ben bol bol tupperware aldim asagi yukari hepsine 200 tl verdim normal fiyatindan baya uygun aldim, bazi seylerden cifte cifte aldim onun icin tekrardan resmini koymuyorum annemde istedi cünkü kendine
bu kapin kapaginin özelligi gecirince icinde ne koyarsaniz onun seklini aliyor vakumluyor gibi buzluk icin kullaniliyor. ayriyeten buzlukdan cikarinca kapagi acmadan bile mikrodalgaya koyulabiliyor. merakimdan degil uygun oldugundan aldim :smiley-cool:
4 lü saklama kabi cok kullanisli oluyor
buda aynisi tek renkli takimi
buda saklama kabi
bu serinin tamami var en büyügünü annem daha önce almis en kücük soslugu aldim vede orda boy olani bu kirmizilidan aldim öyle denk geldi. renkli bölümünü cikarabiliyorsunuz iki kap oluyor ayriyeten kapagida var yemekleri servis ederken koymak icin yada muhafaza etmek icin isiyi kaybettirmiyor o özelligi var
bu kap biraz büyük kapagi üste getirirseniz büyük saklama kabi örnegin kurabiye gibi seyler icin kapak altda olup düz tarafini getirince pasta servisi yapilabiliyor
tuz, karabiber, sirke ve yag koyuluyor
Selam kızlar herkese iyi pazarlar biraz önce nette birşey ararken yeni bi site keşfettim ve günlük yemek takımları vardı henüz almayanlar varsa size bir fikir olabilir die eklemek istedim (evinizinkalbi.yerimseniben)
bunlar da dantel pasta tabakları
ne kdra aldın cnm kızartma tencersini bende istiyorum....
kızartma tenceresini evdi mağazasından aldım canım.cem marka 18 olması lazım
sulfatcım havluların çok güzelmiş.bende de var bi kaç tane dantel havlu kenarlı havlu ama ben pek sevmiyorum havlu kenarlarını ya.:1closedeyes: yıkamlardan sonra illa ütü istiyo onlar o yüzden pek sevmiyorum -tatlicadiarzu-
meryemciğim çok hoş bi takım bence:)))
ve ev papuçlarım...
ay çok sevdim hepsini yakından bir görseniz yemek istersiniz.
canlarım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt
]
kız bunlar çeyizine mi eşine iyi malzeme vercen he eğlenmesi için en azından benimki benle baya eğlenirdi ben de çok seviyorum bunları kaçak göçek bir tane alabilirimkaydirigubbakcemile3
ne kadarmışki???
sulfatcım havluların çok güzelmiş.bende de var bi kaç tane dantel havlu kenarlı havlu ama ben pek sevmiyorum havlu kenarlarını ya.:1closedeyes: yıkamlardan sonra illa ütü istiyo onlar o yüzden pek sevmiyorum -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?