esra pashmina burcu kaydirigubbakcemile5 çok şekersiniz. umarım şimdi birileri anlar neden en ufak şeyleri bile eklediğimizi :enbuyukkk:
Burcumm iyi günlerde kullan tatlım benim.. Kullandıkçada bizi hatırla canımmm..
burcu gule gule kullan cnm
esracım senı en guzel yerınden öpuyom :jeyyar: dostluğumuz daım olsun
bu arada 12 nısan buluşmaısna az kaldı
bende gündelik için istiyorum şöyle uyguna alayım diyorum. sen nerden aldım canım. internetten mi?
piyasada sanki hep 250 falan ben sormuştul. 140 .çok iyiymişa.s
gül güle kullan canım. birde fotosunu görseydik CADIARZU
Canım ben eminönünden aldım ama aylar önceden sipairiş vermiştim parasını da ödemiştim ondan uygun fiyatı ama c.tesi gidip almak kısmet oldu (arabayla gittik taşıyamazdım onu otobüslerde) netten almadım yani.
Birde misafir takımlarım hisardı baya para vermiştim zamanında onlara da biliosun hatta modelini de, bu kadar parayı tekrar bayamıycama göre böyle orta kalite de birşeyler almayı uygun buldum bende
Fotosunu hallettim ama bi bak bakalım genede
:uhm::uhm:
gordum sımdık cnm ı gunlerde kullan guzel ve uygun fıyat
Saol canım benim
[
pashmina cok güzel ve uygunmus kasik catallarin
teşekkürler mandilinim portakalım Şenizsinaycım teşekkür ederim canım. Bunu istiyorum aslında ama 3lü renk renk satılıyor.
sen internetten satışını bulduysan bana yollarmısın canım?
esram, paşhimam, ne kadar iyisiniz yaa burcunun yazdıklarını okuyunca çok hoşuma gitti. Sizi çoook çook öpüyorum. Burcu cici karafıında iyi günlerde kullan tatlım.
Pashmina tezcanlılık işini hiç sorma tatlım ya her işte öyleyim ben. İşte etrafımdaki herkezinde öyle olmasını istediğimden çok stresli geçiyor her dönemim.
Pashmina, çok iyi bir tercih yapmışsın. Paris Model Nehir'in en sade ama şık modellerinden. Ben de çok beğeniyorum ama ben başka bir modelini almıştım günlük için. Misafir için de bakınıyorum ben de.. Tatlı sofralarda ağız tadıyla kullanırsın inş..günlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.
nehir marka 140 ytl
ImageShack - Image Hosting :: gnlkatalkak.jpg
Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sadece ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..
Burcum ben yengeç burcuyum ( Evlerden uzak )
:roflol:
yaa kızlar 300 kişilik bir düğün için kaç tane davetiye bastırmak gerekir...CADIARZU
yani bir ailenin 2 ila 4 kiş,ilik olduğunu düşünürsek... :1rolleyes:
200 yetermi. 100 kız tarafına 100 erkek tarafına...
teşekkür ederim bitanempashmina cok güzel ve uygunmus kasik catallarin
teşekkürler mandilinim portakalım Şeniz
pasminam canım baktım oldukça zarif bir modelmiş bencede gündleik için yeterde artar bile... kaydirigubbakcemile5
güle güle kullan tatlişimmm
Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sadece ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..
Burcum ben yengeç burcuyum ( Evlerden uzak )
:roflol:
Mandilin canım teşşekür ederimpashimacım güle güle güzel sofralarda kullan canım çook hoş.
Pashmina, çok iyi bir tercih yapmışsın. Paris Model Nehir'in en sade ama şık modellerinden. Ben de çok beğeniyorum ama ben başka bir modelini almıştım günlük için. Misafir için de bakınıyorum ben de.. Tatlı sofralarda ağız tadıyla kullanırsın inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?