ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım
http://img293.imageshack.us/img293/1573/grnt018.jpg
Ayy canım esra ya gördüm eşyalarını allah huzurla oturmak nasip etsin a.s.
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı
Herkese günaydın. Havlularımı beğenen herkese çok teşekkür ederim. Esracım herşey çok güzel görünüyor. Umarım hepsini mutlukla huzurla kullanmak nasip olur. Tam olarak yerşleştiğinde de ayrıntılı olara görebiliriz değilmi
ne vuryon be:çok üzgünüm:
yazcam du hele patron geldıydı
cok guzeller cnm ben gelımde baa kahve yaparsın artık beğenmezsem oğluma almam senı
saol azracımmmBuketcim güle güle kullan tatlimm güzel seyler almissin
Evet şimdi size gelen eşyalarımı göstereyim..
bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)
eccucum sepetlerin çok güzell banyo takiminda öyle güzel günlerde kullan hayatım.. nerdeki tepehome magazasindan aldin acaba?
şu yemek takımının arkasında görünen bardak varya :) o bardak takımlarından gören duyan bilen var mı ? fiyatları ne alemdedir fikri olan :) aradım taradım b türlü bu tarz bardak bulamadım, şu üstünde kristal yapıştırmalılar falan var ama böylesini göremedim..
ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım
kıslar bende schafer'ın günlük kullanmak için çatal bıçak takımlarından sipariş vermiştim
ve ev papuçlarım...
ay çok sevdim hepsini yakından bir görseniz yemek istersiniz.
canlarım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt
siz hangi türünü tercih ettniz günlük kullanım için ben buaralar almayı düşünüyorum da bir türlü karar veremdim fikirleriniz neler
temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldımanneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı
sen bunları annen göstermden eve soktuysan helal olsun benimki bardağı bile görür:roflol:
Slm kızlar bnmde bugün aldıklarım
bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)
bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl
. .
arsimacım, balım dikkat et kendine geçimiş olsuun. buarada elma oyacağıydı sanırım. güle güle kullan canım.
Evet şimdi size gelen eşyalarımı göstereyim..
evet canım cumartesi nişan alışverişimizi yaptık hamdolsunhihoyyyt
kocaman bir yükten kurtuldum:lepi:
herşey çok güzeldi..herşey istediğim gibi oldu..
nişan alışverişi için alınanlar bohçayla gelmek üzere damat evine gitti..kaydirigubbakcemilegeldiklerin de inşAllah eklerim hepsinin resimlerini.
ama alyansımızı perşembe günü alıcam kuyumcudan onun resmini hemen eklerim
Kızlar artık annemin ve aşkımın ödü kopuyo internette yada televizyonda birşey görücem diye:)Malum iş bulamadım iki senedir evdeyim ya sponsorum onlar haliyle.OOf napalım herşey çok güzel ve insanın içi gidiyor.Çok eksik var çoooook((Daha 1 senem var Allah'tan....
esracım çok modern hepsi cnm özellikle yatak odana ve rengine bayıldım birde salon takımının çok benzerini hatta aynısı bile olabilir bende beğenmiştimm
Allah huzurla oturmayı nasip etsin
bende istiyorummmmmmmmmm :lepi:
Günyadın çeyizci kısçeler
Dün Bakırköy Linensin camında "okumakla kalmayın içeri bakın Linens nevresim takımları yarı fiyatına" diye bi duyuru asmışlar, tabi ben otobüsteydim o sırada, bu akşam gidip bi bakıcam neymiş bakalım neler bulucam. Linens nevresimlerinden alan var mı kızlar kalitesi nasıl acaba?
karalahana bunlar süperrrr:içelim:
güle güle giy inşAllah..
gaza geldim bende sipariş verdim başka modellerden..
elime ulaşınca hemen eklerim..:teytey:
karalahanacim aldiklarini güle güle kullan tatlim ev terliklerine bittim cok tatlilar ama yaaaa kaca ve nerden aldin canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?