Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar aldıklarınız cok güzel hepsini güle güle kullanın...gamze ve pınar ne yaptı acaba ama eminmki su saatlerde cok mutlulardır

ben kendi adıma hiç konuşma olmasın demiyorum. tabi ki konuşma olacak ama mesela günaydın ben geldim ya da akşam oldu ben gidiyorum yazılması gereksiz bence. ayrıca birinin ne yaptığını merak ediyorsak özel mesaj atabiliriz. resimli mesajları alıntı yaparken sadece isme alıntı yapılabilir. küçük ama yararlı şeyler yani
umarım anlatabilmişimdir

kızlar merhaba gamze ve pınara bol saadetli bir gelecek inşallah... yağmur bereket derler evleri de bereketli olsun.
bugün hiç aklımızd yokken sırf indirimde diye gittik telefon aldık normalde 80 lira olan telefonu biz 20.90 a kaptık zaten kapışıp bitirdiler hemen carreforuda:))

Günaydın kızlar,
Bende dün Tefal ütü aldım 280 YTL'ye 10 ay taksitle...
Canım iyi günlerde kullan yerimseniben
Kızlar eşyalarım geliyor yavaş yavaş. Dün akşam öylesine bir uğradım evime yarın gidip detaylı bakacağım. Alalacele resmini çektim birkaç eşyamın..
Esracım ne güzel yaa evinin yavaş yavaş döşemeye başlamışsınız :1hug: Bende heyecanla evini çok merak ediyorumm Herşey gönlünce olur inşallah :Saruboceq:
arkadaşlar bunlarda benim son aldıklarım:lepi:
İyi günlerde kullan tatlım hepsi kaliteli güzel şeyler yerimseniben
saol canım
yok be anam hala aynıyım
neyim var bilmiyorum
ilk gün astım sandım sonra doktor reflü dedi
şimdi grip oldum :roflol:

veeeeeeeeee listemmmmm (abbow ne kadar görgüsüzüm huyum gurusun) -tatlicadiarzu-
listeni kopyaladım haberin olsun kaydirigubbakcemile3 Düğün telaşından bunların hiç biri aklıma gelmeyebilir.Hatta şimdiden stok yapmaya başlayalımm anca alırız bunları :bbo:
Bu arada çok geçmiş olsunn a.s.

Kızlar çeyizim için aldığım peçete halkalarım 12 adedi 36 ytl
Çok şıklar iyi günlerde kullan yerimseniben

Bu arada bktbb ve azra sizde aldıklarınıızı iyi günlerde kullanın yerimseniben
Başıyazmalıkıza şimdiden mutluluklar neler aldı acaba :jeyyar:

aldo güle güle kullan şekerim peçeteliklerini pek zarifmiş ben almadım henüz

azracım tatlişim pijama ve geceliklerin süper. güle güle giy hepsinide

lepicim gülüm gülistanım:)) telefonu ben hiç düşünmemiştim yaaa sayende aşkım zararlı çıkıcak ona aldırmayı düşünüyorum :))) güle güle kullanın bebişim

güle güle konuşun :)))) hayırlı olsun güzelim

güle güle kullan güzelim

pınar lepi süpersinizgüle güle kullanın bende size bi kaç bardak gösteriyim:)
bunun yeşilini aldım ama alalı baya bi oldu

bu bardaklarda bitki çayı vs içerken hoş olur sanırım

ve en güzeli dondurma kaplarıı

şey bide o siparişini verdiğim gecelik geldi burcununkinden kaydirigubbakcemile5

bugun dantelleri verdim sardırmaya bide yorgan siparişi verdim çok borcum var artık bişey alamam beklemeyin benden :1no2:

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
bktbb

ne diyim ki ben yalnızım dostlarım yalnızım yalnızz

güle güle kullan çok cici eşyalar almışsın güzelim

kız benimkini de aşkım aldı öle gezinioduk adam birden anlık indirim için bağırmaa başladı 80 liralık tel 22 die (peşine 20.90 oldu:jeyyar:) bizde gittik 10 tane şanslıdan biri olduk valla ben beğendim oyun bilem vargamyoncuiremsu

güle güle konuşun :)))) hayırlı olsun güzelim
saol yavrum:lepi:

pınar lepi süpersinizgüle güle kullanın bende size bi kaç bardak gösteriyim:)

bugun dantelleri verdim sardırmaya bide yorgan siparişi verdim çok borcum var artık bişey alamam beklemeyin benden :1no2:
lepi sende telefonu çok uyguna almışsın walla helal olsun:)[/QUOTE]

süperimdir:roflol: kız bu AVm lerde haftasonları kamp yapmak lazım heran bişi çıkıo o an ordaydık ve aldık aklımızda almak dahi yoktu ucuz olunca alıo insn anneme diom bana d alaydınız dio oysaki iki ay önce aldı telsiz anacım insanın gözü dönüo:roflol:

buarada dantel dedin sardırma dedin gönlüme girdin yaptırda buraya da koy fotolarını emiii:jeyyar: bardaklarından da en çok o geniş ağızlıyı beğendim çok güzell:sm_cool:

kizlar ben cok begendim sunulan resimleri

birsey sorcam pecetelikler cok güzel ama öyle pek kullaniliyormu? gerci ben almanyada yasiyorum ama hic bir gittigim davette kullanildigini görmedim gereksiz birseymiki acaba cok cok güzeller

Pazar günleri burası boş oluyor ama ben size yeni bikaç cici eklicem. Ulaşabildiğim birkaç havlumu eklicem. Daha bunlar gibi annemin nereye kaldırdığını bilmediğim ya da kenarı hazır ama henüz dikilmemiş onlarca havlu var. Ortaya çıktıkça paylaşırım

Eklentiler

• $özdilek1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 44
  • $özdilek2.webp
    15 KB · Görüntüleme: 52
  • $havlu1.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $havlu3.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…