abooo ona göre bak dikkatli kullan
Vala bak bu iyi bişeye benziyor. Ben çalışcağım için yapcağım yemeği bikaç günlük yaparım, buna koyar kaldırırım. Kociş de yesin 1 hafta hem taze taze :roflol::roflol::roflol:
valla boğazımdan gçer mi onla bişey yeme bilmemkafamçokkarıştı ama bi arkadaş geçen sene aynı takımın 2.500 lira olduğunu söyledi. şimdi de kısa bi süreliğine 1600den düşmüş. 10 ay taksitli, bi de çatal bıçak takımı aldım, 200 lira hediye çeki verdiler. hepimiz iyi günlerde kulanalım önemli olan ev huzuru zatena.s.
bogazindan gecermimi? sen ne diyon paranin hakkini cikarmak icin günde 2 defe kullanacaksan 5 defa kullan bence hehehe
cok kisi aliyor sonra bakiyorum 10 senede 10 defa kullanmis belki. ama canim yeterki icine sinsin aldigin sey önemli olan o para pul hepsi gelip gecici. hep böyle tabak canaka önem vermekde lazim sonucta erkekler icin ask bogazdan gecer hehe türkcedede bu laf varmiydi ya baskamiydi :roflol:
Annem salata yapıyor.Limon ve tuz koymuyor...Yeşillikler 1 hafta geçmesine rağmen rengi hiç bozulmamış sanki daha az önce kesilmiş gibi oluyor çok kullanışlıı.Hergün salata yapamıorz zaman yok...Kapağını açtıktan sonra iç kısmının nemini silerseniz daha uzun ömürlü saklarmış..
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı
Bak şimdi sen aklıma koydun bunu. Ben salatayı çok severim, ama her gün de uğraşmak istemem doğrusu. Eğer bununla taze kalıyorsa gerçekten çok pratik. ben bunu bi inceleyeyim damlacım a.s.
güle gülekullan canım.çok beğendim
buda benim 12 kisilik catak kasik takimim 72 parca kepce falan birseylerde var icinde nette bu resmini bulabildim simdi annem onlari biryerlere kaldirmista
iki cizginin arasi mat
ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım
http://img293.imageshack.us/img293/1573/grnt018.jpg
benim bu takim hosuma gitti nette gördüm ama böyle seyleri resimden görerek karar veremem alacagim seyi mutlaka elimle ellemis olmam gerekiyor bazi konularda biraz mazalara bakmam lazim indirimde hep degisik seyler geliyor orda buna benzer bulcammi
kıslar bende schafer'ın günlük kullanmak için çatal bıçak takımlarından sipariş vermiştim.dün geldiler.ben on iki kişilik yaptım.hepsiburadadan aldım.60 tl altı ay vadeli aldım ben kargoda içinde.hemende geldi.ayrıca başka sürprizlerimde var.bekleyin anacım...ay unutuyordum çatal bıçaklarda gayet kaliteli gözüküyorlar.inş bişiy olmaz....
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı
güle güle kullan canim insallah alirsin istediklerinia.s.
cnm benim günlük çatal kaşık takımımın içinde bi kaç parçası vardı eksiklerinide marketlerden tamamladım set almadım hiç ama araştırırken aklımda kalan iki set vardı oda bunlarçatal nıçakların çok güzel renkli rekli :)
tupperlarda güzel ama bana hala plastik için pahalı geliyor hiç sağlığımı düşünmüyorum sanırım:))
kızlar birşey soracağım servis setleri var ya kevgir spatül falan onda ne önerirsiniz.
siz hangi türünü tercih ettniz günlük kullanım için ben buaralar almayı düşünüyorum da bir türlü karar veremdim fikirleriniz neler
kıslar bende schafer'ın günlük kullanmak için çatal bıçak takımlarından sipariş vermiştim.dün geldiler.ben on iki kişilik yaptım.hepsiburadadan aldım.60 tl altı ay vadeli aldım ben kargoda içinde.hemende geldi.ayrıca başka sürprizlerimde var.bekleyin anacım...ay unutuyordum çatal bıçaklarda gayet kaliteli gözüküyorlar.inş bişiy olmaz....
