Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hakikaten çok pahalıymış cnm boşwer sen onu tabak sonuçta kırılınca için gider...

kız bunlar çeyizine mi eşine iyi malzeme vercen he eğlenmesi için en azından benimki benle baya eğlenirdi ben de çok seviyorum bunları kaçak göçek bir tane alabilirimkaydirigubbakcemile3

Lepi vala benim terliklerimin hepsi kuşlu böcekli herhalde, bu tarz olanlar da var. Geçen aşkıma bikaç terlik aldım twigy den, benimkileri görünce ne dese beğenirsin. Bana niye böyle cicili almıyorsun da kendine alıyorsun :roflol::roflol::roflol: Ona da alcaz Beşiktaşlı kartal olandan. Gerçi ben fenerliyim ama :dilcikar:

deli kullanırım ata düşe bi hal kalırkaydirigubbakcemile
çeyizime koycam valla.ben bunları giymeye kıyamam.annemin tepkisi siz manyaksınız valla oldu.
lepi onada alırım kocaman bir ayılı mayılı bişiy.topluca eğleniriz artık ne yapalım-tatlicadiarzu-
anneler öle canım benim aldığım çizgi film karakterli bardaklar için de benzer açıklamalar yaptı annemkaydirigubbakcemile3 sen giydirebilirsen helal olsun benimki hayatta giymez ben inadına karşısında giyebilirim ama:jeyyar:

ben de öle düşünüyorum aslında servis kaşıklarının üstünde deliği olanlardan istiyorum oyüzden ama böle cicili bicili mi olsun yoksa ağır mı karar vermedim:uhm: bir de tabi onun baş kısımları bozulurmu bilmiyorum renkli yakaydirigubbakcemile

karalahana cok seker ev terliklerin aldiklarini güle güle kullan

lepi ben metal saplari tercih ediyorum, plastik yere falan düsse catlama ihtimali falan var ve desenlilerin modasi gecebilir bir süre sonra onun icin metal diyorum kendimce

temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldım anneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $bernardo.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 51

benimki de özenirmiki:uhm:

hiç sanmıyorum:roflol:

haklısın canım ben de öle yapacağım sanırım bu gidişle:1hug:
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldım anneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı

sen bunları annen göstermden eve soktuysan helal olsun benimki bardağı bile görür:roflol:

yok taşınacağımız evin adresini vericem oraya göndericekler,koca takımı nası eve sokayım :))

e evlenip taşınacaksan annen de hala erken diosa uu:1shok: sen anneni takma al alabildiğini buldukça:lepi:

ortada öle bir koca olmadığı için giydirirm diyorum ama belli olmaz tabi terlikleri kafama geçirip bende kakılmış uygulamasıda yapabişlir.
ay düşünsenize şöle fantazi bir gecelik giymişim beni bekliyor odada,ben altında bu terliklerle gidiyorum...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

işte bunu yapma romantizm düşmanı olarak nam salarsınkaydirigubbakcemile3

süper olur derim haha :sm_cool:

Valla tupper kullandığımız için memnunuz ama öyle herşeyini almadık.KEsinlikle olması gereken bi ürün var mucize şekerler diye katalogta 50 küsür ama o burcuözgenin dediği sitede 30 küsür lü fiyatı var...İçine koyduğunuz şeylerin ömürünü 2 katına çıkarıyor diyebilirim.Salatalarınızı,yeşilliklerinizi,yoğurdu mesela uzun süreli saklıyor.Yani bunu almanızı tavsiye ediyorum...Yani sebze yada artan yemekleri saklayabileceğiniz ürünleri alın derim en azından çok işinize yarar (Plastik istemem dersen sen bilirsin tabiki ama sıradan plastiklerden değil malzemesi,vücuda konan silikon, lens gibi ürünlerin hammaddelerinden üretiliyormuş)

Ben bundan alacağım...

Vala bak bu iyi bişeye benziyor. Ben çalışcağım için yapcağım yemeği bikaç günlük yaparım, buna koyar kaldırırım. Kociş de yesin 1 hafta hem taze taze :roflol::roflol::roflol:

sayfa hangisi canim bende merak saldim simdi :uhm: bencede herseyini almak gereksiz ama mesela peynir gibi seyler icin cok iyi oluyor cünkü acikda durmaya gelmiyor. biz genellikle bütün kahvaltiliklari onda muhafaya ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…