Eccu tatlım, sepetlerin çok şirinmiş ya hele minik olana bayıldım. Ya ben bu büyük olandan boynerde baktım 55 liraydı, tepehomeda daha uygunmuş bir de oraya bakayım. Çünkü benim beğendiğimin aynısı sadece rengi biraz daha açık. Güzel günlerde kullan
saol canım hepbirlikte inş.kaydirigubbakcemile5eccu ıyı gunlerde kullan tatlım
tek kelimeyle sepetlerine bayıldım fiyatıda çok güzel çünkü pazarda bile 40 tlye sordum o tarz bi sepeti
banyo aksesuarlarına lafım zaten yok prima novanın her serisine hayranlıkla bakıyorum
güle güle kullan cnm
bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl
çok güzelmiş bizim burdaki milyoncularda nie yok böle şeylerklava:
bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl
uç uç böceği annen sana terlik papuçç alacakk :))) uğur böcüğünün kulaklarınıda çınlattık gece gece :))) güle gülle kullan cnm çok cici
canım benım tşk ederım ewet ya bocugun suan kulakları şınlıyodur
Canım çamaşır sepetin çok güzel fiyatıda gayet uygun yerimsenibenbu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)
Çok ciciymiş bende uğurböcüklü magnet aldım.Aklıma hemen ugurböcüğü geldi kaydirigubbakcemile3bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl
çok teşekkür ederim canım ŞenizCanım çamaşır sepetin çok güzel fiyatıda gayet uygun yerimseniben
İyi günlerde kullan..Ve banyo setinde :lepi:
başıyazmalıkız da bugün nişan alışverişine çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam.inş hayırlı geçer.
bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)
Ayy çok güzelmişler yaa Eccu, iyi günlerde kkullan canım sende.
Kızlar artık annemin ve aşkımın ödü kopuyo internette yada televizyonda birşey görücem diye:)Malum iş bulamadım iki senedir evdeyim ya sponsorum onlar haliyle.OOf napalım herşey çok güzel ve insanın içi gidiyor.Çok eksik var çoooook((Daha 1 senem var Allah'tan....
Meldacım en çok bornozlarını sonrada o yastığı beğendim , nerden aldın kuşum yastığı çok cici yaa....
merhaba güzel gelinler..nasılsınız bakalım...
baktım bir neler almışsınız diyee maşallah hepside çok cici....
esra karadeniz canım eşyaların çok güzel canımmm.
inşallah tüm evini görürüz:)))mutluluklar dilerim...ne heyecanlısındır şimdii..
bu arada benim ütümde tefal buhar jeneratörlü olandan,muhteşem bir ütü kesinlikle tavsiye ederim..o kadar rahatki hemcecik bitiyor...
almıyanlar baksın derim kendi adıma.....
öpt hepinizi....
Esracım ne güzel yaa evinin yavaş yavaş döşemeye başlamışsınız :1hug: Bende heyecanla evini çok merak ediyorummHerşey gönlünce olur inşallah :Saruboceq:
Esra mobilyaların yerleşiyo hadi bakalım yaaa,
nan komşu beni unuttun :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?