Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Herkese günaydın. Havlularımı beğenen herkese çok teşekkür ederim. Esracım herşey çok güzel görünüyor. Umarım hepsini mutlukla huzurla kullanmak nasip olur. Tam olarak yerşleştiğinde de ayrıntılı olara görebiliriz değilmi

ve ev papuçlarım...
ay çok sevdim hepsini yakından bir görseniz yemek istersiniz.
canlarım benim...hihoyyythihoyyythihoyyyt

karalahanacim aldiklarini güle güle kullan tatlim ev terliklerine bittim cok tatlilar ama yaaaa kaca ve nerden aldin canımcım

Sağol canım benim. Tabiki görebilirsiniz.Ama bu sefer evim evim güzel evim bölümünde :1rolleyes:

ne vuryon be:çok üzgünüm:
yazcam du hele patron geldıydı
cok guzeller cnm ben gelımde baa kahve yaparsın artık beğenmezsem oğluma almam senı

yapmazmıyım komşuu en köpüklüsündennn
Buketcim güle güle kullan tatlimm güzel seyler almissin
saol azracımmm

Evet şimdi size gelen eşyalarımı göstereyim..

esracım çok modern hepsi cnm özellikle yatak odana ve rengine bayıldım birde salon takımının çok benzerini hatta aynısı bile olabilir bende beğenmiştimm

kızlar birde hani çok saffalar ilerlio ya alıntı yaparken resimleri silelimki aynı resimleri tekrar tekrar görmeyelim o resim hakkında bişey diyeceksek ve sözel olarak ifade edemiyosak ekleyelim...

pınar ile gamze napiii acaba iyilermi nasıl geçti nikahları....

günaydınlar kızlar :lepi:

paşabahçeye baksana şekercim sanki gördüm

ben bugüb nunları aldım arkadaşlar.kızartma tenceresi ve kahvaltı için bu tabaklardan 3 tane aldım

iyi günlerde kullan

iyi günlerde kullan
papiler çok cici kaydirigubbakcemile3

siz hangi türünü tercih ettniz günlük kullanım için ben buaralar almayı düşünüyorum da bir türlü karar veremdim fikirleriniz neler

günlük çatal bıcak takımımın içinde vardı onları kullanıcam
kendim için ayrıca almak gereksiz geldi

temmuzda evlenicem ve ilk çeyizimi aldım anneme söylemedim bile ya ona kalsa daha erken kafamçokkarıştı

güle güle kullan
temmuz daha erkenmi :1shok:

sen bunları annen göstermden eve soktuysan helal olsun benimki bardağı bile görür:roflol:

aynen kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar bnmde bugün aldıklarım

iyi günlerde kullan arkadaşım kaydirigubbakcemile5

bu bereketli günde bende aldıklarımı ekleyeyimm :))
çamaşır sepeti ve minik el havlusu koymak için mini sepet :)
çamaşır sepeti 40 TL (tepehome) minik sepet 5 TL (tepehome)

hii bunlar çok cici güle güle kullan
bende istiyorum :1hug:

bugün birmilyoncudan aldıgım ugur böcuklu kagıt havlulugum 3 tl

iyi günlerde kullan
bu tarz olanlar kullanışlı oluyormu bana göre duvarda asılı daha iyi sankim ama buda çok hoş görünüyor

. .
arsimacım, balım dikkat et kendine geçimiş olsuun. buarada elma oyacağıydı sanırım. güle güle kullan canım.

sağol canım Şeniz

Evet şimdi size gelen eşyalarımı göstereyim..

Allah huzurla oturmayı nasip etsin
bende istiyorummmmmmmmmm :lepi:

arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmayın olurmu Şeniz

hayirli ugurlu olsun canım benim merakla bekliyorum bohcanin resimlerini allah tamamina erdirsin insallah nişaniniz ne zaman?

Eklediklerinin arasında olan alyans modelini çok beğendim canım :lepi:

Günyadın çeyizci kısçeler

Dün Bakırköy Linensin camında "okumakla kalmayın içeri bakın Linens nevresim takımları yarı fiyatına" diye bi duyuru asmışlar, tabi ben otobüsteydim o sırada, bu akşam gidip bi bakıcam neymiş bakalım neler bulucam. Linens nevresimlerinden alan var mı kızlar kalitesi nasıl acaba?

esracım çok modern hepsi cnm özellikle yatak odana ve rengine bayıldım birde salon takımının çok benzerini hatta aynısı bile olabilir bende beğenmiştimm

Teşekkür ederim balım beğenmene çok çok sevindim..

Allah huzurla oturmayı nasip etsin
bende istiyorummmmmmmmmm :lepi:

Amin canım cümlemize darısı başına canım..

Bu arada buketcim gamze galiba bamlandı hem rengi gri olmuş hemde kapsama alanı dışında yazıyor..

Aynen bende okudum ama giremedim içeri canım, annem kullanıo pamuk satenlrinden oldukça memnun, bende alıyorum ama kullanmak nasip olmadı henüz, iple çekiyorum o günleri. Banada haber verirmisim pamuk satenlerde indirim varsa eğer??? :1hug:

Esracim mobilyalarin çok güzel yakişmis salonuna arkadaşim açmış renkleri perdelerinle uyum saglamis güzell gunlerde kullan canım mutlulukla saglikla huzurla inşallahhhh bi ömür eskitirsin tatlım... Birşey sormak istiyorum yanliz yatak odani ve salon takimini kaça mal ettin ve nerden acaba bende fiat arastirmasi yapiyorum o yuzden soruyorum güzelim...

karalahana bunlar süperrrr:içelim:
güle güle giy inşAllah..
gaza geldim bende sipariş verdim başka modellerden..
elime ulaşınca hemen eklerim..:teytey:

canım çok sağol.seninde hayırlı olsun inş alışverişin.valla büyük bir heves ve merakla bekliyorum nişan bohçalarını.
sende ekle terliklerini....

karalahanacim aldiklarini güle güle kullan tatlim ev terliklerine bittim cok tatlilar ama yaaaa kaca ve nerden aldin canımcım

azracım hepsiburadadadn aldım hepsini .kampanya var .dışarda fiyatlarını bilmiyorum ama orada 20 tl kargo içinde tanesi.bende ekleyiverdim taksitlerime....

Azracım teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Yatak Odası Baza ve Yatak dahil ; 2,500 TL

Oturma Odası Koltuklar ; 2.000 TL

Yemek Odası ; 2.000 TL

Peşin Fiyatları bunlar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…