Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bktbb güle güle kullan canim kahve takimin süper duruyor cok gösterisli güle güle yudumlayin kahvelerinizi sekerlikde cok hosmus

Slm kızlar bnmde bugün aldıklarım

su torbası :)))

nevresim takımı çok beğeniyordum birde sarev var inşallah onuda alabilirim
Su torban ne kadar şekerr ohh sıcak sıcak ısıtsın ayaklarınızı :1hug:
Nevresim takımında çok hoş yerimseniben
adını söyleyemediğim bütün arkadaslarım herşeylerinizi güle güle kullanın bugun çeyizime bi göz gezdirdim sizin için foto çektim
Canım fincan takımın çok şık ben böyle fincanları çok beğeniyorum..Bol bol kahve içinn :içelim:

Vala pazar günleri buranın böyle berektli olduğunu görmemiştim. Ne çok şey eklendi bugün hihoyyythihoyyythihoyyyt Yeni bişey alınınca niye sanki kendimiz almış kadar seviniyoruz acaba :uhm:

Vala pazar günleri buranın böyle berektli olduğunu görmemiştim. Ne çok şey eklendi bugün hihoyyythihoyyythihoyyyt Yeni bişey alınınca niye sanki kendimiz almış kadar seviniyoruz acaba :uhm:

bizim yapimiz öyle ben görünce hem seviniyom hem hevesleniyorum magzalarin kapisina dayanasim geliyo aciiiin delikafadulden

Walla sulfat pazarları bomboş olurdu buralar maşallahh kriz yavaş yavaş geçiyor kaydirigubbakcemile3 Bende uzun süredir bişe alamıyordum ama aldıklarımı bende en kısa zamanda eklicem inş..:Saruboceq:

Kızlar herkesin aldığına tek tek baktım gene altüst olmuş piyasa KK kızlarından, buket mandal sepetin de harikaymış arkadaşım görgüsüz ya bende ekliycem banane,

Esra mobilyaların yerleşiyo hadi bakalım yaaa,

Reyhan, Azra, Aldo(peçetliklerin nerrden aldın ??) sizlerde iyi günlerde kullanın şekerler.....

bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)

Banyo setimide almış bulunuyorum Primanova (138 TL)

Diş fırçalık
Sıvı sabunluk
Sabunluk
Çöp kovası
Tuvalet fırçası

Son düzenleme:
Eccu tatlım, sepetlerin çok şirinmiş ya hele minik olana bayıldım. Ya ben bu büyük olandan boynerde baktım 55 liraydı, tepehomeda daha uygunmuş bir de oraya bakayım. Çünkü benim beğendiğimin aynısı sadece rengi biraz daha açık. Güzel günlerde kullan

canım aldıklarını iyi gunlerde saglıklı we mutlu gu
nlerde kullan

kızlar aldıklarınız çok güzeller... yemek takımını beğendim... sonra nevresim takımı almış biriniz siyahlı olanlara bayılıyorum o da çok güzeldi güle güle kullanın..

buketcim şekerliğin çok değişik güle güle kullan canım...

ve sulfatcım.. tupperleri salata için söyleyim sna.. bizim evde salata yiyen tek canavar ben olduğum için salata yapıyoruz ve bikaç gün beklediğinde bozulmuyor... hatta şöyle söyleyim k.lahana salata için hazırlayıp saklıyorum ve arada onu kullanıyorum.. tuzunu ve limonunu sıksan bile bazıları daha geç bozuluyor.. 2 haftadır dolapta beni bekleyen salata bile var ve bozlmadı dersem yeridir.. sanrım tuz ve limonla o artık turşu kıvamını almıştır... :jeyyar: olsun ama böylede seviom ben yaf...

bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)

tek kelimeyle sepetlerine bayıldım fiyatıda çok güzel çünkü pazarda bile 40 tlye sordum o tarz bi sepeti
banyo aksesuarlarına lafım zaten yok prima novanın her serisine hayranlıkla bakıyorum
güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…