Kızlar geçmişi okuyamadım heycanımdan....
hemen sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu:sm_cool:
Gerçekten bazen burda sevgimi dile getirirken yetersiz kaldığımı düşünüyoruma.s
Ama inanın ne kadar sevildiğimi çok iyi biliyorum....
Burda paşabahçenin karafını almak istediğimi ama piyasada bulamadığımı netteki fiyatının pahalı olduğunu söyleyince canım arkadaşlarımdan pasminam ve esram birbirlerinden habersiz özelime mesaj yazdılar. Alıp yollayacaklarını dert etmememi söylemişlerdi. Bunu söylemeleri bile beni yeterinde duygulandırmıştı senağlama Ve Esram öncce davrandı alıp yollamış sağolsun... hemen elime ulaştı. :1hug: Duygularımı nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum çok minnettarım. Ki biliyorum pasminaamda hafta sonu alıp yollardı.
Burda gerçek bir dayanışma ve sevgi var. :1hug:
Esracım sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum burdan sana.... öpüyorum güzel yanaklarından Şeniz
ÇOk Seviyorum hepinizi...
Tatlım benim öncelikle iyi günlerde çok sevindim sana ulaşmasına, bu arada benim için yazdıklarına da teşşekkür ederim ama Esra erken davranınca ben bişey yapamadım kiiii :1no2:
Burda paşabahçenin karafını almak istediğimi ama piyasada bulamadığımı netteki fiyatının pahalı olduğunu söyleyince canım arkadaşlarımdan pasminam ve esram birbirlerinden habersiz özelime mesaj yazdılar. Alıp yollayacaklarını dert etmememi söylemişlerdi. Bunu söylemeleri bile beni yeterinde duygulandırmıştı senağlama Ve Esram öncce davrandı alıp yollamış sağolsun... hemen elime ulaştı. :1hug: Duygularımı nasıl ifade etmeliyim bilmiyorum çok minnettarım. Ki biliyorum pasminaamda hafta sonu alıp yollardı.
Esracım sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum burdan sana.... öpüyorum güzel yanaklarından Şeniz
İnan benim için sende göndermiş gibi oldun tatlım :1hug:Tatlım benim öncelikle iyi günlerde çok sevindim sana ulaşmasına, bu arada benim için yazdıklarına da teşşekkür ederim ama Esra erken davranınca ben bişey yapamadım kiiii :1no2:
İnan hatıralarım içinde en cicilerinden biri olarak yerini alacak esram ŞenizBurcumm iyi günlerde kullan tatlım benim.. Kullandıkçada bizi hatırla canımmm..
işte gerçek dostluk değilmi :1hug:
:enbuyukkk:evet sonuna kadar katılıyorum :enbuyukkk:esra pashmina burcu kaydirigubbakcemile5 çok şekersiniz. umarım şimdi birileri anlar neden en ufak şeyleri bile eklediğimizi :enbuyukkk:
burcu gule gule kullan cnm
esracım senı en guzel yerınden öpuyom :jeyyar: dostluğumuz daım olsun
bu arada 12 nısan buluşmaısna az kaldı
bende gordum sbhh brıllanta 79 tl ıdı saten pamuk nevresmler ama bakakaldım sadece
Pashmİna gÖzÜkmÜo annem
[/URL][/IMG]ünlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.
nehir marka 140 ytl
Nerdeki brillant böcükçüm ?
ImageShack - Image Hosting :: gnlkatalkak.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/1271/gnlkatalkak.jpg
günlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.
nehir marka 140 ytl
burcucum ıyı gunlerde kullan hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?