülüm gülistanım:)) telefonu ben hiç düşünmemiştim yaaa sayende aşkım zararlı çıkıcak ona aldırmayı düşünüyorum :))) güle güle kullanın bebişim
saol yavrum:lepi:güle güle konuşun :)))) hayırlı olsun güzelim
lepi sende telefonu çok uyguna almışsın walla helal olsun:)[/QUOTE]pınar lepi süpersinizgüle güle kullanın bende size bi kaç bardak gösteriyim:)
bugun dantelleri verdim sardırmaya bide yorgan siparişi verdim çok borcum var artık bişey alamam beklemeyin benden :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?