QUOTE]
güle güle kullan cnm a.s.
ve ev papuçlarım...
ay çok sevdim hepsini yakından bir görseniz yemek istersiniz.
canlarım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt
çok şekerler ya bayıldımmm
buketcım mandal sepetın çop posetını ıyı gunlerde kullan bak utancak bırsey yokmuş bu arada bardakların çok şeker iyi gunlerde mutlu gunlerde kullan tatlım
:roflol: yüzsüzüz ya osebepten.saol annem bekleyin beni siz ben daha neler koyacam bastılar benim deli damarıma :enbuyukkk:
buda benim 12 kisilik catak kasik takimim 72 parca kepce falan birseylerde var icinde nette bu resmini bulabildim simdi annem onlari biryerlere kaldirmista
gerçekten çok kibar duruyo cnm. güle güle kulLAN
cnm çok güzeler içim gittiresmen bu arada siteyide çaktırmadan vermene bayıldım kaydirigubbakcemile5Selam kızlar herkese iyi pazarlar biraz önce nette birşey ararken yeni bi site keşfettim ve günlük yemek takımları vardı henüz almayanlar varsa size bir fikir olabilir die eklemek istedim
buket ve pınar ciciler harikaa vallahi güle güle kullanın şekerlerrr
saol cnmmm a.s.
buarada dantel dedin sardırma dedin gönlüme girdin yaptırda buraya da koy fotolarını emiii:jeyyar: bardaklarından da en çok o geniş ağızlıyı beğendim çok güzell:sm_cool
koymazmıyımm yawyummm :teytey:
sulfatcım havlularını iyi günlerde eskit yerimsenibenBunlar da devamı... Bu arada, Pınar, buket ve lepi aldıklarını iyi günlerde kullanın
hımm banada bunlar çok pahalı geliyor fisfisfis ama damladincerin bahsettiği saklama kaplarından alabilirim.ben bol bol tupperware aldim asagi yukari hepsine 200 tl verdim normal fiyatindan baya uygun aldim, bazi seylerden cifte cifte aldim onun icin tekrardan resmini koymuyorum annemde istedi cünkü kendine
sinaycım hepsi çok hoş.Ben daha günlük yemek takımı almadım kelebekli olanı çok beğendim.Paylaşım için teşekkürler..a.s.Selam kızlar herkese iyi pazarlar biraz önce nette birşey ararken yeni bi site keşfettim ve günlük yemek takımları vardı henüz almayanlar varsa size bir fikir olabilir die eklemek istedim (evinizinkalbi.yerimseniben)
Meryemcim aldıklarının hepsini güle güle kullan hepsi çok güzel şeyler :lepi:bide bundan var sos koymak icin ama bence cerez yada kahvaltilik birine zeytin birine peynir falan öylede kullanilabilir
iyi günlerde kullan canımmyerimsenibenben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım
Kaşıklarının renkleri çok şeker :1rolleyes:kıslar bende schafer'ın günlük kullanmak için çatal bıçak takımlarından sipariş vermiştim.dün geldiler.ben on iki kişilik yaptım.hepsiburadadan aldım.60 tl altı ay vadeli aldım ben kargoda içinde.hemende geldi.ayrıca başka sürprizlerimde var.bekleyin anacım...ay unutuyordum çatal bıçaklarda gayet kaliteli gözüküyorlar.inş bişiy olmaz....
ben bunlardan alıcam krom askılık taktırıyoruz mutfağa kancayla oralara asıcam metaller çok hoş duruyor yerimsenibenkızlar birşey soracağım servis setleri var ya kevgir spatül falan onda ne önerirsiniz. schaferin böle bir seti var yakından da gördüm güzeldi
bir de bu tarz sapları da metal olanlar var
yemek takımın süper :lepi: İyi günlerde kullan yerimsenibentemmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı
selam kızlar benim bir derdim var bana yardım edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?