güle güle kullan çok cici eşyalar almışsın güzelim
Bunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın
Kızlar çeyizim için aldığım peçete halkalarım 12 adedi 36 ytl
Bunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın
ben evlenınce aman yanı düğüne ıkı gun kala neyım gıderım markete ne var ne yok görunce aklıma gelır herbısyımı alırım sımdıden bu lısteyı eklersem delı derler-tatlicadiarzu-
anladim canım ama ihmal etme olurmu :teselli:
peki kizlar ceyiz giderken kiz tarafinin illa goturmesi gerekli biseyler var diye biliyorum ama neler olmasi gerektigini bilmiyorum bilen varmi aramizda :sm_confused:
Kızlar çeyizim için aldığım peçete halkalarım 12 adedi 36 ytl
kızlar ısrarla sormam gereken bir şey var.. şu mutfak aletlerinden robot- mikser- blender- rondo işlerini ne yaptınıoz.. hepsini yapan robot mu iyidir, yoksa çırpıcı doğrayıcı hepsini ayrı ayrı mı alayım yaa?
geçmiş olsun güzelim bol bol c vitamini hatta poşet çaylardan ıhlamur falan oluyor onlardanda iç
listeni kopyaladım haberin olsun kaydirigubbakcemile3 Düğün telaşından bunların hiç biri aklıma gelmeyebilir.Hatta şimdiden stok yapmaya başlayalımm anca alırız bunları :bbo:
Bu arada çok geçmiş olsunn a.s.
bende size bi kaç bardak gösteriyim:)
bunun yeşilini aldım ama alalı baya bi oldu
şey bide o siparişini verdiğim gecelik geldi burcununkinden kaydirigubbakcemile5
bugun dantelleri verdim sardırmaya bide yorgan siparişi verdim çok borcum var artık bişey alamam beklemeyin benden :1no2:
2 aylara düşmüşüm kaydirigubbakcemile2
hayırlı olsun tatlım inş 2günün kalır
:1shok::1shok:
çok az deilmi 2 gün
meryemciğim tupperların cok güzelmiş güle güle kullan ben de almayı düşünüyom bunlardan memnunmusunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?