Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

abooo ona göre bak dikkatli kullan

valla boğazımdan gçer mi onla bişey yeme bilmemkafamçokkarıştı ama bi arkadaş geçen sene aynı takımın 2.500 lira olduğunu söyledi. şimdi de kısa bi süreliğine 1600den düşmüş. 10 ay taksitli, bi de çatal bıçak takımı aldım, 200 lira hediye çeki verdiler. hepimiz iyi günlerde kulanalım önemli olan ev huzuru zatena.s.

Vala bak bu iyi bişeye benziyor. Ben çalışcağım için yapcağım yemeği bikaç günlük yaparım, buna koyar kaldırırım. Kociş de yesin 1 hafta hem taze taze :roflol::roflol::roflol:

Annem salata yapıyor.Limon ve tuz koymuyor...Yeşillikler 1 hafta geçmesine rağmen rengi hiç bozulmamış sanki daha az önce kesilmiş gibi oluyor çok kullanışlıı.Hergün salata yapamıorz zaman yok...Kapağını açtıktan sonra iç kısmının nemini silerseniz daha uzun ömürlü saklarmış..

bogazindan gecermimi? sen ne diyon paranin hakkini cikarmak icin günde 2 defe kullanacaksan 5 defa kullan bence hehehe

cok kisi aliyor sonra bakiyorum 10 senede 10 defa kullanmis belki. ama canim yeterki icine sinsin aldigin sey önemli olan o para pul hepsi gelip gecici. hep böyle tabak canaka önem vermekde lazim sonucta erkekler icin ask bogazdan gecer hehe türkcedede bu laf varmiydi ya baskamiydi :roflol:

bu yeni bi atasözü oldu süper de oldu bence:) işte benim arkadaşlar da böyle dediler,ben de aldım,ama büssürü eksik var işte daha başka bişey almadım :uhm:

zaten büssürü şey alıp evi doldurmak da istmiyorum pek çok şeyi evlendiktem sonra alırım, haftaya da maskoya gider mobilya bakarız belki şimdiye kadar hep netten baktım. bu arada bernardonun yemek takımları cidden güzel

Bak şimdi sen aklıma koydun bunu. Ben salatayı çok severim, ama her gün de uğraşmak istemem doğrusu. Eğer bununla taze kalıyorsa gerçekten çok pratik. ben bunu bi inceleyeyim damlacım a.s.

Bak şimdi sen aklıma koydun bunu. Ben salatayı çok severim, ama her gün de uğraşmak istemem doğrusu. Eğer bununla taze kalıyorsa gerçekten çok pratik. ben bunu bi inceleyeyim damlacım a.s.

Yani saklama amaçlı olması çok iyi ben sebze ve yazın çabuk bozulan meyveler için düşünüyorum.Havasını alarak kapatıyosun ve her açtığında kapağın nemini siliyorsun...

buda benim 12 kisilik catak kasik takimim 72 parca kepce falan birseylerde var icinde nette bu resmini bulabildim simdi annem onlari biryerlere kaldirmista
iki cizginin arasi mat

güle güle kullan güzelim
ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım

http://img293.imageshack.us/img293/1573/grnt018.jpg

güle güle kullan güzelim

ayh tabakların çok harika güle güle kullan güzelim

güle güle kullan güzelim ama forumda birisi bu markanın çatal bıçağının paslandığını söylemişti....

temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldım anneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı

güle güle kullan güzelim

Slm kızlar bnmde bugün aldıklarım

su torbası :)))

nevresim takımı çok beğeniyordum birde sarev var inşallah onuda alabilirim

temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldım anneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı

bende temmuzda evleniom 1,5 senedir al al bitiremedim ama eğer paran varsa hepsi 2 günde alınır. ben hep taksitle alacağım için böle uzadı

cnm benim günlük çatal kaşık takımımın içinde bi kaç parçası vardı eksiklerinide marketlerden tamamladım set almadım hiç ama araştırırken aklımda kalan iki set vardı oda bunlar

bu hisarın diğerlerine göre pahalı

bu da korkmaz

Bunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın
sulfatcım havlularını iyi günlerde eskit yerimseniben
ben bol bol tupperware aldim asagi yukari hepsine 200 tl verdim normal fiyatindan baya uygun aldim, bazi seylerden cifte cifte aldim onun icin tekrardan resmini koymuyorum annemde istedi cünkü kendine
hımm banada bunlar çok pahalı geliyor fisfisfis ama damladincerin bahsettiği saklama kaplarından alabilirim.
Canımm iyi günlerde kullan hepsini..yerimseniben
sinaycım hepsi çok hoş.Ben daha günlük yemek takımı almadım kelebekli olanı çok beğendim.Paylaşım için teşekkürler..a.s.
bide bundan var sos koymak icin ama bence cerez yada kahvaltilik birine zeytin birine peynir falan öylede kullanilabilir
Meryemcim aldıklarının hepsini güle güle kullan hepsi çok güzel şeyler :lepi:
ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım
iyi günlerde kullan canımmyerimseniben

Kaşıklarının renkleri çok şeker :1rolleyes:
Bu arada ev terliklerin çok şekerlerr.Benim nişanlım hoşlanıyor böyle şeylerden kendiside bana hediye almıştı kelebekli olanlardan.Ama benimki hiç terlik kullanmaz benneyaptımki
niye erkekler böyle cici şeylerden hoşlanmazki kaydirigubbakcemile3
hepisini iyi günlerde kullan canım :1hug:
kızlar birşey soracağım servis setleri var ya kevgir spatül falan onda ne önerirsiniz. schaferin böle bir seti var yakından da gördüm güzeldi
bir de bu tarz sapları da metal olanlar var
ben bunlardan alıcam krom askılık taktırıyoruz mutfağa kancayla oralara asıcam metaller çok hoş duruyor yerimseniben
yemek takımın süper :lepi: İyi günlerde kullan yerimseniben
Allah nasip ederse bizde düğünü temmuzda düşünüyoruz.Ama ben geçen seneden beri çeyiz düzüyorum ve hala eksiklerim var benneyaptımki Annene şaşırdım doğrusu 3 ayda hepsini nasıl hallediceksiniz :uhm: Bence sen ufak ufak başla almaya yerimseniben
Şimdiden kolay gelsin..

adını söyleyemediğim bütün arkadaslarım herşeylerinizi güle güle kullanın bugun çeyizime bi göz gezdirdim sizin için foto çektim

bu mudodan aldığım şekerlik

bu da benim gibi türk kahvesi delilerinin birde göz zevkimiz olsun diye aldığı ikili kahve takımım (patrondan hedaye kaydirigubbakcemile2)

kızlar gene döktürmüşünüz neler neler almışsınız hepiniz iyi günlerde kullanın inş... içinize sine sine...

telefoncuğum hayırdır problem neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…