Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aradım aradım sonunda bende istediğim gibisini buldum cok saol cnm a.s.

eccu ıyı gunlerde kullan tatlım
saol canım hepbirlikte inş.kaydirigubbakcemile5

fırsatınız varsa bakının ama en güzelleri bunlardııı..daha daha güzelleri sizlerin olsunn inş. saol canım Şeniz

kızlar şimdi schafer çatal kaşık setim için yazılan yorumlara cevaben şunu söylemk isterim ki;
ihlas mağazasında çelik kalitelerine bakmıştım.çok absürt gelmemişti.ayrıca bu takımdan ablamda aldı.o şimdi kullanmaya başlayacak.ben bakayım paslanma falan filan olursa hemencecik size haber ederim.inş benim başımada gelmez.eğer öle bişiy derse ablam bende eve açarım aldıklarımı ne yapayım.şu günlük renkli çatal bıçakları bi halledemedik gitti yavvv

bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl

uç uç böceği annen sana terlik papuçç alacakk :))) uğur böcüğünün kulaklarınıda çınlattık gece gece :))) güle gülle kullan cnm çok cici

bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)
Canım çamaşır sepetin çok güzel fiyatıda gayet uygun yerimseniben
İyi günlerde kullan..Ve banyo setinde :lepi:
bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl
Çok ciciymiş bende uğurböcüklü magnet aldım.Aklıma hemen ugurböcüğü geldi kaydirigubbakcemile3
iyi günlerde kullan canım sende yerimseniben

başıyazmalıkız da bugün nişan alışverişine çıkacaktı yanlış hatırlamıyorsam.inş hayırlı geçer.

evet canım cumartesi nişan alışverişimizi yaptık hamdolsunhihoyyyt
kocaman bir yükten kurtuldum:lepi:
herşey çok güzeldi..herşey istediğim gibi oldu..
nişan alışverişi için alınanlar bohçayla gelmek üzere damat evine gitti..kaydirigubbakcemilegeldiklerin de inşAllah eklerim hepsinin resimlerini.
ama alyansımızı perşembe günü alıcam kuyumcudan onun resmini hemen eklerim

meryem03 sosluk üçlü sosluk ekleyen arkadaşımız sen miydin tam hatırlayamıyorum ama çok beğendim..nerden ve kaça aldın canım..

Kızlar artık annemin ve aşkımın ödü kopuyo internette yada televizyonda birşey görücem diye:)Malum iş bulamadım iki senedir evdeyim ya sponsorum onlar haliyle.OOf napalım herşey çok güzel ve insanın içi gidiyor.Çok eksik var çoooook((Daha 1 senem var Allah'tan....

Eklentiler

• $Taç Carlin.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $Berk Kuyumculuk 950 tl çifti.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 57
  • $fronha1bw61qb2qw6.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $royal-fine-china_bening.webp
    7 KB · Görüntüleme: 68
  • $schafer 130tl.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 70
kıslar günaydın güzel bir hafta diliyorum hepinize...tatlıslar aldıklarınız ekledikleriniz cok güzel iyi günlerde kullanınnnn

aldıklarınızın hepsıne baktım ama isimlerı unuttum ıyımı:roflol: aklımdakılerı dıyem barı

eccu cnm uğur böcüklü pecetelık cok guzelmış ı gunlerde kullan ılk o dıkkatımı cektı hepsı harıka

meryem aldıkların cok guzel cnm ı gunlerde kullan

melda acele etsen ıyı olur aldıkların cokgzel ı gunlerde kullan cnm

karalahana cok guzlmış cnm ya terlıkler ı gunlerde kullan hepsını

pınar cnm senınkılerde cok harıka ı gnlerde kullan ayy daha kımler vardı ya unuttumfisfisfis

Esracım ne güzel yaa evinin yavaş yavaş döşemeye başlamışsınız :1hug: Bende heyecanla evini çok merak ediyorumm Herşey gönlünce olur inşallah :Saruboceq:

Esra mobilyaların yerleşiyo hadi bakalım yaaa,

İyi haftalar KK güzelleri.Canlarım sağolun yerleşiyor evim gerçekten hala inanamıyorum :1rolleyes:

p_nr - Buketcim - Sulfat - Meryem03 - Songa - Karalahana ve Eccummmm aldıkalrınızı güle güle iyi günlerde kullanın.

nan komşu beni unuttun :mymeka:

ne vuryon be:çok üzgünüm:
yazcam du hele patron geldıydı
cok guzeller cnm ben gelımde baa kahve yaparsın artık beğenmezsem oğluma almam senı

blackquen cok hoş nevresım ve kalplı su tulumu:lepi: ı gunlerde kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…