Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

tıpperların çok güzel canım.tencerelerinden bende de var.2 boyunu aldım ben.ortanca ve en küçüğünden aldım.bunların bir özelliği de yemekleri 1 saat boyunca sıcak tutuyor.misafirin gelecveği zaman için çok kullanışlı bence.yemeği yaptıktan sonra bunun içine alırız ve misafir gelene kadar sıcak kalır :sm_cool:

ayyyy bunlar çok güzelmişşşş.markası ne bunların canım.daha önce hiç görmemiştim.ben tamamladım tabak takımlarımı ama henüüz almayan arkadaşlar için çok iyi bir alternatif olmuş canım.paylaşımın için sağol a.s.

benim bu takim hosuma gitti nette gördüm ama böyle seyleri resimden görerek karar veremem alacagim seyi mutlaka elimle ellemis olmam gerekiyor bazi konularda biraz mazalara bakmam lazim indirimde hep degisik seyler geliyor orda buna benzer bulcammi

Teşekkür ederim songacım. Vala ben de sevmiyorum ama bizimkiler baya heves ediyolar ilk kez çocuk evlendiriyolar. Ben de hiç karışmıyorum, ne yaparlarsa. Dantel olanları da ütü yapcam mecburen çok severmişim gibi :çok üzgünüm:

Meryemcim bu eklediğin yemek takımı hangi marka? Çok hoş görünüyor gerçekten. Ama porselen konusunda ben de senin gibi görmeden alamam. Kalın porselenleri hiç sevmiyorum çünkü sengözlerimebaksanab

kıslar bende schafer'ın günlük kullanmak için çatal bıçak takımlarından sipariş vermiştim.dün geldiler.ben on iki kişilik yaptım.hepsiburadadan aldım.60 tl altı ay vadeli aldım ben kargoda içinde.hemende geldi.ayrıca başka sürprizlerimde var.bekleyin anacım...ay unutuyordum çatal bıçaklarda gayet kaliteli gözüküyorlar.inş bişiy olmaz....

ve ev papuçlarım...
ay çok sevdim hepsini yakından bir görseniz yemek istersiniz.
canlarım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
çatal nıçakların çok güzel renkli rekli :)
tupperlarda güzel ama bana hala plastik için pahalı geliyor hiç sağlığımı düşünmüyorum sanırım:))

kızlar birşey soracağım servis setleri var ya kevgir spatül falan onda ne önerirsiniz. schaferin böle bir seti var yakından da gördüm güzeldi

bir de bu tarz sapları da metal olanlar var

yada sapı renkli plastik olanlar var.

siz hangi türünü tercih ettniz günlük kullanım için ben buaralar almayı düşünüyorum da bir türlü karar veremdim fikirleriniz neler

Karalahana ayyy bunlar çok tatlıymış, ben de twigye her girdiğimde kendimi kaybediyorum. Çok oldu artık almamam lazım kaydirigubbakcemile3 Bu arada çatal bıçak takımın da çok cici görünüyor. ıyi günlerde kullan hepsini

ve ev papuçlarım...
ay çok sevdim hepsini yakından bir görseniz yemek istersiniz.
canlarım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt
]

kız bunlar çeyizine mi eşine iyi malzeme vercen he eğlenmesi için en azından benimki benle baya eğlenirdi ben de çok seviyorum bunları kaçak göçek bir tane alabilirimkaydirigubbakcemile3

schafer çatal kaşıklarım paslandı diyen bir arkadaş vardı forumda, bende şu pembeli kelebekli takım ve çatal kaşığından alacaktım ama ondan sonra vazgeçtim :) kullanan ve memnun kalan birilerini bulduktan sonra alırsan daha iyi olur Lepi.. tabii kullanım şeklide çok önemli ama genede dikkatli olmak lazım :)

kız bunlar çeyizine mi eşine iyi malzeme vercen he eğlenmesi için en azından benimki benle baya eğlenirdi ben de çok seviyorum bunları kaçak göçek bir tane alabilirimkaydirigubbakcemile3

çeyizime koycam valla.ben bunları giymeye kıyamam.annemin tepkisi siz manyaksınız valla oldu.
lepi onada alırım kocaman bir ayılı mayılı bişiy.topluca eğleniriz artık ne yapalım-tatlicadiarzu-

Lepicim tupperlarla ilgili benimle aynı fikirde biri olmasına sevindim. Ben de onca şey varken plastiklere o kadar para veremicem galiba. Ben de senin gibi sağlığımı hiçe sayıyorum kaydirigubbakcemile3 Servis setlerine gelince henüz almadım ama ben metal saplı almayı planlıyorum, ben tezgahta çok yer kaplamasın istediğimden duvara askılık monte ettircem, onları da oraya asıcam

Pamuklu iple örülenler ütü istiyor.Dİğer nylon iiple örülmüş olanlarıda yıkamadan önce ütülüyorsun sonra yıkıyorsun o zaman buruşmuyor.Aklınızda olsun önce ütü sonra yıkama işlemi delikafadulden Görünce yazayım dedim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…