Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın

Eklentiler

• $damat havlusu.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 52
  • $havlu2.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $havlu4.webp
    38 KB · Görüntüleme: 76
Teşekkür ederim meryemcim a.s. Evet el emeklerini kullanmaya kıyamıyor insan. Kuzenlerim ve ablam (görümcem yani) sağolsunlar. Durmadan bişeyler yapıyolar. Onlar bitirdikçe ben de burada sizlerle paylaşırım

günaydın kıslar nasılsınız...aldıklarınız cok güzel ii günlerde kullanın hepiniz

ben evlenınce aman yanı düğüne ıkı gun kala neyım gıderım markete ne var ne yok görunce aklıma gelır herbısyımı alırım sımdıden bu lısteyı eklersem delı derler-tatlicadiarzu-

ben delimiyim :dilcikar:
:mymeka::mymeka:

anladim canım ama ihmal etme olurmu :teselli:
peki kizlar ceyiz giderken kiz tarafinin illa goturmesi gerekli biseyler var diye biliyorum ama neler olmasi gerektigini bilmiyorum bilen varmi aramizda :sm_confused:

etmem canım Şeniz
canım yöreye göredeğişir
ben anama sordum çeyiz harici baklava gidermiş bide erzak kavanozlarını doldurmak için erzaklar gidermiş
sormuştun ya bunları çeyizlemi götrcen diye bak erzakları götürcemişimdehaberim yok

Kızlar çeyizim için aldığım peçete halkalarım 12 adedi 36 ytl

iyi günlerde kullan
tek taşımı kendim aldım tek başıma kendim taktım kaydirigubbakcemile3

az önce tenden siparis verdim 148 tl tuttu ben iyice acildim biri bana dur desin kaydirigubbakcemile

iyi günlerde kullan
bu ve bunun pijamas benim favorim:lepi:

geçmiş olsun güzelim bol bol c vitamini hatta poşet çaylardan ıhlamur falan oluyor onlardanda iç

sağol canım Şeniz

sağol canım
kopyala ama salça eksik haberin olsun onuda yaz

hepsini iyi gnlerde kullan

hepsini gle güle kullan
dantellerde tez vakitte gelir eline inş.

buketcım mandal sepetın çop posetını ıyı gunlerde kullan bak utancak bırsey yokmuş bu arada bardakların çok şeker iyi gunlerde mutlu gunlerde kullan tatlım

çeyizlerimi begenen herkese çok tşk ederim en güzelleri sizlerin olsun çeyiz güzelleri

ben bol bol tupperware aldim asagi yukari hepsine 200 tl verdim normal fiyatindan baya uygun aldim, bazi seylerden cifte cifte aldim onun icin tekrardan resmini koymuyorum annemde istedi cünkü kendine

bu kapin kapaginin özelligi gecirince icinde ne koyarsaniz onun seklini aliyor vakumluyor gibi buzluk icin kullaniliyor. ayriyeten buzlukdan cikarinca kapagi acmadan bile mikrodalgaya koyulabiliyor. merakimdan degil uygun oldugundan aldim :smiley-cool:

4 lü saklama kabi cok kullanisli oluyor

buda aynisi tek renkli takimi

buda saklama kabi

bu serinin tamami var en büyügünü annem daha önce almis en kücük soslugu aldim vede orda boy olani bu kirmizilidan aldim öyle denk geldi. renkli bölümünü cikarabiliyorsunuz iki kap oluyor ayriyeten kapagida var yemekleri servis ederken koymak icin yada muhafaza etmek icin isiyi kaybettirmiyor o özelligi var

bu kap biraz büyük kapagi üste getirirseniz büyük saklama kabi örnegin kurabiye gibi seyler icin kapak altda olup düz tarafini getirince pasta servisi yapilabiliyor

tuz, karabiber, sirke ve yag koyuluyor

meryemciğim tupperların cok güzelmiş güle güle kullan ben de almayı düşünüyom bunlardan memnunmusunuz peki

meryemciğim tupperların cok güzelmiş güle güle kullan ben de almayı düşünüyom bunlardan memnunmusunuz peki

cok sagol canim daha güzelleri senin olsun

bunlari daha kullanmadim ceyizime sakliyorum ama tupper coktur bizim evde vazgecilmezimiz diyeyim hepsinden cok cok memnunuz kesinlikle kapaklari sikidir hic bir sekilde birsey akmaz hepsi cok kaliteli ve en iyisi eskidimi mesela catlarsa falan veriyorsun aninda yyenisini veriyorlar sorgusuz sualsiz faturasiz. ama türkiyedede öyle degisitilebiliyormu bilmiyorum

tatlım tesekürler güzel dilerklerin için....türkiyedede var sanırım değiştirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…