Saten delux nasıl oluyo bacım, ipek saten gibi mi?
kızlar bu kampanya tac magazalarındamı yoksa linens mi?
yoksa ikisi aynı markada benmi bilmiyorum delikafadulden
yok yavrum ipek değil, saten de lüxler pamuk saten. sarı parlak kutuları vardır onların , inş indirim vadır onlardada yaa
taç linens die geçio benim bildiim
gercektenmi supermis ozaman hemen gitmek lazım, nerdeyse hıc nevresim takımı almamıs bırısı olarak acele etmem lazım desenize kızlar, delikafadulden
ay bugun gıdememde is yeride cok yogun yaa
Evet taç linens diye geçiyo, linens ürünleri ayrı taç ürünleri de satılıyo linens mağazasında belki sadece bakırköy magazası içindir bu kampanya bakalım bu akşam da gidicem ya sorarım
bu konulardan hiç anlamayıp, zır cahil oldugum bikez daha tescillendi desenize delikafadulden
Kızlar ben tellerini bulup aradım,
Kuşlar sadece taçın nevresim takımlarında varmış mesela benim dediğim saten delüxler linens grubuna ait olduğu için ne yazkki indim de yokmuş.....:1no2:
Huzurun yanındaki linensi mi aradın cicim?
ben genede almam almamam lazım yaa ben 150 tl almıştım tactan
Kuşum seninki de linens grubudur onlarda indirim yok zaten 150 ytl-190 ytl kadar falan yani üzülme o yüzden, almasan da olur zaten kaç takımın oldu total de???
dorudur dimi böcükünki ile benimki linens grubudur dimi böle kutulu takım indirim var diyince sinir oldum bir ay önce aldım ben ödemesi bile başlamadı yaa içimi rahatlat benimsenağlama
kızlar peki bişi dicem nevresim takımlarında geçen ranforce nasıl oluyor? normal %100pamuk nevresimlerle aynı mı bilen var mı acaba? Beni aydınlatsa?
:roflol::roflol::roflol: evet evet sizinkilerde linens grubu saten de lüx pamuk satendir kızlar böyle kutuda sarı sarı, üzülmeyin valla ben de birtane beyaz almıştım indirimi duyunca kurtlandım çok fazla para verdim diye duramadm aradım hemen sordum linens lerde indirim olmayıncada rahatladım lepicim.
benımkı gold bı kutuda bacılar sbh dedım sıyah beyaz kırmızı bır battanıye koymustu ark onun aynısı
pashmına benım 15 oldu galıba tam bılmemekle bırlıkte ayrıca danteller harıc
lepı bızmkı daha guzel kız:dilcikar: hıc uzulme bacımvalla hee
Evet bitanem, tlini veririm istersen özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?