Günyadın çeyizci kısçeler
Dün Bakırköy Linensin camında "okumakla kalmayın içeri bakın Linens nevresim takımları yarı fiyatına" diye bi duyuru asmışlar, tabi ben otobüsteydim o sırada, bu akşam gidip bi bakıcam neymiş bakalım neler bulucam. Linens nevresimlerinden alan var mı kızlar kalitesi nasıl acaba?
Aynen bende okudum ama giremedim içeri canım, annem kullanıo pamuk satenlrinden oldukça memnun, bende alıyorum ama kullanmak nasip olmadı henüz, iple çekiyorum o günleri. Banada haber verirmisim pamuk satenlerde indirim varsa eğer??? :1hug:
meryem03 sosluk üçlü sosluk ekleyen arkadaşımız sen miydin tam hatırlayamıyorum ama çok beğendim..nerden ve kaça aldın canım..
canım linensten almadım ama biliyorumki ürünleri çok kaliteli ve bi kaç ay önce dehşet bi kampanyası vardı ve ben kaçırdım:çok üzgünüm: eğer öyleyse topiğe yazarsan bu sefer acele ederim..
canım çok sağol.seninde hayırlı olsun inş alışverişin.valla büyük bir heves ve merakla bekliyorum nişan bohçalarını.
sende ekle terliklerini....
azracım hepsiburadadadn aldım hepsini .kampanya var .dışarda fiyatlarını bilmiyorum ama orada 20 tl kargo içinde tanesi.bende ekleyiverdim taksitlerime....
canım aldıkalrın çok güzel sondaki pempe takımı çok beğendim nerden aldın acaba özelden atarmısın?
Yengemin çeyizim için ördüğü ve haftasonu gönderdiği lifleri ekleyeyim
Yengemin çeyizim için ördüğü ve haftasonu gönderdiği lifleri ekleyeyim
Selam kızlar herkese iyi pazarlar biraz önce nette birşey ararken yeni bi site keşfettim ve günlük yemek takımları vardı henüz almayanlar varsa size bir fikir olabilir die eklemek istedim (evinizinkalbi.yerimseniben)
bunlar da dantel pasta tabakları
sizinkinlerinde masallahi var hepsi senin icin örüyor cok güzel görünüyor ama ben kullanamam onlardan kiyamam. biz bursada ipek keseler var onlardan aliyorum hep onu kullaniyoruz. görünümleri cicili bicili degil cirkin ama sanki peeling yapiyor üstü biraz pütür pütür sonra cildin yumsacik oluveriyor
çok şirinler canımm güle güle kullann tatlımm[/QUOT
sağol canım benim teşekkür ederim. Meryemcim sana teşekkür etmeyi unutmuşum cnaım, sağol a.s.
sizinkinlerinde masallahi var hepsi senin icin örüyor cok güzel görünüyor ama ben kullanamam onlardan kiyamam. biz bursada ipek keseler var onlardan aliyorum hep onu kullaniyoruz. görünümleri cicili bicili degil cirkin ama sanki peeling yapiyor üstü biraz pütür pütür sonra cildin yumsacik oluveriyor
evet esra, bende gamzeye mesaj bile gönderemedim, banlandı mı noldu anlamadım?
Bu arada ben kuru bakliyatlatlar için kırmızı kavonoz arıyorum kızlar bilen gören varsa bana dönebilir mi??
Ben de zaten varsa pamuklu saten almayı düşünüyorum canımcım, haber veririm tabiki ne demek, linensin sitesine baktım aslında 3 -4 tane beğendiğim var ama tüm ürünlerin nette olmadığını düşünerek gidicem bakalım inşallah uygun bişiler vardır, normalde ne kadar ki acep fiyatları?
Canım çift kişilk satenler taçın kendi mağazalarında 157 ytl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?