kız bunlar çeyizine mi eşine iyi malzeme vercen he eğlenmesi için en azından benimki benle baya eğlenirdi ben de çok seviyorum bunları kaçak göçek bir tane alabilirimkaydirigubbakcemile3
schafer çatal kaşıklarım paslandı diyen bir arkadaş vardı forumda, bende şu pembeli kelebekli takım ve çatal kaşığından alacaktım ama ondan sonra vazgeçtim :) kullanan ve memnun kalan birilerini bulduktan sonra alırsan daha iyi olur Lepi.. tabii kullanım şeklide çok önemli ama genede dikkatli olmak lazım :)
anneler öle canım benim aldığım çizgi film karakterli bardaklar için de benzer açıklamalar yaptı annemkaydirigubbakcemile3 sen giydirebilirsen helal olsun benimki hayatta giymez ben inadına karşısında giyebilirim ama:jeyyar:çeyizime koycam valla.ben bunları giymeye kıyamam.annemin tepkisi siz manyaksınız valla oldu.
lepi onada alırım kocaman bir ayılı mayılı bişiy.topluca eğleniriz artık ne yapalım-tatlicadiarzu-
Lepicim tupperlarla ilgili benimle aynı fikirde biri olmasına sevindim. Ben de onca şey varken plastiklere o kadar para veremicem galiba. Ben de senin gibi sağlığımı hiçe sayıyorum kaydirigubbakcemile3 Servis setlerine gelince henüz almadım ama ben metal saplı almayı planlıyorum, ben tezgahta çok yer kaplamasın istediğimden duvara askılık monte ettircem, onları da oraya asıcam
Lepi vala benim terliklerimin hepsi kuşlu böcekli herhalde, bu tarz olanlar da var. Geçen aşkıma bikaç terlik aldım twigy den, benimkileri görünce ne dese beğenirsin. Bana niye böyle cicili almıyorsun da kendine alıyorsun :roflol::roflol::roflol: Ona da alcaz Beşiktaşlı kartal olandan. Gerçi ben fenerliyim ama :dilcikar:
karalahana cok seker ev terliklerin aldiklarini güle güle kullan
lepi ben metal saplari tercih ediyorum, plastik yere falan düsse catlama ihtimali falan var ve desenlilerin modasi gecebilir bir süre sonra onun icin metal diyorum kendimce
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı
yok taşınacağımız evin adresini vericem oraya göndericekler,koca takımı nası eve sokayım :))
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı[/QUOT
Temmuz 2009 da evleniyorsun yani öyle mi? Ve annen erken diyo? Bence hızlandırırsan süreci iyi olur. Yoksa ben mi çok pinpirikliyim ya :uhm: Onca şey aldım yaptım bir sürü eksiğim var ve hiç bitmeyecek gibi geliyor. Bu arad yemek takımın çok şık gerçekten. güle güle kullan
ortada öle bir koca olmadığı için giydirirm diyorum ama belli olmaz tabi terlikleri kafama geçirip bende kakılmış uygulamasıda yapabişlir.
ay düşünsenize şöle fantazi bir gecelik giymişim beni bekliyor odada,ben altında bu terliklerle gidiyorum...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı
ortada öle bir koca olmadığı için giydirirm diyorum ama belli olmaz tabi terlikleri kafama geçirip bende kakılmış uygulamasıda yapabişlir.
ay düşünsenize şöle fantazi bir gecelik giymişim beni bekliyor odada,ben altında bu terliklerle gidiyorum...
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Lepicim tupperlarla ilgili benimle aynı fikirde biri olmasına sevindim. Ben de onca şey varken plastiklere o kadar para veremicem galiba. Ben de senin gibi sağlığımı hiçe sayıyorum kaydirigubbakcemile3 Servis setlerine gelince henüz almadım ama ben metal saplı almayı planlıyorum, ben tezgahta çok yer kaplamasın istediğimden duvara askılık monte ettircem, onları da oraya asıcam
takimini cok begendim canim gercekten ne kadardi fiyati?
Valla tupper kullandığımız için memnunuz ama öyle herşeyini almadık.KEsinlikle olması gereken bi ürün var mucize şekerler diye katalogta 50 küsür ama o burcuözgenin dediği sitede 30 küsür lü fiyatı var...İçine koyduğunuz şeylerin ömürünü 2 katına çıkarıyor diyebilirim.Salatalarınızı,yeşilliklerinizi,yoğurdu mesela uzun süreli saklıyor.Yani bunu almanızı tavsiye ediyorum...Yani sebze yada artan yemekleri saklayabileceğiniz ürünleri alın derim en azından çok işinize yarar (Plastik istemem dersen sen bilirsin tabiki ama sıradan plastiklerden değil malzemesi,vücuda konan silikon, lens gibi ürünlerin hammaddelerinden üretiliyormuş)
Ben bundan alacağım...
sağol canım. 1100'e aldım indirimden,bi yemek takımına bu kadar para verceğmi sanmazdım ama arkadaşların gazına geldim :roflol:
Valla tupper kullandığımız için memnunuz ama öyle herşeyini almadık.KEsinlikle olması gereken bi ürün var mucize şekerler diye katalogta 50 küsür ama o burcuözgenin dediği sitede 30 küsür lü fiyatı var...İçine koyduğunuz şeylerin ömürünü 2 katına çıkarıyor diyebilirim.Salatalarınızı,yeşilliklerinizi,yoğurdu mesela uzun süreli saklıyor.Yani bunu almanızı tavsiye ediyorum...Yani sebze yada artan yemekleri saklayabileceğiniz ürünleri alın derim en azından çok işinize yarar (Plastik istemem dersen sen bilirsin tabiki ama sıradan plastiklerden değil malzemesi,vücuda konan silikon, lens gibi ürünlerin hammaddelerinden üretiliyormuş)
Ben bundan alacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?