Günaydın arkidişlerim,
Size dün bahsettiğim üzere, akşam bakırköy linense gittim. Kızlar gerçekten indirim var ve kadınlar resmen kapışııyor. Fiyatları % 100 pamuklar 92 tlden 46 tlye, pamuk satenler de 160-190 civarıymış 80 tl, 90 tl civarı indirimli olarak. Her gün desenler tükeniyormuş, kampanya 21 Marta kadar geçerliymiş. 50 tl üzeri 2 taksit, 4 nevresim alana da 4 taksit imkanı sağlıyorlar.
Günaydın arkidişlerim,
Size dün bahsettiğim üzere, akşam bakırköy linense gittim. Kızlar gerçekten indirim var ve kadınlar resmen kapışııyor. Fiyatları % 100 pamuklar 92 tlden 46 tlye, pamuk satenler de 160-190 civarıymış 80 tl, 90 tl civarı indirimli olarak. Her gün desenler tükeniyormuş, kampanya 21 Marta kadar geçerliymiş. 50 tl üzeri 2 taksit, 4 nevresim alana da 4 taksit imkanı sağlıyorlar.
Ayyy inanmıyorum pamuk satenler çok uygunmuş yaa ben de balıyım biran önce madem, Teşşekkürler canım haber verdiin için aldınmı peki birşeyler???
canım huzurun yanındakinemi gittin
canım huzurun yanındakinemi gittin
Ewet canım uygun gerçekten ya linens mağazası semt pazarı gibiydi bi görseydiniz.
Alıcaksan elini çabuk tut tatlım, çünkü desenler tükeniyomuş...
Ben yalnız gittiğim için saf saf millete baktım ama karar vermedim hangisinden alsam napsam die eve giderim begenmem öyle pimpirikliyim ben kampanyalı oldugu için değişim de yapmıyolar, bu akşam annecimle gidicem en az 3 tane filan almayı düşünüyorum çok kaliteliler kızlar, bir de cidden uygun
yaa ankaradaki linenslerdede varmıdır ki acaba:1no2:
Bilmiyorum ki güzelim sanırım genel bi kampanya bu şubeye özel değil.
Heee bir de taç mikrofiber yorganlar da 2 tane alana 2. si %50 indirimli normal fiyatı 90 ama iki tane alınca işte biri 65 tl ye filan geliyomuş
Bilmiyorum ki güzelim sanırım genel bi kampanya bu şubeye özel değil.
Heee bir de taç mikrofiber yorganlar da 2 tane alana 2. si %50 indirimli normal fiyatı 90 ama iki tane alınca işte biri 65 tl ye filan geliyomuş
Kızlar ben taçın outlet mağazasındaym pazar günü bu kampanya orda bile yoktu yaaaa, bi kaç yerde taçın mağazsı var ben işe gelene kadar hiç camlarında öyle yazı falan asılı değil sanırım sadece o mağazaya özel ladybirddaisy...
kızlar bu kampanya tac magazalarındamı yoksa linens mi?
yoksa ikisi aynı markada benmi bilmiyorum delikafadulden
şekerle bunları öncden almıştım bakın bakalım bağenecekmisiniz
kızlar birde bunlar var
Bende gideyim bu akşam zaten işim vardı b.köyde ben saten delüx lerden birtane kestirdim gözüme ama orda yoktu kaç aydır. . Telini bulup sorsam keşke yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?