Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

buda benim 12 kisilik catak kasik takimim 72 parca kepce falan birseylerde var icinde nette bu resmini bulabildim simdi annem onlari biryerlere kaldirmista
iki cizginin arasi mat

Selam kızlar herkese iyi pazarlar biraz önce nette birşey ararken yeni bi site keşfettim ve günlük yemek takımları vardı henüz almayanlar varsa size bir fikir olabilir die eklemek istedim (evinizinkalbi.yerimseniben)

bunlar da dantel pasta tabakları

ii pazarlar tatlım... benim hiç bişeyim yok bana adresini yazarmısın o yeşilli takıma bayıldım

sinay cok sagol ben ücüncü resmi begendim herhalde morlu birseyler alirim gündelik kullanim icin cok begeniyorum

bide bundan var sos koymak icin ama bence cerez yada kahvaltilik birine zeytin birine peynir falan öylede kullanilabilir

bide bundan var

ooo meryemcigim sen döktürüyon vala süper ürünler bunlar güle güle kullan hepsini

tek ceyizim simdiye kadar bunlar hehe yeni yeni basliyom seneye insallah dügün anca toparlarim

millet neler neler almis koymus benim ne alincak ondan bile dogru düzgün haberim yok onun icinde liste cikarmam lazim

meryemciğim çeyizlerini iyi günlerde kullan cnm çok hoş şeyler almışsın:)))

yok oo anlamda değil en kısa zamanda 2 günüm kalmıs de diye sey etmiştim ben ama senn için hemen gelsin 14 haziran tatlım :1hug:

hemen gelmesin :)
zaman yaklaştıkça bi tuhaf oluyorum

ben bol bol tupperware aldim asagi yukari hepsine 200 tl verdim normal fiyatindan baya uygun aldim, bazi seylerden cifte cifte aldim onun icin tekrardan resmini koymuyorum annemde istedi cünkü kendine

hepsini iyi günlerde kullan arkadaşım

Selamlar herkese.. bu aralar fazla giremiyorum o yüzden hızlı hızlı okudum sayfaları, herkes aldıklarını güle güle kullansın :) topluca bi tebrikten sonra soruma geçeyim

şu yemek takımının arkasında görünen bardak varya :) o bardak takımlarından gören duyan bilen var mı ? fiyatları ne alemdedir fikri olan :) aradım taradım b türlü bu tarz bardak bulamadım, şu üstünde kristal yapıştırmalılar falan var ama böylesini göremedim..

peki bu tabak takimi nerde satiliyor cok hosmus

kütahya porselen 2009 serisi :)

bende bayıldım tabaklara büyük ihtimalle bu takımı alıcam başkasını gözüm tutmuyo :) da işte ufacık ayrıntı olarak bardaklarıda o tarz istiyorum inş bulurumm

Bunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın

sulfatcım havluların çok güzelmiş.bende de var bi kaç tane dantel havlu kenarlı havlu ama ben pek sevmiyorum havlu kenarlarını ya.:1closedeyes: yıkamlardan sonra illa ütü istiyo onlar o yüzden pek sevmiyorum -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…