Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hepinize günaydın ..
Kızlar aslında sohbet hakkındaki söylemler doğru. Çeyiz dışında farkında olmadan sohbet edilen konular sayfa sayısını arttırdığı gibi topiği takip etmekte zorlaşıyor ve sohbet topiği farklılaştırıyor. Ki ben dahil buna çoğumuz dahil olabiliyoruz.. Sanırım biraz daha dikkat etmekte fayda var. Nacizane fikrim. .

Sayfaları şöyle bir taradım....
tatlişkom , yatak örtünü güle güle kullan
minietekcim, yatakörtünü beğeniyorsan bence bitane daha alma derim ben. Onun yerine farklı bi nevresim takımı al. yatakörtüsü çok sık kullanılmıyor .
p_nar, aldıklarını güle güle kullan. yemek takımın bebiklerin çook cici..
buketcim, canım güle güle kullan temizlik eşyalarını. görgüsüzüm benim yalnız değilsin.
bardaklarında çok şeker..
esraaaaaa, canım benim seninde eşyalarını görücezzz :):) ayy sabırsızlandım.
burcums, güle güle kullan ütünü. güzel seçim.
arsimacım, balım dikkat et kendine geçimiş olsuun. buarada elma oyacağıydı sanırım. güle güle kullan canım.
aldo, peçete halkaların çook şık. güzel sofralarda kullan inşallh.
sulfatcım, havlularını görünce benimde alasım geldi. güle güle kullan canm.
reyhan85 ,azra, meryem03, songacım, karalahana, kajuu, balckqueen, eccu iyi günlerde kullanın cicilerinizi.
melda_bu, inşallh seçtiklerini en kısa zamanda alırsın canım daha zamanında varmış. yemek takımına bayıldım..

Son düzenleme:
esracm mobılya rengın cok gzelmış huzurlu yuvanda ı gnlerde kullan ınş cnm artık ıyıce kurulunca evım evım guzel evın kösesınde senıde beklerık

esracıııım Allah güle güle oturmayı nasip etsin canım. Diğer eşylarının resimlerinide görürüz inşallh :)

masallah gule gule kullan. Allah yuvandan huzuru mutlulugu eksık etmesın ıns .

saol böcük ama o böcüklüüü haluluğu ben almadım kuzum :smiley-cool:

esracım mobilyaların çok hoş güle güle kullan tatlım gardrobuna bayıldım ne kadar modern Allahım bizimde böyle ev yerleştirdiğimiz günler gelecek mi hafta sonu biraz kiralık evlere bakalım dedik kafayı yedim uygun bakımlı ev bulmak zor iş valla fiyatı uygun oluyo kapısı penceresi dökülüo ev güzel oluyo fiyatlar uçuyo nasıl geçincez die şimdiden kara kara düşünmeye başladık valla :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Teşekkürler canlarım. Daha güzelleri sizlerin olsun.

Bu arada dimples'in nickinde Kapsama alanı dışında yazıyor bamlandımı ne..

günaydın kızlar çeyizlerimi begenen arkadaşlar hepinize çok tşk ederim
ugur böcügü havluluk bana ait :))))

esracım mobılyaların çok gusel ıyı gunlerde kullan

sulfatcim havlularin cok güzelmis iyi gunlerde kullan tatlim

Esrammm eşyalarını güle gülee sağlıklaa huzurlaa mutluluklaaa kullanmayı nasip etsinn Rabbim inşAllah..
Herşeyin en güzeline layıksınnn çok güzel olacak çokkk :))))))))

meryemcim cok kullanisli urunler almissin canım güle güle kullan hepsini tatlim

evet esra, bende gamzeye mesaj bile gönderemedim, banlandı mı noldu anlamadım?
Bu arada ben kuru bakliyatlatlar için kırmızı kavonoz arıyorum kızlar bilen gören varsa bana dönebilir mi??

Sağolun canlarım çok teşekkür ederim..

Kız eccu zaten halam geldi zaten duygusalım senağlama ooof canım arkadaşım güzel yüreklim , herşeyin güzel yüreğin kadar güzel olsun balımmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…