Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bu kampanya tac magazalarındamı yoksa linens mi?
yoksa ikisi aynı markada benmi bilmiyorum delikafadulden

Evet taç linens diye geçiyo, linens ürünleri ayrı taç ürünleri de satılıyo linens mağazasında belki sadece bakırköy magazası içindir bu kampanya bakalım bu akşam da gidicem ya sorarım

yok yavrum ipek değil, saten de lüxler pamuk saten. sarı parlak kutuları vardır onların , inş indirim vadır onlardada yaa

Var yavrum var hepsinde indirim var mağazanın içinde tek kişilik pamuklar, satenler, çift kişilik pamuklar, satenler hepsini ayırmışlar. Nevresimleri açtırmıyolar bi bakıma onlar da haklı herkes açmak isterse işleri çok zor. Bikaç numune yastık kılıfı koymuşlar kumaşları ellemek isteyenler içinlülülülülülü

Evet taç linens diye geçiyo, linens ürünleri ayrı taç ürünleri de satılıyo linens mağazasında belki sadece bakırköy magazası içindir bu kampanya bakalım bu akşam da gidicem ya sorarım

Kızlar ben tellerini bulup aradım,
Kuşlar sadece taçın nevresim takımlarında varmış mesela benim dediğim saten delüxler linens grubuna ait olduğu için ne yazkki indim de yokmuş.....:1no2:

Kuşum seninki de linens grubudur onlarda indirim yok zaten 150 ytl-190 ytl kadar falan yani üzülme o yüzden, almasan da olur zaten kaç takımın oldu total de???

dorudur dimi böcükünki ile benimki linens grubudur dimi böle kutulu takım indirim var diyince sinir oldum bir ay önce aldım ben ödemesi bile başlamadı yaa içimi rahatlat benimsenağlama

kızlar peki bişi dicem nevresim takımlarında geçen ranforce nasıl oluyor? normal %100pamuk nevresimlerle aynı mı bilen var mı acaba? Beni aydınlatsa?

dorudur dimi böcükünki ile benimki linens grubudur dimi böle kutulu takım indirim var diyince sinir oldum bir ay önce aldım ben ödemesi bile başlamadı yaa içimi rahatlat benimsenağlama

:roflol::roflol::roflol: evet evet sizinkilerde linens grubu saten de lüx pamuk satendir kızlar böyle kutuda sarı sarı, üzülmeyin valla ben de birtane beyaz almıştım indirimi duyunca kurtlandım çok fazla para verdim diye duramadm aradım hemen sordum linens lerde indirim olmayıncada rahatladım lepicim.

kızlar peki bişi dicem nevresim takımlarında geçen ranforce nasıl oluyor? normal %100pamuk nevresimlerle aynı mı bilen var mı acaba? Beni aydınlatsa?

ya bu konuya bende surekli acıklık getirmeye calısıyorum magazalara sorarak; anladıgım kadarıyla bunlarda %100 pamuk aradaki fark dokumalarında, saten olarak gecenlerin dokuması daha sıkı yani daha sağlam diyebiliriz. birde tacın ranforce takımlarının da iki turlu oldugunu soylemisti bir satıcı ve percale yazan ranforceların daha iyi oldugunu pamugunun da daha kaliteli oldugunu soylemisti, sadece ranforce yazanlar zaten daha ucuz

benımkı gold bı kutuda bacılar sbh dedım sıyah beyaz kırmızı bır battanıye koymustu ark onun aynısı
pashmına benım 15 oldu galıba tam bılmemekle bırlıkte ayrıca danteller harıc

lepı bızmkı daha guzel kız:dilcikar: hıc uzulme bacımvalla hee

hay aağzını öpim(bu tabir biraz garip ama osuunkaydirigubbakcemile3) rahatladım be ohh dünya varmışsositososito

benimkide senin aldığın seriden tatliş kutulu mutulu grmüştüm seninkini öle kutusu evet bizimki daha güzel (kazık yeme hissi yaşamadık dimikaydirigubbakcemile3)
15 shok shok shok naptın kız sen benim 4 tane var anam aldırmıo daha dantellerle yeter dio kanıma girme alasım var zaten görüom almıom:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…