Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım linensten almadım ama biliyorumki ürünleri çok kaliteli ve bi kaç ay önce dehşet bi kampanyası vardı ve ben kaçırdım:çok üzgünüm: eğer öyleyse topiğe yazarsan bu sefer acele ederim..

Ben de zaten varsa pamuklu saten almayı düşünüyorum canımcım, haber veririm tabiki ne demek, linensin sitesine baktım aslında 3 -4 tane beğendiğim var ama tüm ürünlerin nette olmadığını düşünerek gidicem bakalım inşallah uygun bişiler vardır, normalde ne kadar ki acep fiyatları?

meryem03 sosluk üçlü sosluk ekleyen arkadaşımız sen miydin tam hatırlayamıyorum ama çok beğendim..nerden ve kaça aldın canım..

evet canim ben almistim netten bir siteden aldik 10 Euroya. kalitesini bildigimiz bir yerden cogu seyi ordan aldim toptan siparis vermistim. bunuda eklemeye unutmusum bicak takimim buda ayni yerden. babam annemede almisti suan kullaniyorum acaip keskin ve kaliteli bicaklar

meldacim aldigin seyler cok güzel özellikle yastiginin üstündeki motif sahane

yorum yazan bütün arkadaslara tesekkür ediyorum

esracim güle güle kullan cok güzel secmissin tabi birde temizlenince örtü dekor falan oldumu birde ozaman gör nasil güzel oluyor

Yengemin çeyizim için ördüğü ve haftasonu gönderdiği lifleri ekleyeyim

Eklentiler

• $lif.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 42
canım linensten almadım ama biliyorumki ürünleri çok kaliteli ve bi kaç ay önce dehşet bi kampanyası vardı ve ben kaçırdım:çok üzgünüm: eğer öyleyse topiğe yazarsan bu sefer acele ederim..

Canımcım linensin perdelerinde uzun zamandır %50 indirim vardı, ama nevresimlerde de olunca pek bi sevindim :sm_cool:

Umarım güzel şeler vardır bi ana önce saat 5 olsa da çıkıp gitsem hemencik kaydirigubbakcemile2

Topiğe yazmam mııı eve gidince hemen yazcam şekercim

çok iyi yapmissin valla arkadasim peki kalitesi nasil alt tabani kalinmi? bende seneler once almistim yere bastigimda sogugu hissettiriyordu simdi cekiniyorum almaya.

Yengemin çeyizim için ördüğü ve haftasonu gönderdiği lifleri ekleyeyim

sizinkinlerinde masallahi var hepsi senin icin örüyor cok güzel görünüyor ama ben kullanamam onlardan kiyamam. biz bursada ipek keseler var onlardan aliyorum hep onu kullaniyoruz. görünümleri cicili bicili degil cirkin ama sanki peeling yapiyor üstü biraz pütür pütür sonra cildin yumsacik oluveriyor

Songa84 canım bu yemek takımlarını nerden bulduğumu sormuşun kusura bakma geçmişe yeni göz attımyerimseniben sitenin adı içinde gizli anladın sen onudelikafaduldendelikafadulden

Vala ben de kıyamam bunları kullanmaya. Ama onlar örmeye devam ediyor. Ya çok uzun süredir herkes evlenmemi bekliyor anne ve babamın evlenmesinden çooookkk uzun yıllar sonra doğduğumdan yani geç geldiğimden herkes olduğundan daha fazla heves ediyor. Yapsınlar bana da iş kalmıyor :roflol::roflol::roflol:

evet cnm bende biliyorum ciltteki ölü deriyi temizlio çok güzel bişey

evet esra, bende gamzeye mesaj bile gönderemedim, banlandı mı noldu anlamadım?
Bu arada ben kuru bakliyatlatlar için kırmızı kavonoz arıyorum kızlar bilen gören varsa bana dönebilir mi??

mandilincim canım kırmızı kavonoz bulman çok zor ben şöyle bir model buldum ama bunlara da kuru baklagil koyamazsın sanırım bide biev de kırmızı seri vardı sanırımşutarafagitti birde oraya bak istersen

Canım çift kişilk satenler taçın kendi mağazalarında 157 ytl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…