bende temmuzda evleniom 1,5 senedir al al bitiremedim ama eğer paran varsa hepsi 2 günde alınır. ben hep taksitle alacağım için böle uzadı
cnm benim günlük çatal kaşık takımımın içinde bi kaç parçası vardı eksiklerinide marketlerden tamamladım set almadım hiç ama araştırırken aklımda kalan iki set vardı oda bunlar
bu hisarın diğerlerine göre pahalı
bu da korkmaz
kıslar bende schafer'ın günlük kullanmak için çatal bıçak takımlarından sipariş vermiştim.dün geldiler.ben on iki kişilik yaptım.hepsiburadadan aldım.60 tl altı ay vadeli aldım ben kargoda içinde.hemende geldi.ayrıca başka sürprizlerimde var.bekleyin anacım...ay unutuyordum çatal bıçaklarda gayet kaliteli gözüküyorlar.inş bişiy olmaz....
QUOTE]
güle güle kullan cnm a.s.
çok şekerler ya bayıldımmm
:roflol: yüzsüzüz ya osebepten.saol annem bekleyin beni siz ben daha neler koyacam bastılar benim deli damarıma :enbuyukkk:
gerçekten çok kibar duruyo cnm. güle güle kulLAN
cnm çok güzeler içim gittiresmen bu arada siteyide çaktırmadan vermene bayıldım kaydirigubbakcemile5
saol cnmmm a.s.
buarada dantel dedin sardırma dedin gönlüme girdin yaptırda buraya da koy fotolarını emiii:jeyyar: bardaklarından da en çok o geniş ağızlıyı beğendim çok güzell:sm_cool
koymazmıyımm yawyummm :teytey:
yok canım ya ben de taksitle alrım,herkes güle güle kullansın valla. bi de evlendikten sonra da etraftan ev hediyesi geliyo ya bir sürü şeyden bikaç tane oluyo. o yüzden yığmamak lazım bence. :icecream:
Su torban ne kadar şekerr ohh sıcak sıcak ısıtsın ayaklarınızı :1hug:
Canım fincan takımın çok şık ben böyle fincanları çok beğeniyorum..Bol bol kahve içinn :içelim:adını söyleyemediğim bütün arkadaslarım herşeylerinizi güle güle kullanın bugun çeyizime bi göz gezdirdim sizin için foto çektim
Vala pazar günleri buranın böyle berektli olduğunu görmemiştim. Ne çok şey eklendi bugün hihoyyythihoyyythihoyyyt Yeni bişey alınınca niye sanki kendimiz almış kadar seviniyoruz acaba :uhm:
Vala pazar günleri buranın böyle berektli olduğunu görmemiştim. Ne çok şey eklendi bugün hihoyyythihoyyythihoyyyt Yeni bişey alınınca niye sanki kendimiz almış kadar seviniyoruz acaba :uhm:
Su torban ne kadar şekerr ohh sıcak sıcak ısıtsın ayaklarınızı :1hug:
Nevresim takımında çok hoş yerimseniben
Canım fincan takımın çok şık ben böyle fincanları çok beğeniyorum..Bol bol kahve içinn :içelim:
bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?