Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

esra pashmina burcu kaydirigubbakcemile5 çok şekersiniz. umarım şimdi birileri anlar neden en ufak şeyleri bile eklediğimizi :enbuyukkk:

sAOL canım ama burdaki herkes çok tatlı ben hiç inanmıyordum böyle dostlıuk kurulabilcecğini ama oluyomuş demekki....

Burcumm iyi günlerde kullan tatlım benim.. Kullandıkçada bizi hatırla canımmm..

Esracım çok tecanlısın valla canım yaa,ertesi günü halletmişin işi, eline koluna sağlık arkadaşım.

burcu gule gule kullan cnm
esracım senı en guzel yerınden öpuyom :jeyyar: dostluğumuz daım olsun

bu arada 12 nısan buluşmaısna az kaldı

Ewett ben gelicem inş. böcüğüm

sinaycım teşekkür ederim canım. Bunu istiyorum aslında ama 3lü renk renk satılıyor.
sen internetten satışını bulduysan bana yollarmısın canım?

esram, paşhimam, ne kadar iyisiniz yaa burcunun yazdıklarını okuyunca çok hoşuma gitti. Sizi çoook çook öpüyorum. Burcu cici karafıında iyi günlerde kullan tatlım.

Pashmina tezcanlılık işini hiç sorma tatlım ya her işte öyleyim ben. İşte etrafımdaki herkezinde öyle olmasını istediğimden çok stresli geçiyor her dönemim.

teşekkürler mandilinim portakalım Şeniz

pasminam canım baktım oldukça zarif bir modelmiş bencede gündleik için yeterde artar bile... kaydirigubbakcemile5
güle güle kullan tatlişimmm

Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sade ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..

Burcum ben yengeç burcuyum ( Evlerden uzak )
:roflol:

Son düzenleme:
günlük yemek kaşık çatal takımlarımı da aldım kızlar.

nehir marka 140 ytl

ImageShack - Image Hosting :: gnlkatalkak.jpg
Pashmina, çok iyi bir tercih yapmışsın. Paris Model Nehir'in en sade ama şık modellerinden. Ben de çok beğeniyorum ama ben başka bir modelini almıştım günlük için. Misafir için de bakınıyorum ben de.. Tatlı sofralarda ağız tadıyla kullanırsın inş..

Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sadece ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..

canım evet bencede çok sade ve zarifmiş...
en güzel gününüzün çağrısı bu kağıt olur inşallahh :1hug:
ay bende başakım ya onda sordum :roflol: llah kimsenin başına vermesin bizim gibi dert.:roflol: bu kadar mı panik hemen olsun bitsin hazır olsun diye isteyen bir insan olur:çok üzgünüm:

yaa kızlar 300 kişilik bir düğün için kaç tane davetiye bastırmak gerekir...CADIARZU

yani bir ailenin 2 ila 4 kiş,ilik olduğunu düşünürsek... :1rolleyes:

200 yetermi. 100 kız tarafına 100 erkek tarafına...

canım 300 kişi az değilmi ?
düğünler daha kalabalık olur tahminim...
biz nişanda 150 kişilik salon için 100 davetiye bastırdık.. gelen kişi 200 ü buldu...
sen 300 diyorsun ama emin ol 100 kişi daha fazla oalcak gelecekler...
bence 300 kişi için 150-200 yeterli.. sonuçta bir eve 1 davetiye veriyorsun en az 2-3-4 kişi geliyor.. Şeniz

esra bende maltepede oturuyorum geleyim mikaydirigubbakcemile3süprizzzzz

pashmina cok güzel ve uygunmus kasik catallarin
teşekkür ederim bitanem

teşekkürler mandilinim portakalım Şeniz

pasminam canım baktım oldukça zarif bir modelmiş bencede gündleik için yeterde artar bile... kaydirigubbakcemile5
güle güle kullan tatlişimmm

Canım daha iyileri sizlerin olsun beğenmene sevindim.

Tatlişlerim işte buda davetiyem tam istediğim gibi sadece ve düz.. Sabah çektim resmini puslu çıkmış..

Ne kadar şık bir davetiye Esarcım yaa çok cici, bu arada bende yengeç burcuyum elimde mendil gözümde aktı akacak damlalarımla birlikte, çok duygusalım bende çoookk

pashimacım güle güle güzel sofralarda kullan canım çook hoş.
Mandilin canım teşşekür ederim

Amin canım teşşekkür ederim a.s.

esra bende maltepede oturuyorum geleyim mikaydirigubbakcemile3süprizzzzz

merhaba şekerler nasılsınız bakalım...yine çok cici şeyler görüyorum içim gidiyor yaa..hayır birşey diil eşim annemin evine postalıyacak artık yeter diip..
dimplesin ev resimleri açılmış..sildiğini geç gördüm silceğini bilsem uyarırdım ama olmuş olan..
konu açıp sonra resmi editlemek yasak o sebepten ban almışş..
neyseki burada olamıyacaktı o arada banı kalkar sanırım...
resimlerde açılmış yasak olduğu için silinmesi..
görmiyen arkadaşlar görebilir artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…