Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar birde bunlar var

Eklentiler

• $3208582[1].webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 47
  • $2_CATAL31PRCVIOLET[1].webp
    3 KB · Görüntüleme: 47

canım huzurun yanındakinemi gittin

yaa ankaradaki linenslerdede varmıdır ki acaba:1no2:

Ayyy inanmıyorum pamuk satenler çok uygunmuş yaa ben de balıyım biran önce madem, Teşşekkürler canım haber verdiin için aldınmı peki birşeyler???

Ewet canım uygun gerçekten ya linens mağazası semt pazarı gibiydi bi görseydiniz.
Alıcaksan elini çabuk tut tatlım, çünkü desenler tükeniyomuş...
Ben yalnız gittiğim için saf saf millete baktım ama karar vermedim hangisinden alsam napsam die eve giderim begenmem öyle pimpirikliyim ben kampanyalı oldugu için değişim de yapmıyolar, bu akşam annecimle gidicem en az 3 tane filan almayı düşünüyorum çok kaliteliler kızlar, bir de cidden uygun

Bende gideyim bu akşam zaten işim vardı b.köyde ben saten delüx lerden birtane kestirdim gözüme ama orda yoktu kaç aydır. . Telini bulup sorsam keşke yaaa

Bilmiyorum ki güzelim sanırım genel bi kampanya bu şubeye özel değil.
Heee bir de taç mikrofiber yorganlar da 2 tane alana 2. si %50 indirimli normal fiyatı 90 ama iki tane alınca işte biri 65 tl ye filan geliyomuş

Kızlar ben taçın outlet mağazasındaym pazar günü bu kampanya orda bile yoktu yaaaa, bi kaç yerde taçın mağazsı var ben işe gelene kadar hiç camlarında öyle yazı falan asılı değil sanırım sadece o mağazaya özel ladybirddaisy...

Bilmiyorum ki güzelim sanırım genel bi kampanya bu şubeye özel değil.
Heee bir de taç mikrofiber yorganlar da 2 tane alana 2. si %50 indirimli normal fiyatı 90 ama iki tane alınca işte biri 65 tl ye filan geliyomuş

gercektenmi supermis ozaman hemen gitmek lazım, nerdeyse hıc nevresim takımı almamıs bırısı olarak acele etmem lazım desenize kızlar, delikafadulden
ay bugun gıdememde is yeride cok yogun yaa

kızlar bu kampanya tac magazalarındamı yoksa linens mi?
yoksa ikisi aynı markada benmi bilmiyorum delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…